ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η άφιξη των Origins στην Ελλάδα: Nature + Science = Happy Skin!

Η άφιξη των φυσικών προϊόντων υψηλής απόδοσης ORIGINS στην Ελλάδα, είναι γεγονός!
Πραγματικά συνδεδεμένη με τη φύση η ORIGINS, το πρωτοποριακό brand, που προσεγγίζει την ομορφιά με έναν δικό του τρόπο, που ενσωματώνει την φύση στις σειρές των καλλυντικών του, έφερε στην Ελλάδα ο όμιλος Estèe Lauder Hellas.

Ο πυρήνας της ORIGINS βρίσκεται στην ανακάλυψη. Οι τάσεις, οι παραδόσεις και η τεχνολογία από όλο τον κόσμο τροφοδοτούν την δεξαμενή της έμπνευσης του brand, που ταξιδεύει διαρκώς στα πέρατα της Γης σε αναζήτηση φυτών ύψιστης ποιότητας και κορυφαίων συστατικών από τη θάλασσα και το υπέδαφος. Γυρίζοντας τον κόσμο ανακαλύπτει τα ωφέλιμα συστατικά που μπορούν να λύσουν παλιά και νέα προβλήματα της επιδερμίδας, δημιουργώντας αποτελεσματικά προϊόντα με τόσο απολαυστική αίσθηση, που εθίζεσαι σ΄ αυτά. θέλει να λύνει παλιά και νέα προβλήματα.

Cleansing Energy Oil

Αποστολή της ORIGINS είναι να νιώσουμε με όλες μας τις αισθήσεις ένα αληθινό θαύμα, αλλά και να μας μυήσει μέσα από τις σειρές των προϊόντων της σε μια σοφία και γνώση, που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βιώνουμε την ευεξία και την ίδια μας την ομορφιά. Η ORIGINS στοχεύει στην τέλεια αρμονία μεταξύ σώματος και πνεύματος και για αυτό όλες της οι δημιουργίες χαρακτηρίζονται από αρωματοθεραπευτικές φόρμουλες, που συνδυάζουν 100% φυσικά, αιθέρια έλαια, και είναι ειδικά μελετημένες για να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επιδερμίδα αλλά και απολαυστικές εμπειρίες, που ξεπερνούν την κλασική έννοια του skincare, όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα.

Με την απόλυτη ισορροπία στο DNA της, η ORIGINS ενσωματώνει στα προϊόντα της την φύση και τα συστατικά της αλλά και την σύγχρονη πραγματικότητα και τις ανάγκες της. Έτσι, κατορθώνει να γίνεται ένα brand τόσο κλασικό και διαχρονικό όσο και σημερινό και ο ιδανικός συνδυασμός Right thing & Cool thing παραμένοντας πάντα διαφορετική και πάντα μπροστά με προϊόντα που εξελίσσονται συνεχώς και για αυτό και ξεχωρίζουν.

Never a dull moment

H γκάμα με εξειδικευμένες μάσκες προσώπου για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας με την προτροπή Mix and Mask έκαναν δημοφιλή την ORIGINS σε όλο τον κόσμο, όμως το κάλεσμα της φύσης είναι κρυμμένο στις κορυφαίες σειρές:

GinZingTM με θεραπείες που προσφέρουν ενέργεια, τόνωση, ενυδάτωση, φρεσκάδα και λάμψη και συστατικά-κλειδιά τους κόκκους του καφέ και το τζίνσενγκ.
Original SkinTM με θεραπείες που ενισχύουν την λάμψη, βοηθούν στην μείωση εμφάνισης πόρων και την ομοιόμορφη επιδερμίδα με βασικό συστατικό της το αγριολούλουδο willowhead
PlantscriptionTM με ορατή αντιγηραντική δράση -μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενεργοποίηση του φυσικού κολλαγόνου, ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας. Το βασικό της συστατικό εκχυλίζεται από τον φλοιό του δέντρου Anogeissus.
Dr. Andrew Weil for OriginsTM με ειδικά προϊόντα που απευθύνονται στην ευαίσθητη επιδερμίδα προσφέροντας προστασία και ενδυνάμωση και είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Origins με τον ολιστικής προσέγγισης Dr. Weil.

Plantscription SPF25 cream

Η ORIGINS δηλώνει την αφοσίωσή της στην ευεξία του πλανήτη χρησιμοποιώντας υπεύθυνα και με σεβασμό ανανεώσιμες πηγές πρώτων υλών, μεθόδους παραγωγής και συσκευασίες φιλικές προς τον πλανήτη. Μέχρι σήμερα έχει φυτέψει 600.000 δέντρα σε περιοχές του κόσμου όπου ήταν αναγκαίο θέλοντας να βοηθήσει τη Γη να γίνει ένας πιο υγιής κι ευτυχισμένος τόπος για να ζει κανείς.

Maskimizer

Τα φυσικά προϊόντα Origins διατίθενται στα καταστήματα Sephora και online στο www.sephora.gr.

error: Content is protected !!