ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Tricks & Treats στο The Pop up Project OASIS!

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που λαμβάνει μέρος στο The Pop Up Project, και με την αγάπη και την προτίμηση του κοινού που επισκέπτεται τις διοργανώσεις μας, αυτή τη φορά το Tricks & Treats , δημιουργεί το δικό της εντυπωσιακών διαστάσεων corner, για να σας υποδεχθεί!

Haan είναι Ισπανική εταιρεία που εξάγεται σε 46 χώρες με πολύ μεγάλη επιτυχία σε πωλήσεις, στοχεύοντας την προσιτή πολυτέλεια στον καταναλωτή και ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη, καθώς οι συσκευασίες είναι όλες ανακυκλώσιμες και όλες οι σειρές έχουν refill συσκευασίες που μας δίνουν την ευκαιρία να επεκτείνει την ζωή της αρχικής συσκευασίας και να κερδίσουμε λιγότερο πλαστικό για τον πλανήτη μας όπως και να μειωθεί το κόστος του αρχικού προϊόντος.

Όλα ξεκίνησαν με το sanitizer! Ένα αντισηπτικό με 99,5% φυσικά συστατικά, aloe vera που φροντίζει και ενυδατώνει το δέρμα και σκοτώνει το 99,9% των βακτηριδίων και ιών.

Δεκαπέντε συσκευασίες που θα μας ταξιδέψουν με λουλουδάτα αρώματα και spicy cocktails! Το αντισηπτικό το κρεμάσαμε στο λαιμό μας και έγινε το νέο trend! Και η σειρά συνεχίζεται με Hand cream, Hand Soap, deodorant, Body Wash, Body Lotion και Toothpaste.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop up Project OASIS που θα πραγματοποιηθεί την αυτή την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί το ομορφότερο καλοκαίρι του κόσμου, το Ελληνικό καλοκαίρι!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

error: Content is protected !!