ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Άννα Βίσση ξανά στο Θέατρο Άλσος!

Το λέγαμε χθες καθώς οδηγούσε η Ιωάννα προς το Fondazione, τη Βιβλιοθήκη Ίδρυμα Σπύρου Λοβέρδου, στη Κηφισιά (και τι δεν έχω να σου πω, θα στα πω όλα!), και είχαμε σε ανοιχτή ακρόαση τη Σαλώμη. Επόμενη (θρυλική) συνάντηση μας, τη Τρίτη 28/9, στο Θέατρο Άλσος, για λίγη ακόμα… Άννα Βίσση!
Σε ένα τρίωρο -ανατρεπτικό- μουσικό ταξίδι, με όλες τις θρυλικές της επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και τραγούδια σταθμοί από την πλούσια προσωπική της διαδρομή, αλλά και αγαπημένα τραγούδια και διασκευές από την ελληνική και διεθνή σκηνή, εναλλάσσονται μαγικά, σε μια γιορτή της μουσικής!

Μια ανανεωμένη παράσταση γεμάτη ενέργεια, πάθος, συγκίνηση (και …χιούμορ) που, σε συνδυασμό με το φλογερό αίσθημα της Άννας Βίσση, την εκρηκτική της χημεία με τους μουσικούς, υπόσχεται να μείνει αξέχαστη σε όσους μοιραστούν τα δύο αυτά μοναδικά live με την αγαπημένη τραγουδίστρια. Αμήν! Μαζί της στα τραγούδια ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού. Την επιμέλεια του προγράμματος έχουν η Άννα Βίσση και ο Παναγιώτης Τσεβάς. Τα φώτα σχεδιάζει ο Μενέλαος Ορφανός ενώ τον ήχο επιμελούνται ο Γιάννης Μπαξεβάνης και ο Αργύρης Λιανός.

👁 Φιλική συμβουλή, κλείσε άμεσα τις θέσεις σου γιατί μπορεί να είναι ήδη sold out!

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ | Ευελπίδων 4, Κυψέλη-Πεδίον του Άρεως
Προπώληση: εδώ και στα ταμεία του θεάτρου

error: Content is protected !!