ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ancient Greek Sandals X Castañer: Στην Αθήνα η συνάντηση κορυφής της ελληνικής και ισπανικής χειροτεχνίας!

Στην Αθήνα η επίσημη παρουσίαση της capsule συλλογής που συνυπογράφουν δύο μεγάλα brands: Ancient Greek Sandals και Castañer!

Την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν στην Αθήνα σηματοδότησε η συνάντηση κορυφής της ελληνικής και ισπανικής χειροτεχνίας μέσα από την επίσημη παρουσίαση της capsule συλλογής Ancient Greek Sandals x Castañer, την οποία συνυπογράφουν τα δύο διεθνώς επιτυχημένα fashion brands. Η οικογένεια Castañer, Raphael και Luís Castañer, και η ομάδα των Ancient Greek Sandals, Χριστίνα Μαρτίνη και Νικόλας Μίνογλου, υποδέχτηκαν εκλεκτούς προσκεκλημένους και αγαπημένους φίλους των δύο brands στην ομώνυμη boutique Ancient Greek Sandals στο κέντρο της Αθήνας, την Πέμπτη που μας πέρασε, για την επίσημη, πανευρωπαϊκή παρουσίαση της ομώνυμης συλλογής.

Η οικογένεια Castañer, Luís και Raphael, μαζί με τους ιδρυτές των Ancient Greek Sandals, Χριστίνα Μαρτίνη και Νικόλα Μίνογλου

Μια συλλογή που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες, απογειώνοντας τη μεσογειακή κληρονομιά των δύο εταιρειών αλλά και την αγάπη τους για το σύγχρονο design και την υψηλή ποιότητα.

Εκπρόσωποι των MME και της μόδας, influencers και digital creators, επιχειρηματίες, ηθοποιοί και σχεδιαστές έδωσαν το παρών το απόγευμα της Πέμπτης στον διάσημο πεζόδρομο της οδού Κολοκοτρώνη, για να θαυμάσουν από κοντά τα σχέδια της capsule συλλογής, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ζεστή και φιλική η οποία συνεπήρε τους Ισπανούς οικοδεσπότες, κι εκείνοι ανταπέδωσαν την φιλοξενία με γενναιοδωρία και λάτρεψαν το ελληνικό κοινό.

Νικόλας Μίνογλου, Γιάννης Σεργάκης, Χριστίνα Μαρτίνη και Γιάννης Μπουρνιάς
Μαριτίνα Χαλβατζή, Δέσποινα Ισοπούλου, Nuria Barahona, Μαριλένα Καραγιάννη, Rita Jaume, Έστερ Μαστρογιάννη, Ξένη Κουβέλη
Dada Ιωαννίδου, Εστερ Μαστρογιάννη και Raphael Castañer

Στα 15 σανδάλια της capsule συλλογής, η εμβληματική, εύκαμπτη και χειροποίητη σόλα εσπαντρίγιας της ιστορικής εταιρείας Castañer συναντά τα δερμάτινα στοιχεία των σανδαλιών Ancient Greek Sandals, δημιουργώντας ένα πάντρεμα κομψό, εκλεπτυσμένο και μοναδικό που απογειώνει την ισπανική και ελληνική δεξιοτεχνία με τον πιο σύγχρονο και fashionable τρόπο.

Whitney Minoglou, Νικόλας Μίνογλου, Luís Castañer, Nuria Barahona, Raphael Castañer και Χριστίνα Μαρτίνη

Μαριλένα Καράγιαννη, Jose Quijano και ο creative director της Zeus+Δione, Marios Schwab
Ξένη Κουβέλη, Nuria Barahona, Rita Jaume και Δέσποινα Ισοπούλου
Γιώτα Παναγιωτούδης, Μαρία Κουτσαμπάση, Κατερίνα Μαντά και Ευφροσύνη Πολυζώη
Έφη Φαλίδα, Στέλλα Λιζάρδη, Ήρα Σινιγάλια
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και Θεοπίστη Πουρλιοτοπούλου

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!