ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ambassadors in Concert!

Μία ξεχωριστή βραδιά με πολλή μουσική και αρκετή …διπλωματία διοργανώνουν τα Παιδικά Χωριά SOS την Παρασκευή 14 Μαρτίου και ώρα 20:30′ στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός στην Πλατεία Καρύτση.

Θα είμαι εκεί, και σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα εάν θέλετε να ζήσετε μία ξεχωριστή μουσική βραδιά…

2cda1903742eae9abdeb372bd72d4037

Για πρώτη φορά, ο διπλωματικός φιλανθρωπικός μουσικός θεσμός των Αmbassadors in Concert, που δημιουργήθηκε στη Βιέννη, με τη συμβολή του Έλληνα διπλωμάτη κ. Κ. Πρεβεδουράκη, ταξιδεύει εκτός Αυστρίας και έρχεται στην Αθήνα για καλό σκοπό, με την ευκαιρία και της Ευρωπαϊκής Προεδρίας της χώρας μας.

Οι Ambassadors in Concert in Athens, που είναι Πρέσβεις χωρών από όλο τον κόσμο και υπηρετούν στη χώρα μας, με τη σύμπραξη διακεκριμένων μουσικών και λυρικών καλλιτεχνών και την καλλιτεχνική επιμέλεια του μονωδού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ. Νίκου Τσαούση, προσφέρουν την τέχνη τους σε μια μοναδική μουσική βραδιά με έργα των Schubert, Strauss αλλά και των Χατζηδάκη και Θεοδωράκη. Το σύνολο των εσόδων αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης  θα δοθεί προκειμένου να ενισχυθούν  τα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν  ξεκινήσει  τα Παιδικά Χωριά SOS σε όλη την Ελλάδα.

4e564750eecd75bfad7435f608530edf

Η εκδήλωση αυτή είναι συνέχεια της εκδήλωσης, που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο στη Βιέννη, με τη συμπλήρωση των 10 χρόνων λειτουργίας του θεσμού των Ambassador in Concert. Και τότε στην κατάμεστη αίθουσα της Όπερας της Βιέννης Πρέσβεις από διάφορες χώρες με 12 διεθνούς φήμης καλλιτέχνες της Όπερας, τραγούδησαν και έπαιξαν με σκοπό να βοηθήσουν  τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την ξεχωριστή αυτή βραδιά, μπορούν να τηλεφωνούν στα Παιδικά Χωριά SOS τηλ. 210-3313661 ή στο email sosathens@sos-villages.gr. Οι προσκλήσεις κοστίζουν  15,00 και 25,00 ευρώ με συμμετοχή στη δεξίωση πού θα ακολουθήσει.

Μην το χάσετε…

error: Content is protected !!