ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Alessandra Ambrosio & Beatriz Nicaretta : Ωδή στην Βραζιλιάνικη ομορφιά…

Καλεσμένοι γνωστού επιχειρηματία -ναι εδώ δεν είναι πρέπων να αναφερθεί το όνομα- ήταν ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός Άρης Στεροδήμας και η καλλονή σύζυγος του, Beatriz Nicaretta στο Nammos , όπου ο εθνικός τραγουδιστής των Αράβων, Amr Diab, έδωσε συναυλία με πλήθος κόσμου να παρευρίσκεται.

Beatriz Nicaretta, Alessandra Ambrosio, Άρης Στεροδήμας

Beatriz Nicaretta, Alessandra Ambrosio, Άρης Στεροδήμας

Γόνοι -πιο πλούσιων- δεν -γίνεται- οικογενειών από το Μπαχρέιν, τη Σαουδική Αραβία, το Λίβανο και το Κουβέιτ -όσοι έτσι κι αλλιώς κατακλύζουν την Μύκονο πλέον- κατέκλυσαν το γνωστό εστιατόριο, πολλοί εκ των οποίων αποτελούν έτσι κι αλλιώς το διάσημο πελατολόγιο του πλαστικού χειρούργου αφού περιλαμβάνει αρκετές γνωστές προσωπικότητες από τη Μέση Ανατολή που του εμπιστεύονται την πολύτιμη εξωτερική τους εμφάνιση, πραγματοποιώντας πρωτοποριακές επεμβάσεις αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, και πάντα συνδυάζουν την ανάρρωση τους με ολιγοήμερη παραμονή στο κοσμοπολίτικο νησί.

Περιττή η λεζάντα...

Περιττή η λεζάντα…

 

Ο Αντώνης Ρέμος στην παρέα του Πλαστικού Χειρουργού

Ο Αντώνης Ρέμος στην παρέα του Πλαστικού Χειρουργού

Σε ένα από τα πρώτα τραπέζια βρέθηκε και το πανέμορφο μοντέλο της Victoria’s Secret, Alessandra Ambrosio από τη Βραζιλία, τόπο καταγωγής της συζύγου του Άρη Στεροδήμα.

beatriz abrosio

Για την ιστορία, ο πλαστικός χειρουργός Δρ Άρης Στεροδήμας ήταν προσκεκλημένος ομιλητής στο Παγκόσμιο συνέδριο της Πλαστικής Χειρουργικής, που πραγματοποιήθηκε στη Σιγκαπούρη στα τέλη Ιουλίου, όπου και συμμετείχε ως κεντρικός ομιλητής με θέμα τις νέες τεχνικές στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική του προσώπου και του σώματος. Πλαστικοί χειρουργοί από 95 χώρες παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου. Η αφοσίωση του γιατρού στην εξέλιξη και εφαρμογή των σύγχρονων τεχνικών της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, τον έχει κατατάξει ανάμεσα στους πρωτοπόρους Πλαστικούς Χειρουργούς παγκοσμίως. Το βιβλίο που έχει συγγράψει μαζί με το πατέρα της λιποαναρόφησης το Γάλλο καθηγητή Yves Gerard Ιllouz για τις σύγχρονες τεχνικές στη Αισθητική Πλαστική Χειρουργική βρίσκεται στη κορυφή των πωλήσεων στα ιατρικά βιβλία παγκοσμίως.

view

Άρης και Μπεατρίζ Στεροδήμα, Αντώνης Ρέμος

Άρης και Μπεατρίζ Στεροδήμα, Αντώνης Ρέμος

 

error: Content is protected !!