ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Αναστασία Ζαννή στο Αμερικανικό κανάλι Fox τραγουδάει για την Ελλάδα

Η επιτυχημένη πορεία της Αναστασίας Ζαννή στην Αμερική συνεχίζεται με την εμφάνισή της στο Αμερικανικό κανάλι Fox όπου τραγούδησε με αφορμή την Εθνική μας Εορτή της 25ης Μαρτίου και την παρέλαση. Εκατομμύρια τηλεθεατές από όλο τον κόσμο παρακολούθησαν ζωντανά αυτό το μεγάλο ελληνικό γεγονός. Η Αναστασία τραγούδησε ζωντανά στη σκηνή του Fox, όπου την παρουσίασε ο διάσημος παρουσιαστής Ernie Anastos (με 28 βραβεία Emmy ο οποίος τιμήθηκε και απο τον Δήμαρχο Νέας Υόρκης ως ένας από τους πιο πετυχημένους παρουσιαστές) καθώς και ο Nick Gregory. Η Αναστασία με τα τραγούδια της ξεσήκωσε όλο τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στην 5η Λεωφόρο, στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

Η Αναστασία Ζαννή με τον Ernie Anastos

Η Αναστασία Ζαννή και φέτος όπως και άλλες χρονιές παραβρέθηκε ως τιμώμενο πρόσωπο στην παρέλαση και τραγούδησε στο ετήσιο γκαλά του Hilton, παρουσιάζοντας ένα απόσπασμα από τη συναυλία της στο ιστορικό Carnegie Hall, με τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη και των Ελλήνων ποιητών διασκευασμένα για πιάνο και φωνή.
Μετά το πρόγραμμά της μάλιστα δέχτηκε θερμά συγχαρητήρια από τον ομογενή Τζον Κατσιματίδη, ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή που ερμήνευσε τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας, χωρις μικρόφωνο, τραγουδωντας με όλους τους ομογενείς που βρίσκονταν στην αίθουσα, σαν με μια φωνή, πριν τη στιγμή της προσευχής με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.

Με την πρωταγωνίστρια του My Greek Fat Wedding 2, Elena Kampouris

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάσιο, η φιλέλλην βουλευτής Κάρολιν Μαλόνι, ο Γερουσιαστης Τσάρλς Σούμερ, διάσημοι καλλιτέχνες όπως η πρωταγωνίστρια του My Greek Fat Wedding 2 Έλενα Καμπούρης και η βραβευμένη σεφ Μαρία Λόη.

error: Content is protected !!