ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

All Senses Gastronomy: Ζήστε πρώτοι μέσα από το Fay's Control την πρωτόγνωρη εμπειρία της κορυφαίας γαστρονομικής Οδύσσειας…

Ένα μόλις βράδυ μετά την Απονομή των Χρυσών Σκούφων για το 2015, χθες βράδυ, και βυθισμένη στις σκέψεις μου, κατευθύνομαι προς την Γλυφάδα. Η πρόσκληση του Enrico Vigano και της Κατερίνας Κιάσσου για το σημερινό δείπνο δεν μαρτυράει και πολλά. Κάποιες εμπειρίες μου από κάποια ταξίδια και μερικές επισκέψεις μου σε ψαγμένα εστιατόρια με αρκετά Michelin στην ταυτότητα τους, με κάνουν να υποψιαστώ τη σημερινή μυσταγωγία. Ένα τηλέφωνο προχθές το απόγευμα από το All Senses Gastronomy για να με ρωτήσουν αν και σε τι έχω αλλεργία, καθώς και να μου υπενθυμίσουν πως το δείπνο ξεκινά στις 21.00′ sharp. Αυτό το “sharp” τονίζεται ιδιαιτέρως, μιας και το γεύμα περιλαμβάνει …εικοσιτέσσερα πιάτα, και διαρκεί 150 λεπτά

Το μόνο που γνωρίζω, είναι πως το All Senses Gastronomy -στο οποίο είμαι μία από τους πρώτους τυχερούς που ζει αυτή την εμπειρία- σερβίρει αποκλειστικά δώδεκα άτομα στο ένα και μοναδικό του τραπέζι, και πως βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του εστιατορίου το “Σπίτι”.
20.50′ με υποδέχεται το -πιο άψογο δεν γίνεται- προσωπικό του All Senses Gastronomy, και πριν καν συναντήσω τους σημερινούς μου οικοδεσπότες, με ρωτούν αν με το φαγητό μου θα πιω sparkling ή still water, αν θα συνοδέψω το δείπνο μου με κρασί ή χυμούς, με ενημερώνουν πως έχω την θέση με το νούμερο “6” στο τραπέζι, και μου δίνουν ένα booklet με όλες τις λεπτομέρειες της σημερινής βραδιάς.

“Παρακαλείσθε για την απρόσκοπτη απόλαυση του γεύματος σας να ικανοποιήσετε οποιαδήποτε προσωπική σας ανάγκη πριν την έναρξη ενώ θα ακολουθήσει ένα διάλειμμα κατά τη διάρκεια. Θα θέλαμε ευγενικά να σας παρακαλέσουμε να μην βγάζετε φωτογραφίες ή βιντεοσκοπείτε κατά τη διάρκεια και να αφήσετε τον εαυτό σας να ταξιδέψει…” . Αστείο πράγμα…Εκατόν είκοσι μία φωτογραφίες έβγαλα…

g3

Το menu της σημερινής βραδιάς. Το οποίο αλλάζει κάθε έξι μήνες.

Follow me…

Οι πέντε αισθήσεις:

Όσφρηση
Την ενεργοποίηση της αίσθησης ταυτοποίησης ουσιών μέσω των πτητικών μορίων που εκλύουν που γίνεται από ειδικές νευρικές απολήξεις στο εσωτερικό της μύτης, οι οποίες στέλνουν το οσφρητικό μήνυμα στον εγκέφαλο θα ενεργοποιεί η διαδικασία του φαγητού που θα δημιουργηθεί.

Γεύση
Υπάρχουν τέσσερις γεύσεις που συνθέτουν το αποτέλεσμα αυτής της αίσθησης. Αυτές είναι: γλυκό, αλμυρό, ξινό και πικρό. Στόχος του γεύματος θα είναι να ενεργοποιούνται όλες οι γεύσεις με δυνατότητα επεξεργασίας της κάθε μιας χωριστά.

Όραση
Το αντικείμενο της αντίληψης που είναι το φως θα  συμμετέχει σε όλη την διάρκεια του γεύματος και θα υπάρχουν φωτισμοί που θα ενδυναμώνουν την αίσθηση του Ζεστού, Κρύου, Δραματικού, Ουδέτερου, Επιθετικού και γενικά θα ασχολείται με την επεξεργασία και ερμηνεία των ερεθισμάτων της όρασης.

Αφή
Αισθητήρια νεύρα μετρούν τη θερμοκρασία, ενώ κάποια άλλα ενεργοποιούνται απλά με την επαφή. Το δείπνο θα εξερευνήσει τις διαδικασίες μας ώστε να μπορέσουμε να “δούμε” μέσω της θερμότητας αντικείμενα που βρίσκονται κοντά τους.

Ακοή
Θα ενεργοποιούνε το όργανο αντίληψης μας που είναι τα αφτιά, ενώ το αντικείμενο της αντίληψης είναι ο ήχος θα εκπέμπετε από διάφορες πηγές που θα υπάρχουν μέσα στο χώρο.

Το ένα και μοναδικό τραπέζι για δώδεκα άτομα, μας υποδέχεται...Αρχίζουν να ενεργοποιούνται και οι πέντε αισθήσεις, let the magic begin...

Το ένα και μοναδικό τραπέζι για δώδεκα άτομα, μας υποδέχεται…Αρχίζουν να ενεργοποιούνται και οι πέντε αισθήσεις, let the magic begin…

g2

 

Η ιδέα είναι εμπνευσμένη από την αρχιτεκτονική ομάδα anastasis SOTOVIKIS + B, των Αναστάση Σοτοβίκη και της Κωνσταντίνας Μπάτζιου που αρχικά δημιούργησαν την γαστρονομική ιδέα που ονόμασαν «σπίτι». Ένα οικείο και καθημερινό εστιατόριο που θα εξυπηρετούσε κάθε γειτονιά με σεβασμό στην ποιότητα και την απλότητα.

Μετά από 2 εστιατόρια με την επωνυμία «σπίτι» στην Αθήνα, στην περιοχή Αγ. Φιλοθέης Αμαρουσίου και της Γλυφάδας, αναζήτησαν νέες γαστρονομικές εμπειρίες με σκοπό να εξελίξουν την απόλαυση του φαγητού σε μία εμπειρία διέγερσης όλων των αισθήσεων.

Συνδυάζοντας την αρχιτεκτονική τους ιδιότητα, την αγάπη τους για τη δημιουργία αλλά και τη γαστρονομική τους εμπειρία προσφέρουν στο κοινό το “all senses gastronomy”, ένα εστιατόριο με τίτλο “γαστρονομική ανάταση όλων των αισθήσεων”.

«Με γνώμονα τα βιώματα των παιδικών μας χρόνων όπου το επίσημο κάλεσμα για γεύμα στο σπίτι απαιτούσε μια ενορχήστρωση από τον αριθμό και τη σύνθεση των καλεσμένων, την επιλογή του φαγητού, την επιμέλεια του χώρου, την επιλογή της μουσικής, το άρωμα των φρέσκων λουλουδιών και το σερβίρισμα των πιάτων που συντελλούσαν στην διέγερση όλων των αισθήσεων, αποφασίσαμε να ενσωματώσουμε όλα τα παραπάνω συναισθήματα σε έναν μοναδικά διαμορφωμένο χώρο. Πρόκειται για μία «γαστρονομική εμπειρία» διάρκειας 150 λεπτών που συμμετέχουν όλες οι αισθήσεις προσφέροντας την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία στους παραβρισκόμενους» μας λένε χαρακτηριστικά οι αρχιτέκτονες και δημιουργοί του concept.

Το μενού που περιλαμβάνει 24 πιάτα με συνδυασμούς raw και slow food έχει επιμεληθεί ο διεθνούς φήμης Δανός Chef Ronny Emborg που έχει στο βιογραφικό του 2 star Michcellin degree λανσάροντας το concept Sensory Kitchen (Η κουζίνα των αισθήσεων) όπου οι καλεσμένοι καλούνται να χρησιμοποιήσουν όλες τις αισθήσεις τους για να απολαύσουν τα πιάτα που ο ίδιος έχει δημιουργήσει ενώ chef de cuisine είναι η Δανή Trine Viborg Frausing. Τις οπτικοακουστικές προβολές έχουν επιμεληθεί καλλιτεχνικά μαζί με τους αρχιτέκτονες του project η ομάδα indigo view με σκηνοθέτη τον Θοδωρή Παπαδουλάκη, βραβευμένο για την σκηνοθεσία της τηλεοπτικής σειράς “Το νησί”

Τα γεύματα συνοδεύονται είτε με διαφορετικά είδη κρασιών είτε με έναν συνδυασμό χυμών, ανάλογα με την επιλογή σας και πάντα σύμφωνα με τους ιδιαίτερους συνδυασμούς των τροφών.

Η απόλαυση του φαγητού ενισχύεται από τις αισθήσεις με αντίστοιχα οπτικοακουστικά ερεθίσματα, όπως για παράδειγμα ένα πιάτο με θαλασσινά συνοδεύεται οπτικά με την ακροθαλασσιά, ακουστικά με τον παφλασμό των κυμάτων ενώ ένα αεράκι διαχέει απαλές θαλασσινές οσμές στο χώρο.

Χρησιμοποιούνται οι καλύτερες πρώτες ύλες από επιλεγμένους παραγωγούς, πρωτίστως από την Ελλάδα με ιδιαίτερη έμφαση στην δημιουργία υγιεινών και διατροφικά σωστών συνδυασμών. Η μαγειρική γίνεται με απλές μεθόδους συνδυάζοντας την παραδοσιακή και τη σύγχρονη κουζίνα.

H ιδέα…
Η ιδέα γεννήθηκε με βάση τα βιώματα των παιδικών μας χρόνων όπου το επίσημο κάλεσμα για γεύμα στο σπίτι απαιτούσε μια ενορχήστρωση από τον αριθμό και το ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι, την επιλογή του φαγητού, την επιμέλεια του χώρου, την επιλογή της μουσικής, το άρωμα των φρέσκων λουλουδιών, το σερβίρισμα των πιάτων και έδινε την διάσταση μια τελετουργίας αισθήσεων.

Τόσο στους τοίχους όσο και στο τραπέζι αρχίζουν να παίζουν τα βίντεο που συνοδεύουν το κάθε από τα είκοσι τέσσερα πιάτα. Η εναλλαγή των συγκλονιστικών βίντεο με αυτή της μουσικής, μας συναρπάζει...

Τόσο στους τοίχους όσο και στο τραπέζι αρχίζουν να παίζουν τα βίντεο που συνοδεύουν το κάθε από τα είκοσι τέσσερα πιάτα. Η εναλλαγή των συγκλονιστικών βίντεο με αυτή της μουσικής, μας συναρπάζει…

Είμαστε μία παρέα δώδεκα ατόμων, έχουμε να πούμε τόσα πολλά αλλά δεν μιλάει κανείς μας. Έχουνμε ήδη μπει στο trip του All Senses Gastronomy. Μυσταγωγία...

Είμαστε μία παρέα δώδεκα ατόμων, έχουμε να πούμε τόσα πολλά αλλά δεν μιλάει κανείς μας. Έχουνμε ήδη μπει στο trip του All Senses Gastronomy. Μυσταγωγία…

Το τραπέζι μας γίνεται με μιας μωβ. Ένα λιβάδι...

Το τραπέζι μας γίνεται με μιας μωβ. Ένα λιβάδι…Εμείς, περιμένοντας το πρώτο πιάτο σημειώνουμε τις εντυπώσεις μας…

Enrico & Katerina

Enrico & Katerina

g8

g9

Φλοιός σελινόριζα με αλάτι πεύκου...

Φλοιός σελινόριζα με αλάτι πεύκου…

Τρώμε με τα χέρια...

Τρώμε με τα χέρια…

g12

Τα βίντεο που πλημμυρίζουν τον χώρο και όλο μας το "είναι" αλλάζουν με την αναμονή του κ΄θε πιάτου βάζοντας μας με όλες μας τις αισθήσεις στο κλίμα...

Τα βίντεο που πλημμυρίζουν τον χώρο και όλο μας το “είναι” αλλάζουν με την αναμονή του κάθε πιάτου βάζοντας μας με όλες μας τις αισθήσεις στο κλίμα…

Τάρτα αυγοτάραχο μεσολογγίου, ξινή κρέμα και κάστανα...

Τάρτα αυγοτάραχο μεσολογγίου, ξινή κρέμα και κάστανα…

...Στο κουτί με τα μπισκότα της γιαγιάς...

…Στο κουτί με τα μπισκότα της γιαγιάς…

Η ιδέα γεννήθηκε με βάση τα βιώματα των παιδικών μας χρόνων όπου το επίσημο κάλεσμα για γεύμα στο σπίτι απαιτούσε μια ενορχήστρωση από τον αριθμό και το ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι, την επιλογή του φαγητού, την επιμέλεια του χώρου, την επιλογή της μουσικής, το άρωμα των φρέσκων λουλουδιών, το σερβίρισμα των πιάτων και έδινε την διάσταση μια τελετουργίας αισθήσεων.

Η ιδέα γεννήθηκε με βάση τα βιώματα των παιδικών μας χρόνων όπου το επίσημο κάλεσμα για γεύμα στο σπίτι απαιτούσε μια ενορχήστρωση από τον αριθμό και το ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι, την επιλογή του φαγητού, την επιμέλεια του χώρου, την επιλογή της μουσικής, το άρωμα των φρέσκων λουλουδιών, το σερβίρισμα των πιάτων και έδινε την διάσταση μια τελετουργίας αισθήσεων.

Νομίζω πως θα κλάψω από συγκίνηση...

Νομίζω πως θα κλάψω από συγκίνηση…

Η γιαγιά μας χαμογελάει μέσα από το βίντεο...

Η γιαγιά μας χαμογελάει μέσα από το βίντεο…

Το σκηνικό αλλάζει...

Το σκηνικό αλλάζει…

...Τριαντάφυλλο παντζάρια και χτένια!

…Τριαντάφυλλο παντζάρια και χτένια!

Σερβιρισμένο μέσα σε ένα ολόφρεσκο και ολόδροσο τριαντάφυλλο...

Σερβιρισμένο μέσα σε ένα ολόφρεσκο και ολόδροσο τριαντάφυλλο…

Το All Senses Gastronomy γεμίζει φθινοπωρινά φύλλα...

Το All Senses Gastronomy γεμίζει φθινοπωρινά φύλλα…

g23

Το κρασί αλλάζει σε κάθε πιάτο...

Το κρασί αλλάζει σε κάθε πιάτο…

g25

Το δωμάτιο σκοτεινιάζει ακόμα πιο πολύ, για να αναδείξει το πιάτο αχινοί & καρότα...

Το δωμάτιο σκοτεινιάζει ακόμα πιο πολύ, για να αναδείξει το πιάτο αχινοί & καρότα…

Και τα είκοσι τέσσερα πιάτα του menu είναι εμπνευσμένα από την Ελλάδα...

Και τα είκοσι τέσσερα πιάτα του menu είναι εμπνευσμένα από την Ελλάδα…

Αχινοί παντού...

Αχινοί παντού…

g29

Φωτιά...Φλόγες στο βίντεο, στο τραπέζι μας, στο πιάτο μας...

Φωτιά…Φλόγες στο βίντεο, στο τραπέζι μας, στο πιάτο μας…

g31

Όλες μας οι αισθήσεις είναι συγχρονισμένες για να υποδεχτούμε αυτή της γεύσης μέσα από το Καμένο ψωμί με καπνιστό τυρί και αυγοτάραχο σολομού...

Όλες μας οι αισθήσεις είναι συγχρονισμένες για να υποδεχτούμε αυτή της γεύσης μέσα από το Καμένο ψωμί με καπνιστό τυρί και αυγοτάραχο σολομού…

Το δοκιμάζω και σημειώνω πως είναι το καλύτερο πιάτο που έχω δοκιμάσει ποτέ! Αλλά είμαστε ακόμα στο πέμπτο πιάτο. The night is still young...

Το δοκιμάζω και σημειώνω πως είναι το καλύτερο πιάτο που έχω δοκιμάσει ποτέ! Αλλά είμαστε ακόμα στο πέμπτο πιάτο. The night is still young…

Tο σκηνικό συνεχίζει το ταξίδι του...

Tο σκηνικό συνεχίζει το ταξίδι του…

Και το προσωπικό μας σερβίρει...Ελιές και σταφύλια...

Και το προσωπικό μας σερβίρει…Ελιές και σταφύλια…

g36

Δεν είναι ελιές. Είναι σταφύλια. Οι ελιές κρύβονται κάτω από την αγκαλιά των σταφυλιών...

Δεν είναι ελιές. Είναι σταφύλια. Οι ελιές κρύβονται κάτω από την αγκαλιά των σταφυλιών…

Η Μαγεία συνεχίζεται...

Η Μαγεία συνεχίζεται…

g39

Ελληνική Τίγρης! Η συνταγή του είναι επτασφράγιστο μυστικό...

Ελληνική Τίγρης! Η συνταγή του είναι επτασφράγιστο μυστικό…

Δεν είναι cocktail....Είναι κανονικότατο course...

Δεν είναι cocktail….Είναι κανονικότατο course…

Πάγος...

Πάγος…

Δέος...

Δέος…

Αλατισμένες γαρίδες με μαγιονέζα και αποξηραμένο τυρί...

Αλατισμένες γαρίδες με μαγιονέζα και αποξηραμένο τυρί…

Το ομορφότερο και ίσως νοστιμότερο πιάτο του menu των εικοσιτεσσάρων πιάτων....

Το ομορφότερο και ίσως νοστιμότερο πιάτο του menu των εικοσιτεσσάρων πιάτων….

Θέλω να χειροκροτήσω. Το πιάτο, στο στήσιμο του, τη γεύση του.  Αλλά δεν θέλω να ενοχλήσω καμία από τις πέντε αισθήσεις των συνδαιτυμόνων μου...

Θέλω να χειροκροτήσω. Το πιάτο, στο στήσιμο του, τη γεύση του. Αλλά δεν θέλω να ενοχλήσω καμία από τις πέντε αισθήσεις των συνδαιτυμόνων μου…

g47

g48

g49

g50THIS

g51

Ωμό καλαμάρι με γογγυλοκράμβη και σάλτσα μυδιών...

Ωμό καλαμάρι με γογγυλοκράμβη και σάλτσα μυδιών…

g53

Piece of art...

Piece of art…

Το προσωπικό λούζει το πιάτο με σάλτσα μυδιών...

Το προσωπικό λούζει το πιάτο με σάλτσα μυδιών…

Σκουμπρί...

Σκουμπρί…

Σε θάλασσες Ελληνικές...

Σε θάλασσες Ελληνικές…

g58

g59

Το αθόρυβο προσωπικό μας σερβίρει υπό το άγρυπνο βλέμμα του σκουμπριού...

Το αθόρυβο προσωπικό μας σερβίρει υπό το άγρυπνο βλέμμα του σκουμπριού…

Σκουμπρί με πράσινες ντομάτες και σάλτσα βουτυρόγαλου!

Σκουμπρί με πράσινες ντομάτες και σάλτσα βουτυρόγαλου!

g62

g63

Μακάρι να είχα την ικανότητα να σας μεταδώσω τους ήχους από όλες τις συγκλονιστικές μελωδίες, τις εικόνες από τα υπέροχα βίντεο που συνοδεύουν αυτή την εμπειρία...Αλλά και πάλι, δεν θα το έκανα...Πρέπει να έρθετε να την ζήσετε...

Μακάρι να είχα την ικανότητα να σας μεταδώσω τους ήχους από όλες τις συγκλονιστικές μελωδίες, τις εικόνες από τα υπέροχα βίντεο που συνοδεύουν αυτή την εμπειρία…Αλλά και πάλι, δεν θα το έκανα…Πρέπει να έρθετε να την ζήσετε…

Άλλο ένα σκηνικό που αλλάζει...

Άλλο ένα σκηνικό που αλλάζει…

Η Στέλλα Ράπτη, ο Νίκος Γεωργιάδης και η Τζένη Μπαλατσινού στο deck ενός εμπορικού πλοίου...

Η Στέλλα Ράπτη, ο Νίκος Γεωργιάδης και η Τζένη Μπαλατσινού στο deck ενός εμπορικού πλοίου…

g67

 

Κρόκος αυγού από στρείδια, λάδι μαϊντανού και κουνουπίδι...

Κρόκος αυγού από στρείδια, λάδι μαϊντανού και κουνουπίδι…

Που δεν το δοκιμάζουμε στο τραπέζι του All Senses Gastronomy, αλλά στην κουζίνα του. Όρθιοι...

Που δεν το δοκιμάζουμε στο τραπέζι του All Senses Gastronomy, αλλά στην κουζίνα του. Όρθιοι…

g70

Μετά από ένα δεκάλεπτο διάλειμμα, ξανά διασχίζουμε την επιβλητική πόρτα της τραπεζαρίας...

Μετά από ένα δεκάλεπτο διάλειμμα, ξανά διασχίζουμε την επιβλητική πόρτα της τραπεζαρίας…

Το ταξίδι συνεχίζεται...Μία μηχανή που κόβει το κρέας σε κιμά εμφανίζεται στο τραπέζι μας...

Το ταξίδι συνεχίζεται…Μία μηχανή που κόβει το κρέας σε κιμά εμφανίζεται στο τραπέζι μας…

Το All Senses Gastronomy μας μεταφέρει σε ένα κρεοπωλείο...

Το All Senses Gastronomy μας μεταφέρει σε ένα κρεοπωλείο…

Για να δοκιμάσουμε Αρνί ταρτάρ με κρέμα χρένο ιπποφαές και βότανα...

Για να δοκιμάσουμε Αρνί ταρτάρ με κρέμα χρένο ιπποφαές και βότανα…

Το οποίο ταρτάρ τρώμε με τα χέρια...

Το οποίο ταρτάρ τρώμε με τα χέρια…

g76

Δίπλα στη λαδόκολα μας, μας περιμένει μία ζεστή και αρωματισμένη πετσέτα....

Δίπλα στη λαδόκολα μας, μας περιμένει μία ζεστή και αρωματισμένη πετσέτα….

g78

g79

Το instagram παίρνει φωτιά!

Το instagram παίρνει φωτιά!

Συνεχίζουμε με Χρηστόψαρο με ζωμό κρεμμυδιού και φρέσκο κρεμμύδι πουρέ...

Συνεχίζουμε με Χρηστόψαρο με ζωμό κρεμμυδιού και φρέσκο κρεμμύδι πουρέ…

g82

g83

g84

g85

Τώρα στο βίντεο, αποθήκες-κελλάρια με κρεμασμένα προσούτο...

Τώρα στο βίντεο, αποθήκες-κελλάρια με κρεμασμένα προσούτο…

Και τρώμε Ψωμί στον ατμό με προσούτο Ευρυτανίας...

Και τρώμε Ψωμί στον ατμό με προσούτο Ευρυτανίας…

g88

Με τα χέρια φυσικά...

Με τα χέρια φυσικά…

g90

g91

Σελινόριζα με φυστίκι Αιγίνης, μήλο και βότανα κρεμμυδιού...

Σελινόριζα με φυστίκι Αιγίνης, μήλο και βότανα κρεμμυδιού…

g94

g95

g96

Ορτύκι με τουρσί μάραθου, βότανα και καφέ βούτυρο!

Ορτύκι με τουρσί μάραθου, βότανα και καφέ βούτυρο!

Για τη δική μου ιδιοσυγκρασία, το πιο επιβλητικό σκηνικό από όλα. Αίμα! Αίμα παντού...

Για τη δική μου ιδιοσυγκρασία, το πιο επιβλητικό σκηνικό από όλα. Αίμα! Αίμα παντού…

Αίμα και κρητικά μαχαίρια...Για να απολαύσουμε τον Αγριόχειρο με λαγόχορτα...

Αίμα και κρητικά μαχαίρια…Για να απολαύσουμε τον Αγριόχειρο με λαγόχορτα…

g100

g102

Και αμέσως μετά, το σκηνικό γαληνεύει...

Και αμέσως μετά, το σκηνικό γαληνεύει…

Για να απολαύσουμε Καρπούζι με φέτα...

Για να απολαύσουμε Καρπούζι με φέτα…

Τα γλυκά που θα ολοκληρώσουν το συγκλονιστικό αυτό δείπνο...

Τα γλυκά που θα ολοκληρώσουν το συγκλονιστικό αυτό δείπνο…

Are you kidding me????

Are you kidding me????

Η Μαστίχα είναι κρέμα!

Η Μαστίχα είναι κρέμα!

Μία πάπια για το desert μου...

Μία πάπια για το desert μου…

Βότσαλα...

Βότσαλα…

Η αποθέωση της Τέχνης...

Η αποθέωση της Τέχνης…

"Δεν είναι έργο του Τσόκλη..." γράφω στην φωτογραφία που ποστάρω στο facebook... "Είναι η Πέτρα παγωτό αχλάδι με επικάλυψη σοκολάτας..."

“Δεν είναι έργο του Τσόκλη…” γράφω στην φωτογραφία που ποστάρω στο facebook… “Είναι η Πέτρα παγωτό αχλάδι με επικάλυψη σοκολάτας…”

Καφενείο...

Καφενείο…

g114

g115

Γλυκό του κουταλιού από άγουρα καρύδια ως δέρμα...

Γλυκό του κουταλιού από άγουρα καρύδια ως δέρμα…

150 λεπτά αργότερα, και το ταξίδι σε όλες μας τις αισθήσεις τελειώνει...

150 λεπτά αργότερα, και το ταξίδι σε όλες μας τις αισθήσεις τελειώνει…

Ξεσπάμε όλοι σε χειροκροτήματα. Χειροκροτάμε το team του chef. Χειροκροτάμε για να ξυπνήσουμε από το όνειρο...

Ξεσπάμε όλοι σε χειροκροτήματα. Χειροκροτάμε το team του chef. Χειροκροτάμε για να ξυπνήσουμε από το όνειρο…

Respect!

Respect!

g121

To menu που θα διαγείρει τις αισθήσεις σας αποτελείται από 24 πιάτα και στοιχίζει 150 ευρώ. Το menu σας μπορείτε να το συνοδύσετε με κρασί ή με χυμό, 70 ευρώ & 40 ευρώ αντίστοιχα.

 

error: Content is protected !!