ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Amphora Collection Christmas Charity Sale!

Η Accessories Designer του Polo Ralph Lauren που δημιούργησε το αγαπημένο brand Amphora πραγματοποιεί Christmas charity sale, για τους σκοπούς της εθελοντικής ομάδας «Στήριξη»!

Από την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 31, Δεκεμβρίου το brand Amphora Collection θα πραγματοποιήσει ένα Christmas Charity Sale. Το Amphora Collection θα διαθέσει συγκεκριμένα προϊόντα σε προσφορά 30%, ενώ το 10% των εσόδων θα διατεθεί στην εθελοντική ομάδα «Στήριξη», υποστηρίζοντας άπορες πολύτεκνες οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα online, αλλά και στο showroom του brand συγκεκριμένες μέρες και ώρες έως και τις 30 Δεκεμβρίου. Αυτή η πρωτοβουλία σηματοδοτεί μια σημαντική ευκαιρία για να δημιουργηθεί ένας ουσιαστικός αντίκτυπος μέσα από τις πωλήσεις του brand.

Η Στήριξη είναι μια εθελοντική ομάδα με έδρα την Αθήνα που υποστηρίζει άπορες πολύτεκνες οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και τις οποίες έχει υποδείξει το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ). Οι εθελοντές της Ομάδας επισκέπτονται αυτές τις οικογένειες σταθερά και προγραμματισμένα, 5-6 φορές τον χρόνο και τους προμηθεύουν με είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα (ξηρά & νωπά), προϊόντα οικιακής καθαριότητας, καινούργια ρούχα, παιχνίδια, βιβλία, κλπ. Η προσωπική επαφή με τις οικογένειες επιτρέπει στους εθελοντές να παρακολουθούν τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους και να αναζητούν λύσεις όπου είναι δυνατόν. Η Στήριξη εξασφαλίζει παράλληλα για τις οικογένειες ιατρική, ψυχολογική & οδοντιατρική υποστήριξη με τη συνδρομή εθελοντών γιατρών. Παρέχονται επίσης λογοθεραπεία και κατ’ οίκον ενισχυτική διδασκαλία.

To brand Amphora Collection δημιουργήθηκε από την Ζήνα Αμπαριώτη το 2019 στη Νέα Υόρκη, μετά από την πολυετή εμπειρία της ως Accessories Designer για το Polo Ralph Lauren. To brand λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τη παρουσίαση της καλοκαιρινής collection Spring-Summer 2022. Εμπνευσμένο από τους αρχαιοελληνικούς αμφορείς, το Αmphora Collection βασίζεται στην ιδέα της ένωσης της τέχνης της γλυπτικής με τη μόδα και τα αξεσουάρ, φτιάχνοντας αντικείμενα που είναι ιδιαίτερα, αλλά παράλληλα οικεία και εύκολα στο να φορεθούν.

Σκοπός του Christmas Charity Sale είναι η συνεισφορά στο έργο της Στήριξης, βοηθώντας άπορες πολύτεκνες οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Event: Christmas Charity Sale featuring Exclusive 2023 Summer Stock
Ημερομηνία: Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου – Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου
Μέρος: Online και στο Showroom (Λουίζης, Ριανκούρ 64, Πύργος Απόλλων, 11523 Αθήνα 2B3) κατά την διάρκεια των OPEN SHOWROOM HOURS

error: Content is protected !!