ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Alexa Chung: Η μία μετά την άλλη οι talk of the world συνεργασίες των style icons!

Η συλλογή Archive by Alexa φέρνει κοντά το σύγχρονο icon του βρετανικού στυλ, την Alexa Chung, με ένα Brand ορόσημο της Βρετανικής μόδας, τα Marks & Spencer.

Πρόκειται για μια συνεργασία βασισμένη σε μια μοναδική προσέγγιση. Η Alexa και η ομάδα σχεδιαστών των M&S ξεκίνησαν ένα ταξίδι επαναπροσδιορισμού, αξιοποιώντας τα πλούσια και εκτενή εταιρικά Αρχεία των M&S στο Leeds*, στο Ηνωμένο Βασιλείο.

Alexa Chung

Alexa Chung

Αυτό είναι το πρώτο από τα ‘M&S &’ ** projects, μίας σειράς μοναδικών και αποκλειστικών συλλογών σε συνεργασία με μερικούς από τους πιο δημοφιλείς σχεδιαστές, fashion icons και άλλα brands.

Η συλλογή αποτελείται από 31 γυναικεία είδη που έχει επιλέξει και επιμεληθεί προσωπικά η Alexa σε συνεργασία με την ομάδα σχεδιαστών των M&S. Τα σχέδια από τα αρχεία ξαναζωντανεύουν για το 2016, χρησιμοποιώντας τη μοναδική στιλιστική προσέγγιση της Alexa. Χρησιμοποιώντας μοντέρνες συνθέσεις υφασμάτων και μια ανανεωμένη χρωματική παλέτα, δημιουργείται μια σύγχρονη συλλογή γυναικείων ρούχων που διέπεται από την κληρονομιά των M&S. Η καμπάνια θα λανσαριστεί τον Απρίλιο στην Αγγλία, με την ίδια την Alexa να διατηρεί τη δημιουργική επιμέλεια, του ύφους και της κατεύθυνσης της καμπάνιας.

alexa1

Η Alexa Chung λέει για αυτή της την συνεργασία:
“Πάντα είχα μια ιδιαίτερη αγάπη για τα Marks & Spencer. Είμαι ενθουσιασμένη που αποτελώ μέρος αυτού του ξεχωριστού και μοναδικού project. Υπήρχε κάτι πολύ συγκινητικό στο να κοιτάς πίσω στη βρετανική μόδα και κοινωνική ιστορία, με την οποία είναι συνώνυμα τα M&S”.

alexa4

Ο Steve Rowe, Executive Director of General Merchandise των Marks & Spencer σχολιάζει:
“Ήταν μια εξαιρετικά αποκαλυπτική εμπειρία το να δώσουμε στην Alexa πλήρη πρόσβαση στα αρχεία της εταιρείας μας. Η ιστορία των Marks & Spencer είναι τεράστια και ο ποιοτικός σχεδιασμός ήταν ανέκαθεν ο κυρίαρχος στόχος μας· συνεπώς, χρησιμοποιώντας την εμπειρία και τα κλασικά σχέδιά μας καθώς και τη μοναδική μάτια και στιλιστική προσέγγιση της Alexa, «γεννήθηκε» η συνεργασία μας. Μια νέα γυναικεία συλλογή, επιμελημένη από την Alexa με επίκεντρο την Βρετανική κληρονομιά”.

Η συλλογή Archive by Alexa θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα αρχές Μάιου 2016, σε επιλεγμένα καταστήματα.

error: Content is protected !!