ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

About the Boys: Όλα όσα διαδραματίστηκαν στο exclusive show της Σίλιας Κριθαριώτη, στο The Pierre Hotel, στη Νέα Υόρκη

Η Σίλια Κριθαριώτη παρουσίασε στη Νέα Υόρκη μία exclusive συλλογή για το φθινοπωρινό γκαλά Fall Ball και για τους σκοπούς του φιλανθρωπικού οργανισμού «Boys’ Club of New York»

finale
The-PierreΌταν το διοικητικό συμβούλιο του φιλανθρωπικού οργανισμού «Boys’ Club New York» πρότεινε στην Σίλια Κριθαριώτη να παρουσιάσει τις δημιουργίες της στο «Fall Ball», το φθινοπωρινό γκαλά που θα λάμβανε χώρα στο ξενοδοχείο «The Pierre», αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση. Η ιστορία του οργανισμού από το 1876, όταν και ιδρύθηκε, και η ουσιαστική του προσφορά μέχρι και σήμερα στα αγόρια και τους εφήβους της Νέας Υόρκης είναι τεράστια: παρέχει όχι μόνο ένα ασφαλές καταφύγιο στα άστεγα αγόρια και εφήβους της πόλης αλλά και ευκαιρίες να αναπτυχθούν πνευματικά, συναισθηματικά και κοινωνικά.

o xoros
«Με συγκίνησε η τιμητική προσφορά να βοηθήσω τους σκοπούς του συγκεκριμένου φιλανθρωπικού οργανισμού. Μέσα όμως από αυτήν την παρουσίαση της δουλειάς μου, θέλησα επίσης να αποδείξω ότι η Ελλάδα συνεχίζει να δημιουργεί, ότι καινοτομεί εξελίσσοντας την παράδοση της, ότι μπορεί να είναι συνεπής», λέει η σχεδιάστρια και τα μάτια της λάμπουν.

Gabrielle Bacon, Claude Wassertein, Louis Moore Bacon, Sara Ayers, Natalie Kaplan. Όλες οι κυρίες του ΔΣ του The Boys' Club φοράνε δημιουργίες Celia Kritharioti Haute Couture

Gabrielle Bacon, Claude Wassertein, Louis Moore Bacon, Sara Ayers, Natalie Kaplan. Όλες οι κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου του  Boys’ Club φοράνε δημιουργίες Celia Kritharioti Haute Couture

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού, οι κυρίες Sara Ayres, Gabrielle Bacon, Gigi Mortimer, Claude Wasserstein και Nathalie Kaplan επέλεξαν δημιουργίες Celia Kritharioti Haute Couture, ειδικά σχεδιασμένες για την καθεμία και προλογίζοντας την εκδήλωση, ευχαρίστησαν τη Σίλια Κριθαριώτη, υπογραμμίζοντας με ενθουσιασμό τη δημιουργικότητα και το ταλέντο της. Οι 400 προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι της πνευματικής, κοινωνικής και επιχειρηματικής ελίτ της Νέας Υόρκης που υποστηρίζει με κάθε τρόπο το «Boys’ Club New York», απόλαυσαν μαζί τους την επίδειξη.

Η Μαριέττα Χρουσαλά περπάτησε για άλλη μία φορά το catwalk της επίδειξης

Η Μαριέττα Χρουσαλά περπάτησε για άλλη μία φορά το catwalk της επίδειξης

 

Μία από τις περίφημες νυφικές δημιουργίες της Σίλιας

Μία από τις περίφημες νυφικές δημιουργίες της Σίλιας

catwalk

catwalk II

Backstage...

Backstage…

 

backstage mac
Η Σίλια Κριθαριώτη σύστησε στους προσκεκλημένους του «Fall Ball» την ιστορία του οίκου Celia Kritharioti Haute Couture μέσα από ένα ταξίδι στην Υψηλή Ραπτική. Οι διαχρονικές και πιο αντιπροσωπευτικές δημιουργίες του οίκου παρουσιάστηκαν μαζί με επιλεγμένα κομμάτια από τη νέα της συλλογή: δημιουργίες που αναδεικνύουν την ομορφιά κάθε γυναίκας, θηλυκές σιλουέτες που αποθεώνουν τη γυναικεία φιγούρα, φίνες φόρμες που κάνουν κάθε γυναίκα να αισθάνεται μοναδική.

flowers IIflowers Ipreparations IIpreparationspreparations III
Το σόου κύλησε αρμονικά με ενότητες που διαδεχόταν η μια την άλλη: από τα ντελικάτα κεντημένα στο χέρι μετάξια και τις ολομέταξες παλ δαντέλες στις δημιουργίες σε έντονα χρώματα, όπως κίτρινο, royal blue και μωβ, με γεωμετρικά κοψίματα και από τις εκλεκτικές λάμψεις και τις απρόσμενες διαφάνειες στις νυφικές δημιουργίες – τη μεγάλη αγάπη της σχεδιάστριας – που απέσπασαν έντονο χειροκρότημα από όλους τους παρευρισκόμενους.

H Mαριέττα Χρουσαλά με δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture

H Mαριέττα Χρουσαλά με δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture

Τη βραδιά, εκτός των άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους ο Frederic Fekkai, Rene Rockerfeller, Fernanda Kellogg, Jennifer Creel, Kirk Henckels, Marisa Brown, η Christine Schwarzman, Giuliano Zavos, Sophia Zavos, η Καλλιόπη Καρέλλα και οι Ιωάννα Μαρινοπούλου και Μαριέττα Χρουσαλά, οι οποίες έλαμψαν με τις εμφανίσεις- έκπληξη στο catwalk.

Sara Ayers, Καλλιόπη Καρέλλα, Σίλια Κριθαριώτη

Sara Ayers, Καλλιόπη Καρέλλα, Σίλια Κριθαριώτη

Blair Hussain

Blair Hussain

Sophia & Giulliano Zavos, Καλλιόπη Καρέλλα, Σίλια Κριθαριώτη

Sophia & Giulliano Zavos, Καλλιόπη Καρέλλα, Σίλια Κριθαριώτη

Frederic Fekkai, Kirk Henckels

Frederic Fekkai, Kirk Henckels

Sara Ayers

Sara Ayers

Lise Evans, Ashley McDermott, Καλλιόπη Καρέλλα

Lise Evans, Ashley McDermott, Καλλιόπη Καρέλλα

error: Content is protected !!