ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Alterlife…Κυριολεκτικά!

Μην ξεκινήσω αυτό το post με cliche του στιλ “πόσο άλλαξε η ζωή μας μέσα σε ένα χρόνο”, αλλά πριν έναν χρόνο ακριβώς ήταν που σας έλεγα για το Boutique Γυμναστήριο ALTERLIFE που άνοιξε στη νέα πτέρυγα του Golden Hall, και με μιας έγινε το πιο hot meeting point του καλύτερου Εμπορικού Κέντρου της Ευρώπης, και έναν χρόνο μετά, το επισκέπτομαι ξανά, όχι για να γυμναστώ -μιας και λόγω lockdown τα γυμναστήρια είναι ερμητικά κλειστά- αλλά για τα προγράμματα αισθητικής, που ναι, εκτός του ό,τι είναι by far τα καλύτερα, επιτρέπεται να παραμείνουν ανοιχτά. To ALTERLIFE Beauty εξυπηρετεί κανονικά τους πιστούς του πελάτες, με προσωπικά ραντεβού, για όλες τις υπηρεσίες ομορφιάς.

Follow me…


ΟΚ, ναι, άλλαξε δραματικά η ζωή μας αυτόν τον χρόνο, και η απομάκρυνση μας από τα Γυμναστήρια δεν είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό, όμως η αλήθεια είναι πως εκτός του ότι το ALTERLIFE μέσα στο Golden Hall δεν είναι ένα “οποιοδήποτε Γυμναστήριο”, είναι -μάλλον- το μοναδικό που μπορώ να σκεφτώ που αν δεν καταφέρεις να τηρήσεις την υπόσχεση σου για ένα καθημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης, τότε δεν θα τα καταφέρεις πουθενά αλλού. Εδώ έχεις (παν)εύκολο parking, εδώ μπορείς να κάνεις πριν και μετά όλα τα ψώνια σου, εδώ και όλα τα ραντεβού σου. Εκτός όλων των άλλων είναι το πιο όμορφο, που πάλι εγώ μπορώ να σκεφτώ.

Το ALTERLIFE Beauty φέρνει κοντά μας τις πλέον διάσημες τεχνολογίες
Laser Soprano ICE Platinum 3D Cryolipolisi powered by CLATUU Alpha LPG Endermologie by Alliance και δημιουργεί μια επανάσταση στο χώρο της αισθητικής. Η προσέγγιση είναι εξατομικευμένη με ενδιαφέρον για κάθε ξεχωριστή ανάγκη μας. Με σεβασμό καταρχήν σε εμάς, το ALTERLIFE Beauty προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες και εγγυάται σίγουρα αποτελέσματα σε ότι αναλαμβάνει.

Όμως προχθές δεν ήρθα για να γυμναστώ στο ALTERLIFE Fitness Concept, αλλά για να πάρω όλες τις πληροφορίες που χρειάζομαι για τα προγράμματα 3DΚρυογλυπτική powered by CLATUU Alpha και LPG Endermologie. Και καταρχήν για το 3DΚρυογλυπτική powered by CLATUU Alpha που μου σύστησε κολλητούλα μου, και που είναι μία μη επεμβατική μέθοδος εγκεκριμένη από το FDA που απομακρύνει το επίμονο τοπικό πάχος σε μία μόνο συνεδρία, και που θέλω να σου μεταφέρω με τη σειρά μου όλα όσα θα ενδιαφέρουν και εσένα!

Follow me…

Λοιπόν, από ό,τι με ενημέρωσε ο υπεύθυνος του -ala LA αισθητικής- ALTERLIFE Beauty, Δημήτρης Πρασσάς, σύμφωνα με μελέτες, εάν το κύτταρο του επιφανειακού λιπώδους ιστού (λιποκύτταρο) υποβληθεί σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα καταστρέφεται ελεγχόμενα και στη συνέχεια αποβάλλεται από τον οργανισμό με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο μέσω του λεμφικού μας συστήματος.

“Έτσι, το αποτέλεσμα είναι μόνιμη και οριστική μείωση του λίπους έως και 40%, ενώ η περιοχή του συσσωρευμένου λίπους μειώνεται από τις πρώτες κιόλας 20 ημέρες με το θεραπευτικό αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται σε διάστημα τριών μηνών. Αναλόγως με το μέγεθος του προβλήματος, η θεραπεία με το CLATUU Alpha μπορεί να εφαρμοστεί ως μονοθεραπεία ή εφόσον κριθεί απαραίτητο για τη βελτιστοποίηση του αποτελέσματος να γίνει και μία επιπλέον θεραπεία” όπως καταλήγει.

Όσο με ξεναγεί στους μοναδικής αισθητικής χώρους, στεκόμαστε στο δωμάτιο όπου πραγματοποιείται το LPG endermologie by Alliance, η νέα γενιά θεραπειών της LPG εδώ που βρίσκεται και το νέο εξελιγμένο μοντέλο Cellu M6® Alliance.

“Πολλές φορές το αδυνάτισμα επιτυγχάνεται εις βάρος της όμορφης σιλουέτας. Συνήθως το λίπος δεν χάνεται από τα σημεία που θέλουμε. Η τεχνική endermologie® στοχεύει και δρα αδυνατιστικά στις περιοχές που το έχουν περισσότερο ανάγκη , όπως χέρια, μέση, κοιλιά, γλουτοί, μηροί, κλπ” μου εξηγεί ο υπεύθυνος του προγράμματος και ολοκληρώνει “Διεγείροντας τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για το αδυνάτισμα (λιποκύτταρα), η φυσική απελευθέρωση λίπους επανενεργοποιείται (+70%*) ακόμη και σε σημεία επίμονα στη φυσική άσκηση και τη δίαιτα. Ταυτοχρόνως, η μηχανική δράση της κεφαλής θεραπείας LPG βοηθά στην αύξηση των μεταβολικών ανταλλαγών”.

Φεύγοντας, έκλεισα ραντεβού για μία θεραπεία 3DΚρυογλυπτική powered by CLATUU Alpha για μεθαύριο Πέμπτη, οπότε και επιφυλάσσομαι να σου περιγράψω μέσα από τα Insta stories μου όλη την εμπειρία.

Alterlife κυριολεκτικά….😊💋

error: Content is protected !!