ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

A Jewel Made in Greece: Η Συνάντηση Δημιουργών Σύγχρονου Ελληνικού Κοσμήματος στο Ζάππειο Μέγαρο!

Για 8η χρονιά το A Jewel Made in Greece , η πολυεπίπεδη και συνεχώς αναβαθμιζόμενη πλατφόρμα προώθησης και ανάδειξης του σύγχρονου ελληνικού κοσμήματος στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, πραγματοποίησε με τεράστια επιτυχία τη Συνάντηση Δημιουργών στο Ζάππειο Μέγαρο. Μια συνάντηση γεμάτη χρώμα και λάμψη, με τη συμμετοχή των πιο εμπνευσμένων Ελλήνων καλλιτεχνών. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, δόθηκε η δυνατότητα και το πεδίο στους Έλληνες σχεδιαστές κοσμημάτων να περιγράψουν με άνεση και ευελιξία το όραμά τους, να παρουσιάσουν εκτενώς τη δουλειά τους σε επιχειρηματίες, καταστήματα και εμπόρους χονδρικής, αλλά και να απευθυνθούν σε ιδιώτες που επιθυμούν να θαυμάσουν τις δημιουργίες τους.

ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΟΛΗ – ΝΙΚΟΣ ΓΑΡΜΠΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΜΙΛΙΟΣ

Αντίστοιχα, σε ένα περιβάλλον διάδρασης και αλληλεπίδρασης οι έμποροι και τα καταστήματα είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε αμέτρητα στυλ, τεχνοτροπίες και είδη, τα προϊόντα που ταιριάζουν στην επιχείρησή τους, αλλά και το κοινό που αγαπά το κόσμημα , να έρθει σε επαφή με τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του κλάδου, και να αγγίξει και να αποκτήσει τα κοσμήματα των ονείρων του.

ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΟΛΗ – ΛΙΑΝΑ ΤΑΜΠΟΥΡΕΑ

EIΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ – ΛΙΛΥ ΣΓΟΥΡΟΥ

Ο έγκριτος Γεμολόγος και Επιστημονικός συνεργάτης του AJMIG, κ. Γιώργος Σπυρομήλιος, ξενάγησε τους επισκέπτες στο συναρπαστικό και πάντα ελκυστικό κόσμο των διαμαντιών και παρείχε την ευκαιρία για εκτίμηση των κοσμημάτων τους. Η τριήμερη γιορτή Ελληνικής έμπνευσης, δημιουργικότητας, καινοτομίας και αμέτρητων επιλογών από μοναδικές limited edition συλλογές πρωτότυπων κοσμημάτων, ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των νικητών των θεσμοθετημένων ετήσιων βραβείων του που δίνουν κάθε χρόνο την ευκαιρία σε καλλιτέχνες από κάθε κατηγορία κοσμήματος να προωθήσουν περαιτέρω το brand και τις δημιουργίες τους με βάση ένα ολοκληρωμένο επικοινωνιακό πλάνο ενεργειών για την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΚΛΑΡΑ ΠΟΥΛΑΝΤΖΑ – ΙΡΙΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥ

Το ΑJMIG το οποίο είναι πρωτοβουλία και διοργάνωση της Μαίρης Σαμόλη, ξεκίνησε το ταξίδι του πριν από μία δεκαετία, με γνώμονα τη διάδοση και αναγνώριση του ελληνικού αποτυπώματος σε επίπεδο αισθητικής και επιχειρηματικότητας στον κλάδο του κοσμήματος σε όλο κόσμο. Ήδη μετρά δεκάδες παρουσιάσεις, συμμετοχές και επιτυχημένες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εκθέσεις ανά την υφήλιο. Σύμβουλός του είναι η Ιστορικός Τέχνης Ίρις Κρητικού.

ΙΡΙΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥ – ΚΛΑΡΑ ΠΟΥΛΑΝΤΖΑ – ΑΓΚΗ ΠΟΥΛΑΝΤΖΑ

ΟΛΥΒΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΔΑ

ΚΑΙΤΗ BΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!