Admit it. Life would be boring without me…

27/02/2018 • MAKE

Ποια άλλη σας ξεσηκώνει όπως εγώ, ε? Και ποια άλλη σας μιλάει με τον ίδιο ενθουσιασμό είτε πρόκειται για το super glam Charity Event της χρονιάς, είτε για το super food που μαγείρεψε στην κόρη της, για μαγικά ταξίδια και για κοντινές αποδράσεις, για το concealer που μόλις ανακάλυψε, για το καλύτερο fondue της πόλης, είτε για το πως να καταπολεμήσουμε από τις ρυτίδες έως τα νευράκια?
Και που δεν έχουμε πάει μαζί, και τι δεν έχουμε κάνει παρέα… Ε, λοιπόν σήμερα θα σας πάρω μαζί μου στο πλυντήριο που θα πλύνω το αυτοκίνητο μου! (LOL)!
ΟΚ, όχι σε ένα οποιοδήποτε πλυντήριο αυτοκινήτων… Πότε σας πρότεινα εγώ οτιδήποτε τυχαίο, όμως? Γιατί άλλο ένα πρωινό, αγχωμένο γρήγορο douche και άλλο ένα βραδινό, αργό και απολαυστικό bath με όλα τα έλαια και τις κρέμες και τα αρώματα που έχει ανάγκη ο οργανισμός σου για να χαλαρώσει πραγματικά, όχι? Στα καλύτερα λοιπόν, που στην συγκεκριμένη περίπτωση ακούει στο όνομα “Ecoshine”!

Ελάτε μαζί μου…

Στον -1 όροφο του parking, του Golden Hall…

Πρώτη φορά που έκανα δώρο στο αυτοκίνητο μου μία … Οικολογική Περιποίηση ήταν πριν 2 χρόνια, 5 μήνες και 5 ημέρες (but who’s counting?), την επόμενη ημέρα αφότου έκοψα το κάπνισμα. Στην (απεγνωσμένη) προσπάθεια μου να απαλλαγώ από κάθε ανάμνηση που θα μου θύμιζε το τσιγάρο -όπως η μυρωδιά στο αυτοκίνητο- αποφάσισα να το πάω για έναν βιολογικό καθαρισμό, ο οποίος υποσχόταν να εξαφανίσει κάθε ενοχλητικό ίχνος της τρισάθλιας συνήθειας μου. Κι έτσι κι έγινε. Έτσι, όταν προχθές το πρωί, σε άλλη μία επίσκεψη μου στο Golden Hall, στον -1 όροφο του parking, έπεσα πάνω στην Ecoshine, μπήκα αστραπιαία στο app “Smoke Free” του τηλεφώνου μου, έκανα τον συνειρμό πόσα χρόνια έχω να κάνω δωράκι στο αυτοκίνητο μου, και το άφησα για τον άκρως απολαυστικό βιολογικό καθαρισμό του, τον οποίο αξίζει και με το παραπάνω…

Follow me…

Η Ecoshine κάνει την εμφάνισή της και στο Golden Hall, αφού εδραίωσε την παρουσία της στην Σουηδία το 2008 και έχει καθιερωθεί ως η επόμενη γενιά στον τομέα των λεπτομερών υπηρεσιών του αυτοκινήτου. Πρόκειται για την πρώτη εταιρεία στην Σκανδιναβία, η οποία κατάφερε να συνδυάσει τόσο την καλύτερη τεχνολογία στον τομέα των λεπτομερών υπηρεσιών του αυτοκινήτου στα βόρεια κλίματα, όσο και να είναι 100% φιλική προς το περιβάλλον και ως προς την κατανάλωση νερού και ως προς το φάσμα των προϊόντων της. Το αποκλειστικό σύστημα καθαρισμού με ατμό που διαθέτει, σε συνδυασμό με τα τελευταία τεχνολογικά προηγμένα πολυμερή βιο-αποικοδομήσιμα προϊόντα, προσφέρουν στους πελάτες του Golden Hall την καλύτερη δυνατή επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού αυτοκινήτων, ενώ παράλληλα βοηθά στην εξοικονόμηση του νερού και την προστασία του περιβάλλοντος χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα…

Μία περιποίηση διαφορετική από τις άλλες και σίγουρα φιλική προς το περιβάλλον…

Η χρήση ατμού παρέχει έναν απαράμιλλο συνδυασμό ποιότητας και άνεσης. Οι συνήθεις επιπλοκές των εγκαταστάσεων πλυσίματος αυτοκινήτων είναι εύκολο να παρασυρθούν – δεν υπάρχει ανάγκη για φίλτρα λαδιού ή δαπανηρών λύσεων για την ανακύκλωση και φιλτράρισμα του νερού πλύσης.
Η μικρή ποσότητα νερού που χρησιμοποιείται συμπυκνώνεται και δεν δημιουργούνται λύματα. Μια απλή διαδικασία εγκατάστασης και απλουστευμένο πλύσιμο αυτοκινήτων χωρίς προβλήματα – αλά Eco Shine!
Ο ατμός αντικαθιστά την παραδοσιακή χρήση νερού. Η θερμότητα χαλαρώνει βρωμιά, λάδια και άλλα σωματίδια που είναι παγιδευμένα στη βαφή του αυτοκινήτου. Σε συνδυασμό με τα μοναδικά, «άνυδρα» προϊόντα μας, το αυτοκίνητο πλένεται γρήγορα, αποτελεσματικά και με εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Αφήστε το αυτοκίνητο σας στο -1 parking του Golden Hall και ανεβείτε να απολαύσετε το shopping σας. Μία, μιάμιση ώρα μετά, το αυτοκίνητο σας θα είναι έτοιμο…

 

Η τεχνική βασίζεται σε ένα μοναδικό προϊόν, το Eco Shine Professional. Όταν το προϊόν ψεκάζεται πάνω στο αυτοκίνητο, μαλακώνει άμεσα και ενθυλακώνει τα σωματίδια και τη βρωμιά. Ταυτόχρονα, το προϊόν σχηματίζει μια ταινία κεριού ανάμεσα στις ακαθαρσίες και τη βαφή του αυτοκινήτου που προστατεύει την επιφάνεια όταν σκουπίζεται με ένα καθαρό πανί μικροϊνών. Τέλος, λουστράρεται το κερί και το αποτέλεσμα είναι ένα αστραφτερό & πεντακάθαρο αυτοκίνητο…

Εγώ επέλεξα για το αυτοκίνητο μου ένα πακέτο περιποίησης που περιλαμβάνει:
– Βιολογικό καθαρισμό εσωτερικού (με ειδική μηχανή ατμού)
– Καθαρισμό και συντήρηση καθισμάτων, αφαίρεση λεκέδων κτλ.
– Καθαρισμό ταπέτων και ταπετσαρίας πατώματος
– Καθαρισμός ουρανού

Και τι δεν έχουμε να κάνουμε ακόμα μαζί…

Admit it. Life would be boring without me.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons