ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Accent your body: Κορίτσια, έχω νέα!

Accent your body!!!! Κορίτσια έχω νέα! Που αφορούν την σύσφιξη-ναι, ξέρω σας ενδιαφέρει- χωρίς ενέσεις και χειρουργεία, μακριά από εμάς…Τα οποία νέα, μου τα εξήγησε αναλυτικότατα ο Πλαστικός Χειρούργος, Ζήσης Μπουκουβάλας, χθες το βράδυ, όταν πήγα στο ιατρείο “Αναγέννηση” στην Κηφισιά, για μία απολαυστική μάσκα στο πρόσωπο και στα μάτια μου, μετά την κούραση των ημερών…Αυτή μου την έκανε η λατρεμένη μου Άλκηστις Πρίνου-Μπουκουβάλα….Όμως, νομίζω πως τη κουβέντα μας με τον Ζήση είναι αυτή που περιμένετε να διαβάσετε…Χωρίς ιατρικούς όρους, σε απλά και όμορφα ελληνικά, ο Ζήσης μου τα εξήγησε μια χαρά…Enjoy…


ZISIS2“Η θεραπεία Accent είναι αποδεδειγμένα, μία ασφαλής κλινική μέθοδος η οποία ενισχύει και βελτιώνει, το περίγραμμα, τον τόνο και την υφή του δέρματος, μέσω της ενεργοποίησης του δικού σας κολλαγόνου.
Eίναι απόλυτα μη επεμβατική, χωρίς χειρουργεία και ενέσεις. Η λειτουργία της συνίσταται στη σύσφιξη του υπάρχοντος κολλαγόνου στο δέρμα ενώ παράλληλα διεγείρει τη διαδικασία σύστασης νέου. Οι βελτιώσεις είναι άμεσα ορατές και συνεχίζονται για τους επόμενους έξι μήνες. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν για χρόνια, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματός μας και τη διαδικασία γήρανσης.
Σε αντίθεση με το λέιζερ, το Accent αποδίδει σε όλους τους τύπους και τις αποχρώσεις δέρματος. Ακόμη, διαφοροποιείται σε σχέση με τις ενέσιμες πρακτικές ή τα υλικά γεμίσματος, καθότι επεμβαίνει σε όλη την επιφάνεια του προσώπου και του λαιμού.
Βοηθάει να βελτιώσουμε τις περιοχές όπου εστιάζεται το πρόβλημα, συσφίγγοντας και λειαίνοντας το χαλαρωμένο και ζαρωμένο δέρμα στο πρόσωπο, το λαιμό και κάτω από τα μπράτσα.
Η θεραπεία Accent είναι διαθέσιμη μόνο στα ιατρεία πιστοποιημένων ιατρών οι οποίοι ειδικεύονται σε αισθητικές θεραπείες. Αναλόγως με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας, μια συνεδρία μπορεί να διαρκέσει μέχρι 45 λεπτά και ολοκληρώνεται σε 6 εως 9 θεραπείες. Επιπλέον, δεν απαιτείται χρόνος παραμονής στο σπίτι. Έτσι, μπορείτε να επανέλθετε γρήγορα στη καθημερινές σας ασχολίες.

Τελείως αμακιγιάριστη, αλλά ανανεωμένη μετά από την υπέροχη μάσκα στο πρόσωπο και στα μάτια μου! Λες το εεπόμενο βήμα να είναι το Accent?

Τελείως αμακιγιάριστη, και μετά το ξενύχτι του πάρτι, αλλά ανανεωμένη μετά από την υπέροχη μάσκα στο πρόσωπο και στα μάτια μου! Λες το επόμενο βήμα να είναι το Accent γιατρέ μου?

Πολλοί ασθενείς εμπιστεύονται, επίσης, το Accent για να βελτιώσουν
τη μετεγχειρητική εμφάνιση του δέρματος ή τη χαλαρωμένη
κοιλία, τους μηρούς ή τους γλουτούς που παρουσιάζονται μετά
την κύηση, καθώς είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το Accent είναι αποτελεσματικό και σε αυτές τις περιπτώσεις.
Όλοι ανησυχούμε για τις συνέπειες του χρόνου στην εμφάνισή μας. Πολλές φορές φοβόμαστε πως είναι αδύνατο να αποφύγουμε τα σημάδια της γήρανσης ότι και να κάνουμε.
Τώρα όμως υπάρχει τρόπος να καταπολεμηθεί αυτή η δυσάρεστη διαδικασία της γήρανσης. Μπορείτε να αναζωογονήσετε το δέρμα του προσώπου και του σώματός σας, μέσω μιας νέας θεραπείας, του Accent!”

Dr. Ζήσης K. Μπουκουβάλας
Πλαστικός Χειρουργός. Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan»
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Για επιπλέον πληροφορίες στο: www.anagennisi-sa.gr
email: info@anagennisi-sa.gr

error: Content is protected !!