ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Afternoon Tea για το ντοκιμαντέρ Maria Callas – La Divina στο St. George Lycabettus!

Πριν 25 χρόνια ο Βρετανός σκηνοθέτης Alan Sieveright είχε παρουσιάσει στο St. George Lycabettus – στο πλαίσιο της ιδέας Τουρισμός Πολιτισμός που στηρίζει το ξενοδοχείο- το ντοκιμαντέρ του Maria Callas – La Divina – A portrait. Με την ευκαιρία εορτασμού των 100 χρόνων από τη γέννηση της διάσημης Ελληνίδας υψιφώνου και εξαιρετική σοπράνο, ξανά παρουσιάστηκε στο Screening Room του ξενοδoχείου, με τη παρουσία του Άγγλου πρέσβυ, Mr Matthew Lodge και της Ελληνίδας συζύγου του Αλεξία.

Ο Πρέσβυς της Μεγάλης Βρετανίας, Mr Matthew Lodge με τη σύζηγό του Αλεξία – Κα.Χρυσάνθη Λαιμου – Κα.Ειρήνη Βασιλοπούλου

Με ποπ κορν αλλά και με έναν Xmas buffet για Afternoon Tea -αλλά με ελληνικό τσάι και βότανα- και χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά γλυκίσματα και όχι μόνο ξεκίνησαν τα εορταστικά δρώμενα στο ξενοδοχείο.

Την εκδηλωση στήριξε η HAWCT (Hellenic association of Women in Culture and Tourism), ενώ για την Μαρία Κάλλας μίλησε η σοπράνο Σόνια Θεοδωριδου και την σκηνοθέτιδα, Ευγενία Αρσένη.

Κα.Χρυσάνθη Λαιμου και η σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου
Η Γεν.Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του υπουργείου Τουρισμού, Ολυμπία Αναστασοπολυλου , η Χρύσα Βουλγαρίδου, Πρόεδρος της HAWCT (Hellenic Association of Women in Culture & Tourism), και η Ειρήνη Βασιλοπούλου
Οι κυρίες Κροντιρά, Λεβέντη και Βαρδινογιάννη
Ιωάννα Βαρδινογιάννη, Γιάννης Σαχίνης

Οι Αθηναίοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ Maria Callas – La Divina στο Screening Room του ξενοδoχείου και να απολαύσουν το Festive Afternoon Tea καθημερινά 5-6 μμ μέχρι τα Χριστούγεννα .

error: Content is protected !!