ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

A Cool Night Out!

A cool night out ήταν η τελευταία – επισήμως – μέρα του χειμώνα για τις γυναίκες που βρέθηκαν στην Κλινική Παπαϊωάννου, όπου παρουσιάστηκε η πλέον εξελιγμένη τεχνολογία στην κρυογλυπτική, με το Coolsculpting Zeltiq.
Με την άνοιξη προ των πυλών ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Πρόδρομος Παπαϊωάννου και το εξειδικευμένο προσωπικό, έδωσαν στις παρευρισκόμενες όλες τις πληροφορίες και τις απαντήσεις για τη μέθοδο αυτή, σε ένα πραγματικά Cool Event, που μας έπεισε όλες ότι η επιθυμία να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας είναι cool!

Στέλλα Βάρδα, Σύνθια Σάπικα, Άννυ Σάπικα

Γεωργία Χρουσαλά – Παπαϊωάννου, Πρόδρομος Παπαϊωάννου

Πρόδρομος Παπαϊωάννου, Σύλβια Ζέζα, Γεωργία Χρουσαλά – Παπαϊωάννου

Αγγελική Νικολαίδου

Σύλβια Ζέζα, Αλεξάνδρα Χαλκιά

Γιούλη Κουτσώνα

Δέσποινα Αναστασιάδου, Μαντώ Παπαδοπούλου, Πρόδρομος Παπαϊωάννου, Ειρήνη Τσεγγελίδου

Λία Γεωρτζόγλου- Γεωργιάδου, Σύνθια Σάπικα

Λήδα Παπαδήμα, Πρόδρομος Παπαϊωάννου

Η μέθοδος του Coolsculpting, η μόνη με έγκριση και πιστοποίηση του Οργανισμού Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων των ΗΠΑ (FDA) και η μόνη με περισσότερες από 5.000.000 επιτυχημένες εφαρμογές παγκοσμίως, είναι σήμερα η Νο1 μη επεμβατική θεραπεία μίας συνεδρίας για απομάκρυνση του τοπικού λίπους. Η αξιοπιστία, η ασφάλεια και το μόνιμο αποτέλεσμα του Coolsculpting, που εγγυάται η σωστή εφαρμογή από εξειδικευμένο γιατρό και ιατρικό προσωπικό είναι τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της μεθόδου. Αν προσθέσει κανείς σε αυτά την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες μετά τη θεραπεία, το Coolsculpting είναι η ιδανική λύση στα προβλήματα τοπικών υπερλιπώσεων που παραμένουν παρά την ισορροπημένη διατροφή και άσκηση.

error: Content is protected !!