ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Αυτή την Κυριακή η μεγάλη Πρεμιέρα της σειράς “Genius”!

«Πώς γίνεται να μην με καταλαβαίνει κανείς και όλοι να με συμπαθούν;» – Άλμπερτ Αϊνστάιν

Πλησιάζει η πρεμιέρα της σειράς για την ιστορία του σπουδαιότερου μυαλού του 20ου αιώνα, Άλμπερτ Αϊνστάιν, την Κυριακή 30 Απριλίου στις 21.00, στο National Geographic. Η σειρά «Genius» έρχεται να αποκαλύψει μέσα από 10 συναρπαστικά επεισόδια, την ιστορία πίσω από το θρύλο της επιστήμης και να εξερευνήσει τα επαγγελματικά του επιτεύγματα μαζί με την άστατη, παθιασμένη και περίπλοκη προσωπική του ζωή.

Η σειρά επικεντρώνεται στην ιστορία του πιο γνωστού επιστήμονα που ακόμα και σήμερα συνεχίζει να μας εμπνέει με το έργο του. Το εξαιρετικό cast της σειράς περιλαμβάνει, τον Geoffrey Rush στο πρωταγωνιστικό ρόλο του σπουδαίου και αναγνωρισμένου επιστήμονα Άλμπερτ Αϊνστάιν, τον Johnny Flynn ως Άλμπερτ στα χρόνια πριν λάμψει ως παγκοσμίως γνωστός επιστήμονας και την Emily Watson ως η δεύτερη σύζυγός του – και πρώτη ξαδέρφη του – Έλσα Αϊνστάιν.

Η σειρά ξεκινάει από την εποχή που ο Αϊνστάιν ήταν έφηβος και περιγράφει όλη την πορεία του, μέχρι την ενήλικη ζωή του.

Μία από τις πιο γνωστές του φράσεις είναι: «Το πιο σημαντικό είναι να μη σταματήσεις ποτέ να αναρωτιέσαι. Υπάρχει λόγος που υπάρχει η περιέργεια στον κόσμο.» Η δική μας περιέργεια για τη ζωή του κορυφαίου μυαλού του 20ου αιώνα θα βρει όλες τις απαντήσεις από την Κυριακή 30 Απριλίου στις 21:00, και κάθε Κυριακή, αποκλειστικά στο National Geographic.

Watch the trailer: 

error: Content is protected !!