ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Alexa Chung's M&S Return!

Μετά την επιτυχία της πρώτης σειράς Archive by Alexa, η συνεργασία των Marks & Spencer με τo σύγχρονο icon του βρετανικού στυλ, Alexa Chung, επιστρέφει το Νοέμβριο με τη νέα συλλογή “The Winter Collection by Alexa Chung”.

Η χειμερινή συλλογή, που έρχεται για να ολοκληρώσει τη σειρά “Archive by Alexa”, αποτελεί μια μοντέρνα προσέγγιση ρούχων από παλαιότερες συλλογές των M&S και συνδυάζει την πλούσια κληρονομιά με το σύγχρονο στυλ. Αξιοποιώντας το εκτεταμένο αρχείο των Marks & Spencer στο Leeds, η Alexa σε συνεργασία με τη σχεδιαστική ομάδα των M&S συνεχίζουν το ταξίδι επαναπροσδιορισμού μέσα από μια ξεκάθαρα χειμωνιάτικη αισθητική.

810

H συλλογή αποτελείται από 27 είδη που έχει επιλέξει και επιμεληθεί προσωπικά η Alexa σε συνεργασία με την ομάδα σχεδιαστών των M&S. Τα σχέδια από τα Αρχεία ξαναζωντανεύουν, χρησιμοποιώντας τη μοναδική στιλιστική προσέγγιση της Alexa.

810 (1)

Η Alexa Chung σχολιάζει:
“Σε αυτή τη συλλογή ήθελα να εστιάσω περισσότερο στο βραδινό επίσημο στυλ, καθώς ξεκινάει και η σεζόν των χειμερινών πάρτι. Είμαι για ακόμα μια φορά πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκω πλούσια έμπνευση στο αρχείο των Marks & Spencer”.

error: Content is protected !!