ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Χριστουγεννιάτικο lunch της Jo Malone!

Ο οίκος πολυτελών αρωμάτων Jo Malone London καλωσόρισε την εορταστική σεζόν με το πιο Christmassy lunch για φέτος σε μια άκρως ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα. Στην αριστοκρατική νεοκλασική κατοικία της οδού Amalias 36, εκλεκτοί εκπρόσωποι από τον χώρο των τεχνών, της μόδας και των πλέον prestigious fashion και lifestyle Μέσων, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Follow me…

Οι καλεσμένοι φιλοξενήθηκαν στο χώρο του Amalias 36, το οποίο «ντύθηκε» στα λευκά με ένα φαντασμαγορικό σκηνικό υποδεχόμενοι τη νέα γιορτινή συλλογή του αγαπημένου οίκου αρωμάτων. Η νέα limited-edition συλλογή του brand Jo Malone London δίνει και φέτος ένα μοναδικό άρωμα στην πιο μαγική εποχή του χρόνου και «ντύνει» μοναδικά την κάθε μας στιγμή.

Μαρίζα Μπαϊρακτάρη

Το Orange Bitters, ένα πικάντικο ξυλώδες άρωμα κίτρου, είναι εμπνευσμένο από το πιο γευστικό χειμωνιάτικο κοκτέιλ. Το White Moss & Snowdrop, αποτυπώνει την ιριδίζουσα φρεσκάδα των νιφάδων του χιονιού και των δέντρων του δάσους, ενώ το Midnight Musk & Amber, με τις αισθησιακές νότες μόσχου του μεσονυκτίου και τη λαμπερή ζεστασιά του κεχριμπαριού, δίνει τον δικό του, μοναδικό τόνο στην πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Οι μοναδικές προσθήκες σε αρώματα για το σπίτι όπως το Pine & Eucalyptus που αιχμαλωτίζει τη μαγεία του χριστουγεννιάτικου πρωινού, ενώ το Orange Bitters δημιουργεί μια αισθησιακή ατμόσφαιρα. Τέλος, δώρα σε εορταστικές συσκευασίες συνοδεύουν τις cozy χειμωνιάτικες στιγμές οι οποίες είναι αφιερωμένες σε κάποια από τα πιο δημοφιλή αρώματα της Jo Malone London.

Κωνσταντίνα Σωτήρχου, Marketing Manager Balkans, Παύλος Χάππιλος, Mάρθα Θεοδώρου, Brand General Manager Balkans, Ευριπίδης Γουργουλίδης

Δημήτρης Τσακούμης, Κωνσταντίνα Σωτήρχου Marketing Manager Balkans, Mάρθα Θεοδώρου, Brand General Manager Balkans, Ευριπίδης Γουργουλίδης Corporate & Brand Communications Manager, Balkans

Μαρία Παπαγεωργίου

Από Cologne Collections, διακοσμητικά στολίδια και χριστουγεννιάτικα crackers, μέχρι το The House Of Jo Malone London και τις τριπλέτες με τα English Pear & Freesia και Myrrh & Tonka, τo χριστουγεννιάτικο πνεύμα της συλλογής πλαισιώθηκε από ένα μαγικό set up που ταξίδεψε τους καλεσμένους σε ένα cozy χειμερινό τοπίο.

Πάττια Ιορδανίδου

Janna Sireac και Μαρία Παπαγεωργίου

Ιόλη Δημοπούλου

Γιώργος Πράσινος

Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη

Χιόνι, λευκοί τόνοι και ένας εντυπωσιακός χιονάνθρωπος αποτέλεσαν την τέλεια ευκαιρία για Christmassy και Snowy λήψεις. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι είχαν τη ξεχωριστή ευκαιρία να απολαύσουν ένα άκρως εορταστικό Wreath Masterclass υπό την καθοδήγηση των florists του STUDIO7, δημιουργώντας ο καθένας το προσωπικό του χριστουγεννιάτικο στεφάνι εμπνευσμένο από τα αρώματα της limited εποχιακής συλλογής του brand.

Μαρία Δεληγιαννάκη

Μαρίζα Μπαϊρακτάρη

Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος General Manager Estée Lauder Companies Balkans, Mάρθα Θεοδώρου, Brand General Manager Balkans

Eυαγγελία Αλπίδου και Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη

Τέλος, οι Loop Station Band απογείωσαν την γιορτινή διάθεση με ένα uplifting live performance πλαισιώνοντας το event με τα ιδιαίτερα groovy vibes τους.

Μαρία Παπαγεωργίου

Φωτογραφίες: Studio Panoulis, Fay’s Control 🎄🎄

error: Content is protected !!