Αγάπη με Όρια: Συζήτηση με την Τζίνα Θανοπούλου στον ΙΑΝΟ

09/01/2018 • GO

Η Συμβουλευτική Ψυχολόγος & Ψυχο-Εκπαιδευτική Σύμβουλος Παιδιών, Εφήβων, Οικογένειας, Τζίνα Θανοπούλου Ed.M., M.A., Harvard University θα βρίσκεται στον ΙΑΝΟ το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, στις 15.00′-17.00′, για μία συζήτηση με θέμα «Αγάπη με Όρια».

Λίγα λόγια για τη διάλεξη και θέματα που θα συζητηθούν:
Προ-εφηβεία, εφηβεία, συναισθηματική & πνευματική νοημοσύνη: ορισμοί & διάκριση όρων
Ο κάθε γονιός πρέπει να διαλέγει και να ιεραρχεί τα «ΝΑΙ» του, αλλά και τα «ΟΧΙ» του. Η ανάγκη για υπακοή στους κανόνες & υποχρεώσεις της οικογένειας, σχολείου κλπ. είναι ενδεδειγμένη στα παιδιά, ιδιαίτερα στη προ-εφηβεία & εφηβεία για τη μορφοποίηση της ταυτότητας τους, καθώς και για το κτίσιμο: της αυτογνωσίας, του σεβασμού & της αυτοπεποίθησης. Αυτοί είναι και οι σημαντικοί παράγοντες για να καλλιεργηθεί η συναισθηματική & πνευματική νοημοσύνη EQ & SQ.
Για να είναι οι μέθοδοι των γονιών αποτελεσματικές και για να μην είναι τραυματικές, πρέπει να υιοθετήσουν ορισμένα κλειδιά συμπεριφοράς & αντίστοιχα να περιορίσουν ορισμένα λάθη που κάνουν σαν γονείς όταν προσπαθούν να πειθαρχήσουν τα παιδιά.
Η Τζίνα Θανοπούλου θα δώσει αυτά τα κλειδιά στους γονείς ώστε να μεγαλώσουν ισορροπημένα & ευτυχισμένα παιδιά με συναισθηματική νοημοσύνη. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.
Είσοδος Ελεύθερη

ΙΑΝΟΣ: Σταδίου 24, Αθήνα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons