ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Αγάπη και Προσφορά Χωρίς Σύνορα!

Η αγάπη και η προσφορά για τα παιδιά δεν γνωρίζουν σύνορα. Αυτό αποδεικνύει η σημαντική προσφορά του Διεθνούς Οργανισμού Nizami Ganjavi International Center στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» που θέλησε να θωρακίσει τα παιδιά που νοσηλεύονται και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στέλνοντας 5.000 προστατευτικές μάσκες.
Η σπουδαία αυτή πρωτοβουλία δημιουργεί μια γέφυρα φιλίας ανάμεσα στην Ελλάδα και το Αζερμπαϊτζάν καθώς το ΝGIC λειτουργεί με τη στήριξη του Προέδρου της χώρας κύριου Ilham Aliyev και της Πρώτης Κυρίας και Αντιπροέδρου κυρίας Mehriban Aliyeva, οι οποίοι συνδέονται με στενούς δεσμούς φιλίας με την Πρόεδρο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.
Τόσο η κυρία Mehriban Aliyeva όσο και τα Μέλη του Nizami Ganjavi International Center, που αποτελείται από αρχηγούς κρατών και σημαντικές προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο, έχουν επισκεφθεί την Ογκολογική Μονάδα Παίδων και έμειναν εντυπωσιασμένοι από το σπουδαίο έργο που επιτελείται για τη σωτηρία παιδιών με καρκίνο.
Η κυρία Βαρδινογιάννη αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Nizami Ganjavi International Center καθώς και μέλος του Board of Trustees του Οργανισμού, ενώ έχει τιμηθεί από τον Πρόεδρο Aliyev με το «Παράσημο του Τάγματος της Φιλίας του Αζερμπαϊτζάν» για τη σημαντική συμβολή της στη δημιουργία ισχυρών δεσμών φιλίας της Ελλάδας με το Αζερμπαϊτζάν.

Ο Rovshan Muradov κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μέσω skype

Θέλοντας να ευχαριστήσει για τη σπουδαία πρωτοβουλία η κυρία Βαρδινογιάννη συνομίλησε μέσω skype με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού κύριο Rovshan Muradov.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μέσω skype

Στο πλαίσιο της συνομιλίας τους η κυρία Βαρδινογιάννη απηύθυνε ένα κάλεσμα για ανάληψη πρωτοβουλιών και διεθνή συνεργασία για την αντιμετώπιση της κρίσης που έχει δημιουργηθεί σε παγκόσμια επίπεδο από την πανδημία του Covid-19.

O Μανώλης Παπασάββας κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μέσω skype

Στη συνομιλία συμμετείχε και ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριος Μανώλης Παπασάββας ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον κύριο Muradov για την προσφορά του Nizami Ganjavi International Center.

error: Content is protected !!