ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ανθισμένα τοπία της Νέας Υόρκης στο NJV Plaza μέσα από τα έργα της L.C. Armstrong!

Μια μοναδική συνάντηση με εκλεκτούς καλεσμένους έλαβε χώρα σ’ έναν απο τους πιο ζεστούς χώρους στην καρδιά της Αθηνας . Ο χώρος του «Explorer’s Bar» στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου NJV Plaza στο Σύνταγμα “άνθισε” με την φιλοξενία της έκθεσης ζωγραφικής, της Αμερικανίδας ζωγράφου L.C. Armstrong, με την επιμέλεια της Ε. Βανταράκη, τον επαγγελματισμό της Move Art και την ευγενική προσφορά των έργων από την Marlborough Gallery της Νέας Υόρκης.

Follow me…

L.C. Armstrong

Έργα της ζωγράφου βρίσκονται στις μόνιμες συλλογές σημαντικών ιδρυμάτων, μουσείων και γκαλερί όπως η Corcoran Gallery of Art και το National Museum of Women in the Arts στην Ουάσιγκτον, το Kemper Museum of Contemporary Art, στο Κάνσας και το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Οι πίνακες που αποτελούν τη θεματική της έκθεσης τις εξερευνήσεις της εικαστικού στη φύση και το μαγικό ρεαλισμό. Τα επιλεγμένα έργα απεικονίζουν φωτεινά, έντονα λεπτομερή λουλούδια πάνω από τους ωκεανούς και τις λίμνες, δημιουργώντας μαξιμαλιστικά τοπία γεμάτα ζώα και ανθρώπινες μορφές, τόσο πραγματικές όσο και φανταστικές. Η ιδιαίτερη τεχνική της Armstrong που στρωματοποιεί ακρυλικό ή λάδι σε πάνελ από λινάρι δίνει μια φωτεινότητα και μια μαργαριταρένια λάμψη στα έργα της, που κατακτά το βλέμμα. Εξίσου εντυπωσιακά είναι τα υπερρεαλιστικά παγώνια, κολιμπρί και φλαμίνγκο που στα έργα της Amstrong, φαίνονται σαν να είναι στο φυσικό τους περιβάλλον.

Magdi Halawani, o Πρόεδρος Κολλεγίου Αθηνών Richard Jackson, Πέτρος Δούκας Γιώργος Νικέζης

Ειρήνη Βανταράκη, L.C. Armstrong, Διευθύντρια NJV Plaza Βάνα Λαζαράκου

Ελευθερία Ζαχαράκη, απο το Takis Foundation Αγγελινα Παρασκευοπουλου δικηγόρος και η Μένια Κούλη διευθύντρια Takis Foundation

Magdi Halawani

Ελένη Κουρτέση, LC Armstrong, Κατερίνα Μονογιού, Ειρηνη Βανταράκη, Μενια Κούλη

Richard Jackson, Henry Williams

Γιάννης Τρίκαρδος, Ειρήνη Βανταράκη

L.C. Armstrong, Phillip Epstein

Βάρβαρα Τερζάκη-Παλλήκαρη, Investor Banker Erol User

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τέλος Ιουνίου.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!