ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ανακαλύψτε το Double Wear Stay-In-Place Matte Powder Foundation SPF 10!

Ανακαλύψτε το μυστικό για το απόλυτο ματ αποτέλεσμα με το νέο Double Wear Stay-In-Place Matte Powder Foundation SPF 10. Αυτή η πούδρα μακράς διάρκειας και πολλαπλών χρήσεων μπορεί να φορεθεί είτε ως foundation, υγρό ή στεγνό, είτε ως πούδρα για να ολοκληρώσει το μακιγιάζ. Με κάλυψη που προσαρμόζεται και φυσικό ματ αποτέλεσμα, το Double Wear Stay-In-Place Matte Powder Foundation SPF 10 ρυθμίζει τη γυαλάδα, έχει μεταξένια απαλή και ανάλαφρη υφή, και προσφέρει 12ώρη κάλυψη χωρίς να αλλοιώνεται το χρώμα της πούδρας. Το Double Wear Stay-In-Place Matte Powder Foundation SPF 10 είναι το τέλειο ματ που διαρκεί όλη μέρα…ή όλη νύχτα.

Απαλό, με κάλυψη που προσαρμόζεται και που επιτρέπει στην επιδερμίδα να «αναπνέει», το Double Wear Stay-In-Place Matte Powder Foundation SPF 10 προσφέρει απόλυτη άνεση, άψογο ματ αποτέλεσμα και διατηρεί το χρώμα της για 12 ώρες.
Το SkinFit System δημιουργεί μια άνετη πούδρα πολλαπλών χρήσεων που προσαρμόζεται στην επιδερμίδα ομοιόμορφα με απαλό, φυσικό αποτέλεσμα.
Χαρίζει αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, σαν ένα soft-focus φίλτρο το οποίο διαχέει το φως στο πρόσωπο δείχνοντας παράλληλα ορατά μικρότερους τους πόρους.
Η σύνθεσή της βοηθά στην απορρόφηση της λιπαρότητας και απομακρύνει τις γυαλάδες της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας ότι το ματ αποτέλεσμα που βλέπετε το πρωί διατηρείται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ανθεκτική formula στο νερό, τον ιδρώτα και την υγρασία, με 12ωρη διάρκεια που ρυθμίζει τη λιπαρότητα και τη γυαλάδα έως και 12 ώρες. Δεν αφυδατώνει, διατηρεί το χρώμα της, μη λιπαρή σύνθεση που δεν προκαλεί ακμή, με μεσαία προς πλήρη, προσαρμόσιμη κάλυψη.

Το νέο Double Wear Stay-In-Place Matte Powder Foundation SPF 10 είναι διαθέσιμο σε 6 αποχρώσεις στα καταστήματα καλλυντικών, ενώ Online στο www.esteelauder.gr διατίθενται επιπλέον 23 αποχρώσεις με ένα εύρος ψυχρών, ουδέτερων και ζεστών χρωματικών τόνων.

error: Content is protected !!