ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

A little Gucci lipstick never hurts!

Το να γράψω -για άλλη μία φορά- τις ασύγκριτες χαρές των μεγάλων ταξιδιών και των μικρών αποδράσεων, θα ήταν πλεονασμός. Όμως, ακόμα και όταν ταξιδεύεις, υπάρχουν πράγματα που αφήνεις πίσω και σου λείπουν, υπάρχουν σημειωμένα με bold γραμματοσειρά προσκλήσεις και γεγονότα που δεν θα ήθελες επ’ ουδενί λόγω να χάσεις, κι όμως είναι ένα μικρό “τίμημα” σε μία σειρά όμορφων διαδρομών. Μία επίσημη πρεμιέρα ενός έργου που περίμενες από καιρό, τα εγκαίνια της έκθεσης ενός κορυφαίου ζωγράφου, την επίδειξη μόδας αγαπημένου σου σχεδιαστή, την επίσημη παρουσίαση της εμβληματικής συλλογής προϊόντων μακιγιάζ ενός Οίκου-θρύλου. Όπως του οίκου Gucci, που πραγματοποίησε την παρουσίαση της εμβληματικής συλλογής προϊόντων μακιγιάζ Gucci Beauty, που διατίθεται αποκλειστικά στο attica City Link και online στο atticadps.gr. Και έτυχε να πραγματοποιείται την μέρα που έφτανα στον χιονισμένο Νυμφαίο…

Σε ένα κάλεσμα αφιερωμένο στην ομορφιά, το εντυπωσιακό counter του Οίκου φιλοξένησε πλήθος προσκεκλημένων από το χώρο της ομορφιάς, εκπροσώπους των Media, συνεργάτες και λάτρεις του brand, που είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πολυτελή συλλογή μακιγιάζ που αποτελείται από μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη σχεδιασμένα για να τονίζουν τη φυσική ομορφιά της επιδερμίδας.

Θεοπίστη Πουρλιοτοπούλου
Σε ένα κάλεσμα αφιερωμένο στην ομορφιά, το εντυπωσιακό counter του Οίκου φιλοξένησε πλήθος προσκεκλημένων από το χώρο της ομορφιάς, και εκπροσώπους των Media
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της εμβληματικής συλλογής προϊόντων μακιγιάζ Gucci Beauty, που διατίθεται αποκλειστικά στο attica City Link και online στο atticadps.gr.
Έλενα Γαλύφα
Χρυσάνθη Κουρούπη

Η Gucci Beauty αποθεώνει τη δημιουργικότητα, τη δεξιοτεχνία και την καινοτομία σε μια εξαιρετικά επιμελημένη συλλογή μακιγιάζ που εκφράζει με απόλυτο αυθορμητισμό την ελευθερία της προσωπικής έκφρασης και δημιουργεί προϊόντα με απαράμιλλη ποιότητα που αντανακλούν το εκλεκτικό πνεύμα του Οίκου.

Παράλληλα, η ρομαντική αισθητική της συλλογής αποτυπώνεται και στις κομψές, σαγηνευτικές, art deco συσκευασίες που κοσμούνται με ντελικάτα άνθη, ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία και χρυσές λεπτομέρειες που αναγάγουν τα εμβληματικά προϊόντα σε πολυπόθητα έργα τέχνης.

Σουζάνα Κεγγίτση

Ιλιάδα Κλάνγκου
Βικτώρια Μαρούλη
A little Gucci lipstick never hurts!
Χαρά Παππά

Πάτια Ιορδανίδου, Beauty Director Ladylike.gr
Ειρήνη Καζαριάν

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!