Ανακάλυψα τις πιο αναπαυτικές σαγιονάρες του κόσμου!

06/06/2022 • GET

Μόλις τις πρώτο δεις μπορεί να τις βρεις έως και λίγο άσχημες. Μετά θα σε κερδίσει η εντυπωσιακή ποικιλία των χρωμάτων τους. Και θα θελήσεις να τις δοκιμάσεις. Ω, πίστεψε με, θα τις δοκιμάσεις. Και μετά, θα περάσεις όλο σου το καλοκαίρι μαζί τους. Γιατί δεν έχεις φορέσει τίποτα πιο αναπαυτικό στη ζωή σου. Ω, πίστεψε με, κάθε μία από τις παραπάνω λέξεις, είναι πέρα για πέρα αληθινές…


Για τις σαγιονάρες OOFOS ο λόγος, που έπεσα πάνω τους εντελώς τυχαία, στο κατάστημα της Saucony, στο Ψυχικό.
Καλά, εγώ άσχημες δεν τις βρήκα ποτέ, εδώ έχουμε φορέσει -και με τρελή χαρά μάλιστα- τα πιο chunky παπούτσια που έχουν σχεδιαστεί ποτέ, και τους αφιερώνουμε και του κόσμου τα hashtags στο Instagram.

Λοιπόν, άκου τι έμαθα για τις ολοκαίνουργιες σαγιονάρες μου. Με την τεχνολογία OOfoam™ η OOFOS απορροφά κατά 37% περισσότερο τους κραδασμούς συγκριτικά με τα παπούτσια που κατασκευάζονται με τη χρήση των παραδοσιακών υλικών αφρού με αποτέλεσμα τον τέλειο συνδυασμό μαξιλαριού και σταθερότητας. Επίσης, υπάρχει ο ειδικά πατενταρισμένος πάτος.

Με τον συγκεκριμένο πάτο προστατεύουμε και στηρίζουμε την καμάρα του ποδιού προκειμένου να μειώσουμε την ενεργειακή τάση στους αστραγάλους κατά 20% σε σύγκριση με τα υποδήματα των ανταγωνιστών. Έτσι το περπάτημα είναι ευκολότερο, η επαναφορά πιο γρήγορη. Και εμείς πραγματικά νιώθουμε καλύτερα.

H δική μου επιλογή

Θα πρότεινα, πριν φύγεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, να πας να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο χρώμα OOFOS , και να μην το βγάλεις από τα πόδια σου πριν τον Σεπτέμβρη που θα ανοίξουν τα σχολεία. Για την ιστορία, εγώ διάλεξα τις λευκές…

Θα τις βρεις στα καταστήματα Saucony και στα καλύτερα running και αθλητικά καταστήματα της χώρας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons