Η Αμαλία Κωστοπούλου γίνεται το πρώτο Smashbox Girl!

24/04/2017 • PEOPLE

Η Αμαλία Κωστοπούλου είναι το πρόσωπο της πρωτότυπης digital καμπάνιας της Smashbox Cosmetics, που ήδη βρίσκεται στον αέρα. Εκπροσωπώντας τη γενιά των σύγχρονων it girls, η 20χρονη ανερχόμενη influencer που ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της, Τζένης Μπαλατσινού, στο modelling, πρωταγωνιστεί σε μια σειρά από εντυπωσιακά “How To” videos, υπό την επίβλεψη της Goldie Πανοβλέπη, Senior Makeup Artist & Education Executive της Smashbox σε Ελλάδα και Βαλκάνια. Πρόκειται για την εταιρία που ιδρύθηκε το 1996 από τους αδερφούς Dean και Davis Factor, στα περίφημα Smashbox Studios στο Los Angeles και φημίζεται για προϊόντα μακιγιάζ υψηλών επιδόσεων, τα μοναδικά που έχουν δοκιμαστεί για να αντέχουν στις ιδιαίτερες συνθήκες των πολύωρων φωτογραφήσεων σε στούντιο. Σπουδάζοντας Πολιτικές Επιστήμες στο πανεπιστήμιο του Berkeley μάλιστα και ως γνήσιο “California girl”, η Αμαλία ήταν λάτρης της Smashbox πριν ακόμα αυτή έρθει στην Ελλάδα το περασμένο φθινόπωρο κι ενταχθεί στο χαρτοφυλάκιο της Estee Lauder Hellas, οπότε η επιλογή της δεν ήταν καθόλου τυχαία.


Διαθέτοντας αδιαμφισβήτητη χημεία στο φακό, η Αμαλία με την Goldie μονοπωλούν το ενδιαφέρον στα επαγγελματικά video tutorials, παρουσιάζοντας διαφορετικά στυλ και μυστικά μακιγιάζ βήμα προς βήμα, που δίνουν ακόμα και στην πιο αρχάρια την ευκαιρία να μάθει τη σωστή τεχνική για άψογα αποτελέσματα σε κάθε εμφάνιση. H πανέμορφη Αμαλία με το αψεγάδιαστο πρόσωπο, ιδανικό καμβά για όλα τα makeup looks, δοκιμάζει μεταξύ άλλων contouring, rock smokey eyes, έντονα χείλη σε fancy χρώματα που διαρκούν όλη μέρα και πολλά άλλα trends, πάντα με την καθοδήγηση και τις πολύτιμες συμβουλές της έμπειρης Goldie. Το ευχάριστο κλίμα που επικράτησε στα γυρίσματα είναι έκδηλο στα βίντεο, μεταφέροντας μια αληθινά fun εμπειρία και προ(σ)καλώντας τις απανταχού beauty addicts να μυηθούν στο μαγικό κόσμο της Smashbox.

Goldie Panovlepi & Amalia Kostopoulou

Σε ό,τι αφορά την ελληνική αγορά, οι πλήρεις συλλογές της Smashbox διατίθενται ήδη σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε ολόκληρη τη χώρα, και πιο συγκεκριμένα στα πολυκαταστήματα Hondos Center και attica The Department Stores, στην αλυσίδα Galerie de Beaute καθώς και online στα atticabeauty.gr και galeriedebeaute.gr αντίστοιχα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons