ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η αναγνώστρια μας που κερδίζει μία ολοκληρωμένη Θεραπεία Micro plus Peelings της ASAP είναι…

Καλημέρα αγαπημένες!
Αν και κανονικά έπρεπε να πραγματοποιήσουμε χθες την κλήρωση της ολοκληρωμένης Θεραπείας Micro Plus Peelings της ASAP, που προσφέρει το dkmedical spot, η αλήθεια είναι πως λόγω τεράστιας συμμετοχής, ήθελα να αφήσω αυτόν τον διαγωνισμό να “τρέξει” άλλο λίγο!
Την θεραπεία που άλλαξε τον τρόπο που συμπεριφέρεται η επιδερμίδα μου προσφέροντας της άμεσα και ορατά αποτελέσματα χωρίς ερεθισμούς και χωρίς χρόνο αποκατάστασης. Μία θεραπεία μη επεμβατική, μη ενέσιμη.
Η active σύνθεση cocktail, από AHA, BHA, βιταμίνες συνταγογραφούμενης δραστικότητας και δραστικές ουσίες λεύκανσης, αντιμετωπίζει δραστικά τα σημάδια της γήρανσης, της φωτογήρανσης και των υπερμελαγχρώσεων.

dd1

Σε αυτόν τον διαγωνισμό του Fay’s Control, νικήτρια βγήκε η κυρία Κατερίνα Γρατσάνη!

Συγχαρητήρια Κατερίνα, αυτή η αποτελεσματική και ολοκληρωμένη Θεραπεία είναι το Χριστουγεννιάτικο δώρο σου από το Fay’s Control!

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να τηλεφωνήσεις στο dkmedical spot – Φοίβης 17, 16674, Γλυφάδα -στα 210 96 80 509210 96 80 589, να πεις πως είσαι η τυχερή μας αναγνώστρια και με την ταυτότητα σου, να κλείσεις το ραντεβού σου με την Δέσποινα Καϊσίδου!

Περιμένω εντυπώσεις, καλή απόλαυση, καλά Χριστούγεννα, πάντα τυχερή,
με αγάπη,
Φαίη!

PS. Όλες οι φίλες μας που δεν κληρώθηκαν και θέλουν να δοκιμάσουν την Θεραπεία για να υποδεχθούν τον νέο χρόνο λαμπερές και ανανεωμένες, μπορούν να καλέσουν στο dkmedical spot, να πουν πως είναι αναγνώστριες μας, και να κερδίσουν αυτόματα έκπτωση 20%! Merry Christmas! xxx

error: Content is protected !!