ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Αφήστε ελεύθερη την Αύρα σας & Αποκαλύψτε τη Φυσική Ομορφιά των Μαλλιών σας!

Η Kérastase συνεχίζει να αγκαλιάζει την ομορφιά της φύσης. Σήμερα, εμπλουτίζει την παγκοσμίως επιτυχημένη σειρά Aura Botanica με νέα προϊόντα και απόλυτα προσωποποιημένες τελετουργίες, για να μπορεί κάθε γυναίκα να ανακαλύψει την αληθινή φύση των υπέροχων μαλλιών. Την χρονιά που μας πέρασε το launching της Aura Botanica σηματοδότησε μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Ήταν η πρώτη πολυτελής σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών φυσικής προέλευσης που προσέφερε αποτελεσματικότητα και υπευθυνότητα σε συνδυασμό με μια απολαυστική εμπειρία αισθήσεων. Μια αυθεντική εμπειρία ευεξίας που υποστηρίζεται από περισσότερα από 50 χρόνια τεχνογνωσίας στην πρώτη γραμμή της επιστήμης για την περιποίηση των μαλλιών. Το πρώτο βήμα της περιποίησης ξεκινάει με τη διάγνωση των αναγκών των μαλλιών της γυναίκας. Στη διάρκεια της προσωπικής επαφής & συμβουλευτικής στο κομμωτήριο με τους παγκοσμίως διάσημους Kérastase κομμωτές ή μέσα από τη δημιουργία του εξατομικευμένου ηλεκτρονικού της προφίλ, η Kérastase κάνει συγκεκριμένες ερωτήσεις που βοηθούν κάθε γυναίκα να ανακαλύψει τη φυσική κατάσταση των μαλλιών της: Το 2018, η Kérastase διερευνά ακόμα περισσότερο τις πιο βαθειές και ανεξάντλητες δυνατότητες της φύσης.

Ποια είναι η δική σας Αύρα; Ελάτε να την ανακαλύψουμε μαζί…

Κατανοώντας απόλυτα ότι δεν υπάρχει ένα μοναδικό πρότυπο ομορφιάς των μαλλιών, εμπλουτίζει τη σειρά Aura Botanica, και επιλέγει τα πιο αποτελεσματικά συστατικά φυσικής προέλευσης και υπεύθυνης βιώσιμης παραγωγής, για να ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές επιθυμίες των γυναικών για υπέροχα φυσικά μαλλιά. Έτσι δημιουργείται το ολοκαίνουργιο Bain Micellaire Riche που έχει σχεδιαστεί για τα πιο ξηρά & ευαισθητοποιημένα μαλλιά. Και επειδή το styling των μαλλιών είναι καθοριστικό, για να απελευθερώσετε την αύρα σας, η Kérastase προσθέτει τρία εξειδικευμένα προϊόντα styling που αναδεικνύουν και προστατεύουν τη φυσική ομορφιά των μαλλιών – από τις μεταξένιες άκρες μέχρι τις καλοσχηματισμένες μπούκλες και τους χαλαρούς κυματισμούς για ένα beach look, και από το φυσικό στέγνωμα μέχρι το στέγνωμα με πιστολάκι.

Crème de Boucles: Σπρέυ για beach waves εφ έ – Φυσικό στέγνωμα/στέγνωμα με πιστολάκι Τα σγουρά μαλλιά, ακόμα και τα πιο θαμπά & αποδυναμωμένα , μπορούν πλέον να αποκαλύψουν την αληθινή του ς φύση . Οι μπούκλες αναδεικνύονται, αποκτού ν ελαστικότητ α και δεν φριζάρου ν γι α 96 ώρες σε συνθήκες υγρασίας έως 90%. Τα μαλλιά προστατεύονται απ ό τ η θερμότητα για στέγνωμα με το πιστολάκι στους 230 βαθμούς!
Bain Micellaire Riche: Γι α ξηρά ή ευαισθητοποιημέν α μαλλιά: Πλούσιο , ενυδατικό σαμπουάν που προσφέρει 48 ώρες βαθιάς θρέψης & ενυδάτωσης. Δρα επίσης σαν ασπίδα προστασίας από τη ρύπανση, αποτρέποντας την προσκόλληση των ρύπων στα μαλλιά σας. Τ α μαλλιά είναι πιο ευκολοχτένιστα, απαλά στο άγγιγμα και λάμπουν από υγεία και ζωντάνια.
Eau de Vagues :Σπρέυ για beach waves εφέ – Φυσικό στέγνωμα/στέγνωμα με πιστολάκι. Ψεκάζεται στο λεπτό και δημιουργεί μια φυσική, σαγηνευτική υφή “après – surf” χωρίς να σκληραίνει τα μαλλιά. Αναδεικνύει τη λάμψη των σγουρών ή κυματιστών μαλλιών. Θερμοπροστασία έω ς τους 230° C . Εφαρμόζεται σε βρεγμένα μαλλιά.
Lait de Soie: Γαλάκτωμα για λείανση και πειθαρχία – Φυσικό στέγνωμα/στέγνωμα με πιστολάκι Aνάλαφρο γαλάκτωμα που λειαίνει τα μαλλιά και ελέγχει το φριζάρισμα για 96 ώρες σε συνθήκες υγρασίας έως 90% , ενώ παράλληλα διατηρεί τη φυσική κίνηση των μαλλιών σας. Η θερμοπροστασία μέχρι τους 230° C εξασφαλίζει τέλειο στέγνωμα με το πιστολάκι για μεταξένια λείο αποτέλεσμα και λάμψη στα μαλλιά σας.

Ανακαλύψτε τα…

error: Content is protected !!