ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ακόμη δύο βραβεία στη μεγάλη συλλογή της Communication Lab!

Η Communication Lab τιμήθηκε διαδικτυακά με δύο βραβεία στα Tourism Awards 2020, πιστοποιώντας ξανά τη δυναμική των αθλητικών διοργανώσεων της, Spetses mini Marathon και Spetsathlon.


Για την πολυνίκη του θεσμού, οι δύο υποψηφιότητες που κέρδισαν τα βραβεία ήταν: «Spetses mini Marathon και Spetsathlon: Οι αθλητικές διοργανώσεις που άλλαξαν τα δεδομένα στην τουριστική σεζόν» και «H Social Media Presence του Spetses mini Marathon». Μάλιστα, όσο αφορά τη παρουσία των δύο events στα Social Media, ο @spetses_marathon είναι ο πιο διαδραστικός Instagram λογαριασμός ερασιτεχνικού αθλητισμού, με 43.000 followers και μέσο όρο 2.500 likes ανά post.
Με αφορμή τη βράβευση, η Πρόεδρος και Ιδρύτρια των διοργανώσεων, Μαρίνα Κουταρέλλη δήλωσε: «Είναι η έβδομη συνεχής χρονιά που βραβευόμαστε από τα Tourism Awards και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, έστω και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε. Ο κόσμος έχει έρθει πολύ κοντά στον αθλητισμό και ελπίζουμε ότι με αυτό τον τρόπο, ο αθλητικός τουρισμός θα γνωρίσει ακόμη μεγαλύτερη άνθιση».

Επόμενο ραντεβού στις Σπέτσες το Σαββατοκύριακο 4-6 Σεπτεμβρίου 2020 για το Spetsathlon και το Σαββατοκύριακο 9-11 Οκτωβρίου 2020 για το επετειακό Spetses mini Marathon, που θα γιορτάσει τα 10 χρόνια του!

error: Content is protected !!