ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όλα όσα έγιναν και όλα όσα ζήσαμε μαζί στο The Pop up Project {Exclusive} !

Υποσχεθήκαμε πως θα διοργανώσουμε το μεγαλύτερο shopping event της Άνοιξης, μα αποδείχθηκε πως ήταν το καλύτερο της χρονιάς. Αυτή τη φορά, μαζί με την Ιλεάνα, υποσχεθήκαμε να σας υποδεχθούμε σε ένα εντελώς ξεχωριστό shopping event, και επιλέγοντας το ιστορικής σημασίας κτήριο του Ερνέστου Τσίλερ που στεγάζει το μοναδικής αισθητικής Fondazione, στο Ίδρυμα Βιβλιοθήκη Σπύρου Λοβέρδου, ονειρευτήκαμε, εμπνευστήκαμε και δημιουργήσαμε ένα μαγικό σκηνικό για να σας παρουσιάσουμε τις συλλογές της creme de la creme των σχεδιαστών μας, στο The Pop up Project, με τον εύλογο τίτλο: Exclusive!

Οι δύο οικοδέσποινες του The Pop up Project, Φαίη Μπέη και Ιλεάνα Ισμυρίδη

Υποσχεθήκαμε πως θα ανεβάσουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, και αυτή την άνοιξη, επιλέξαμε να σας υποδεχθούμε στα “καλύτερα σαλόνια”, ανάμεσα στις πλούσιες συλλογές των βιβλίων και την συλλογή Βυζαντινών εικόνων του αδερφού του Διονυσίου Λοβέρδου, και με την αύρα από το παρελθόν του μοναδικού ιστορικού, αρχιτεκτονικού και πολιτιστικού landmark, κτιρίου του ‘30 σε σχέδια του μέγα φιλέλληνα Ερνέστου Τσίλερ, να σας ξεναγήσουμε στις τριάντα SS22 Συλλογές των Ελλήνων designers & brands που επιλέχθηκαν για να λάβουν μέρος.

Follow me…

Έλενα Σύρακα, Φωτεινή Βλαχάκη

Μιμίκα Κολοτούρα, Αντωνία Καρρά, Ειρήνη Δανελιάν

Άννα Λουκάκου

Ρίκα Βοσνιάδη, Μάγδα Μπαλτογιάννη

Όλινκα Βαρβιτσιώτη

Ελίνα Βαμβακά

Έλζα Πατσαδέλη

Ιωάννα Σακελλαρίου, Ειρήνη Νικολαϊδη

Μαριλένα Μηναϊδη, Αγάπη Πολίτη

Η κορυφαία αυτή πλατφόρμα ανάδειξης των πιο hot ανερχόμενων Ελλήνων σχεδιαστών, που έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο εμπορικό pop up event στην Ελλάδα, αποτέλεσε και αυτή τη φορά τον ιδανικό καμβά, ώστε όσοι επισκεφθήκατε το The Pop up Project {Exclusive}, να βρείτε τις καλύτερες resort δημιουργίες, τα πιο ξεχωριστά objects of art αλλά και τα ομορφότερα δώρα για αυτό το Πάσχα.

Μαρία Μπεκατώρου, Φαίη Μπέη, Αρετή Ντάρμα

Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος, Υβόννη Ντόστα

Ιωάννα Κοροπούλη, Ιλεάνα Ισμυρίδη

Εβελίνα Παπαντωνίου

Μελίνα Πίσπα, Τόνια Βασιλοπούλου

Ελένη Πετρουλάκη

Ο πιο όμορφος κόσμος, τα πιο κομψά “It” girls της πόλης, αναγνώστες του Fay’s Control, πιστοί επισκέπτες του The Pop up Project και αγαπημένοι φίλοι μας, κατέκλυσαν τους συγκλονιστικούς Κηφισιώτικους κήπους με τις αιωνόβιες ελιές, τα θεόρατα πλατάνια, τα περήφανα κυπαρίσσια και κάθε λογής μεσογειακά φυτά, που για ολόκληρες δεκαετίες αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για τις σοφιστικέ συναντήσεις της bon vivant πνευματικής και οικονομικής αφρόκρεμας της ελληνικής κοινωνίας, και επέλεξαν να κάνουν τις αγορές τους στο μοναδικό σκηνικό που οι δύο οικοδέσποινες είχαν στήσει δίπλα στη πισίνα με τις ριγέ κόκκινες Positano ξαπλώστρες και τα μαρμάρινα παγκάκια σε σχέδιο του Κωνσταντίνου Παρθένη.

Φαίη Μπέη, Νίκος Μακρόπουλος, Καθλίν Μακροπούλου

Ιλεάνα Ισμυρίδη, Λυδία Οικονόμου

Ίρις Κρητικού, Σάντρα Ζαφειροπούλου

Άννα Μαμιδάκη, Ελίνα Πατέρα, Κατερίνα Γκαγκάκη, Τζένη Μπότση

Εύη Μιγιάκη, Φαίη Μπέη, Αντωνία Καρρά

Μαρία Μπεκατώρου, Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου

Mia Papa, Μαρία Γιαννούλη-Λοκ

Τίποτα, μα τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για άλλη μία φορά οι Χορηγοί μας, οι οποίοι υποστήριξαν άλλο ένα Pop up Project που σκοπό έχει την ανάδειξη των Ελλήνων σχεδιαστών.

Ιλεάνα Ισμυρίδη, Μαρία Σπανού, Θωμάς Δαμκαλίδης, Φαίη Μπέη

To The Pop-Up Project, το πρώτο και μεγαλύτερο εμπορικό pop-up event στην Ελλάδα, έδωσε τη δυνατότητα στις εκλεκτές καλεσμένες του να γνωρίσουν από κοντά τα ιδιαίτερα και καινοτόμα προϊόντα της Dyson. Την ξεχωριστή αυτή εμπειρία βίωσαν όσες επισκεφτούν το The Pop Up Project {Exclusive} , δοκιμάζοντας στο beauty stand της Dyson όποιο look επιθυμούσαν με μια από τις τρεις εντυπωσιακές συσκευές της, την Dyson Airwrap™ , τη multistyler συσκευή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το φορμάρισμα των μαλλιών χωρίς να χρησιμοποιεί υπερβολική θερμότητα, την Dyson Corrale Straightener™, τη μοναδική ισιωτική μηχανή με εύκαμπτες πλάκες που μειώνει κατά 50% το σπάσιμο της τρίχας και αντιμετωπίζει το φριζάρισμα και φυσικά την Dyson Supersonic™, την ειδικά σχεδιασμένη συσκευή που προστατεύει τα μαλλιά από ακραίες θερμικές βλάβες, συμβάλει στην αύξηση της απαλότητας και λάμψης τους και μειώνει το φριζάρισμα.

Μία διοργάνωση που πρωταρχικό σκοπό έχει την ανάδειξη και υποστήριξη των Ελλήνων δημιουργών, δεν θα μπορούσε παρά να έχει για Χρυσό Χορηγό μία εταιρεία που κάνει περήφανη τη χώρα μας στον κόσμο. Μία εταιρία που κάνει τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα μας, τους καλύτερους πρεσβευτές μας. Είμαστε πολύ πολύ υπερήφανες που αυτό το {Exclusive} The Pop up Project, είχε την τόσο Ελληνική υπογραφή της Gaea! Ήρθατε και γνωρίσατε τον μοναδικό στον κόσμο Σομμελιέ μουστάρδας και ελαιόλαδου Χάρη Λαλούση από τη Gaea, και είχαμε τη δυνατότητα να γευτούμε τις σπεσιαλιτέ του,  φτιαγμένες από τα πιο αγνά προϊόντα της Gaea, ενώ εκπλαγήκαμε από τις δυνατότητες του ελαιόλαδου και των ελιών σε alternative συνταγές.

Οι επισκέπτες του The Pop up Project απόλαυσαν και αυτή τη φορά τις customized γεύσης της βραβευμένης Ελληνικής εταιρείας παγωτών Kayak

Στέλλα, Ράπτη, Φαίη Μπέη

Το εντυπωσιακό μπαρ της Gancia Asti

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: GAEA ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: DYSON ΧΟΡΗΓΟΙ: Gancia Asti , Kayak, Antoinetta Koutsouradi, Mexil, Style BoxCafe Femenino, Souroti

Η Ελένη Πετρουλάκη γνώρισε για πρώτη φορά στο εκλεκτό κοινό του The Pop up Project το MΥ NUTRI by Eleni Petroulaki, μία καινοτόμο εταιρεία που δημιουργήθηκε για να βάλει την υγιεινή διατροφή στην καθημερινότητα του Έλληνα, με ένα κλικ στο www.mynutri.gr.
Ένα όραμα της κορυφαίας Ελληνίδας γυμνάστριας , η οποία με τη My Nutri έρχεται να μυήσει στο δικό της τρόπο ζωής όλους εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν τη ζωή τους, ξεκινώντας από τον ίδιο τους τον εαυτό. Η Ελένη Πετρουλάκη σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα των διατροφολόγων του Fitlab by Eleni Petroulaki , με πάνω από 6 χρόνια εμπειρία και ευχαριστημένους πελάτες ,και την ομάδα των καταξιωμένων σεφ της My Nutri που ετοιμάζουν κάθε μέρα τα πιο φρέσκα , νόστιμα και ταυτόχρονα υγιεινά πιάτα , κάνει πλέον προσιτή σε όλους την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή όπως και την απώλεια βάρους και λίπους χωρίς στερήσεις!

DESIGNED BY: Noetón Architects

Με την αρχιτεκτονική Ομάδα του The Pop up Project {Exclusive} Noetón Architects, Θωμά Ραφτόπουλο και Γιώργο Μπελιά

POWERED BY: FAYSCONTROL.GR

Το The Pop up Project {Exclusive} συνέπεσε με τη 10η επέτειο του Fay’s Control, γεγονός που το έκανε ακόμη πιο ξεχωριστό!

Μικρότερο όσον αφορά τον αριθμό των Ελλήνων designers & brands που έλαβαν μέρος, και με τις νέες συλλογές των δημιουργών να ενσωματώνονται πλήρως στον χώρο, ανάμεσα στις πλούσιες συλλογές των βιβλίων και την μοναδικής ιστορικής σημασίας συλλογή Βυζαντινών εικόνων του αδερφού του Διονυσίου Λοβέρδου, το {Exclusive} αποτέλεσε το talk-of-the-town για δύο ολόκληρες ημέρες και δύο μόλις ημέρες πριν τη Μ. Εβδομάδα, στους χώρους του οποίου συναντήθηκε το πιο εκλεκτό κοινό της πόλης.

Νάνσυ Μαλλέρου, Κατερίνα Γκαγκάκη

Ελίνα Πατέρα

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Αντωνία Καρρά

Ελβίρα Παναγιωτοπούλου

Τίνα Φιλιππίδη, Ιλεάνα Ισμυρίδη

Γιάννης Φλουτάκος, Νικόλας Κατσαρός

Μαριλένα Ρίζου, Χριστίνα Παππά, Χριστίνα Γκούμα, Ιλεάνα Ισμυρίδη

Αρετή Ντάρμα, Αλεξία Τασσούλη, Μαρία Μπεκατώρου, Αντωνία Καρρά, Μαρία Καρρά

Το The Pop Up Project, σεβόμενο για άλλη μία φορά τις απαιτήσεις της εποχής για την απόλυτη ασφάλεια όλων μας, κατέλαβε όλους τους χώρους της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Σπ. Λοβέρδου, και υποδέχθηκε το πιστό κοινό του και τους νέους επισκέπτες του στο μεγαλύτερο Εμπορικό Γεγονός της χρονιάς, υπό την ασφαλή ομπρέλα των εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Γεγονός που μας τιμάει πάντα.

Η Εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιωάννα Παλιβού με την Troufa αγκαλιά

Μαίρη Δουρίδα

Αφροδίτη Δωρίτη, Ίλια Παπαλέξη, Εβελίνα Παπαντωνίου

Μαρία Γιαννούλη-Λοκ, Νάνσυ Ιωαννίδη, Φαίη Μπέη

Άννα Ροκόφυλλου, Κατερίνα Γκαγκάκη

Μιλένα Στεφανίδου, Γιάννης Λυμπερόπουλος

Έμη Λιβανίου

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Στέλλα Καβάλη, Μαρίλια Βαζαίου

H κορυφαία Ελληνική εταιρία Mexil, όχι μόνο “έντυσε” με τα έπιπλα της τους κήπους του Fondazione, αλλά οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις δύο αυτές ημέρες τις νέες συλλογές της Emu!

Αντωνία Καρρά, Φαίη Μπέη, Τζίνα Θανοπούλου

Σια Ξαναλάτου

Φαίη Μπέη, Anna Mavridis

Κατερίνα Φίλιου, Ελμίνα Κατσαρού

‘ Μαρία Κοτρότσιου, Καλλιόπη Τζοάννου, Φαίη Μπέη, Ann-Rene Αχιλλεούδη

Μπάρμπαρα και Ειρήνη Δανελιάν

Με την designer της The Artians, Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου, που σχεδιάζει αποκλειστικά τις δημιουργίες που φοράω σε κάθε Pop up Project, αφού εκτός του ότι τις λατρεύω, αποτελούν πάντα το αγαπημένο μου Γούρι!

Το The Pop Up Project μετά από 16 πλέον επιτυχημένες διοργανώσεις που έγιναν κάθε μία από αυτές το απόλυτο talk-of-the-town, για πρώτη φορά στην έως τώρα πορεία του, και σεβόμενο καταρχήν τις οδηγίες που απαιτεί η εποχή, ανεβάζοντας για άλλη μία χρονιά τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, υπέγραψε  ένα απόλυτα κομψό event και αφιέρωσε στους απαιτητικούς επισκέπτες του, ένα σκηνικό μαγικό όπως δεν το έχει ποτέ ξαναδεί.

Φαίη Μπέη, Μαρίνα Στέγγου

Τζένη Μπότση, Τζορτζίνα Καμπισοπούλου, Πολυχρονία Καμπισοπούλου, Ρένα Ταμπακάκη

Γιώργος και Ζωή Τσάτσου, Φαίη Μπέη

Κλάρα Πουλαντζά Άγκη Πουλαντζά, Ρίκα Βοσνιάδη

Ρένα Φλεβαράκη, Φαίη Μπέη, Αγγελική Αγγελίδη

Ελένη Αντωνιάδου

Ελένη Πετρουλάκη, Κατερίνα Γκαγκάκη

Πόσες στιγμές, πόσες εικόνες, πόσες μουσικές και ευχές και φίλοι, παλιοί και καινούργιοι μπορεί να χωρέσουν σε δύο μόλις μέρες?

Τατιάνα Σπινάρη-Πολλάλη, Φαίη Μπέη, Σάντρα Μανιουδάκη

Μαίρη Δουρίδα, Μαρία Πατέρα

Ελίνα Πατέρα, Άννα Μαμιδάκη, Κορίνα Καμμένου

Ναλίτα Καρρέρ, Βούλα Σαραντάρη, Λουκίλα Καρρέρ

Μαριλένα Μηναϊδη, Μαίρη Παππά

Νίκος Μακρόπουλος, Ελισσάβετ Παππά, Καθλίν Μακροπούλου, Χριστίνα Παππά

Η Σοφία Ανδριώτη, designer της Wings

Teal & Lime

Omni

Αγγέλικα Γούσκου-Σελέκου, Καλλιόπη Τζοάννου, Φαίη Μπέη, Κατερίνα Φίλιου, Μαρίλυ Καλαβρού-Φίλιου

Ελμίνα Κατσαρού, Αντζελίνα Ψαρρέα, Δημήτρης Μπέης

Η Ίρις Κρητικού ψωνίζει από την Contessina

Εύη Μιγιάκη, Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Αρετή Ντάρμα, Μαρία Μπεκατώρου

Ελένη Ζυγουράκη, Ιλεάνα Ισμυρίδη

Γιώργος Πράσσινος

Μαρία Νικολοπούλου

Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη, Ειρήνη Νικολοπούλου, Καλλιόπη Τζοάννου, Στέλλα Καβάλη

Cheers Gancia Asti!

Φαντίνα Μπελούλη Σαρηκεχαγιά, Πέγκυ Φιλίππου

Τζοάννα Ναχμία, Μάρθα Πεσσάχ, Σάντρα Ναχμία Παπαδοπούλου

Φαίη Μπέη. Μαρία Καλλιμασιά

Κατερίνα Βάρτσου, Χρυσούλα Κέρος, Ιόλη Βάρτσου

Η Αϊνόλα Τερζοπούλου με τον γιο της στο The Pop up Project {Exclusive}

Αγγελική Παληού, Έλενα Κουλαουζίδου

H Digaia στο The Pop up Project {Exclusive}

Νατάσα Μπρεζάτη, Φαίη Μπέη

Ιλεάνα Ισμυρίδη

Η Εύα Μπέλλου, designer της Pearl Martini, υποδέχθηκε τις πιο κομψές πελάτισσες του Ελληνικού brand κοσμημάτων και τις ξενάγησε στη νέα συλλογή της

Μελίνα Πίσπα, Τόνια Βασιλοπούλου

Η Συλλογή της Antonia Karra

Άννα Λουκάκου

Η Ελίνα Βαμβακά στο corner της κεραμίστριας Αγγελικής Σταματάκου

Ντενίζ Γιατρά, Ιλεάνα Ισμυρίδη, Φαίη Μπέη, Μαρία Καρρά, Αντωνία Καρρά

Ιλεάνα Ισμυρίδη, Αντωνία Καρρά, Φαίη Μπέη, Σια Ξαναλάτου, Εμμανουέλα Λύκου

Λεπτομέρεια από την υπέροχη συλλογή της Charalampia

Έμη Λιβανίου, Φαίη Μπέη, Νάνσυ Μαλλέρου και η εκδότρια της Pedio Books, Τζούλη Παπαχριστοφίλου, με το best seller βιβλίο της Νάνσυς, Εσωκεντρισμός.

Η Τζόση Βιτζηλαίου, Επικεφαλής Επικοινωνίας της ΑΜΒΥΞ με τον Θοδωρή Χριστοδουλόπουλο

Ο Χάρης Λαλούσης μοιράστηκε μαζί μας μαζί μας τα μυστικά μιας καλής dressing με μια πολύ απλή μυστική μέθοδο ενώ είχαμε την ευκαιρία να φτιάξουμε την δική σας dressing για να πάρουμε μαζί μας σπίτι, αλλά και να δοκιμάσουμε πριν από όλους τη νέα σειρά Μαρινάδες και Dressings που έχει αναπτύξει ειδικά για την Gaea.

Στο Gaea food truck είχαμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε ένα καταπληκτικό Vegan Hot Dog με μια ειδική sweet and spicy sauce από καραμελωμένα κρεμμύδια ελιές κάλαμων και οξύμελο από την Gaea, πατάτα φούρνου για να κάνουμε γευσιγνωσία με τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, ελαιοκροκέτες και φυσικά σαλάτα για να δοκιμάσουμε το δικό μας Dressing που φτιάξαμε.

H Ελμίνα Κατσαρού στο corner της DYSON

Η Μάρσια Χατζηγεωργίου δοκιμάζει τα χτενίσματα που μπορεί να δημιουργήσει με τα προϊόντα της DYSON

H digital & content creator, Lia Barola στη DYSON

Η Cafe Femenino στο The Pop Up Project

Βαγγέλης Μπέης, Φαίη Μπέη

Φοίβη Κυριάκη, Έλενα Βρεττού

Η Αντουανέττα Κουτσουράδη που με τις ανθοσυνθέσεις του Antoinatta Koutsouradi flower shop ομόρφυνε άλλο ένα Pop up Project μας, με την Άγκυ Πουλατζά της Contessina

Με την αγαπημένη designer του The Pop up Project Βασιλική Ορνιθοπούλου, που υπογράφει τις συλλογές Atelier Vasiliki

Όλγα Καραβερβέρη, Ιωάννα Καραβερβέρη

H Εύη Φέτση στο corner της Κατερίνας Καμίση, δημιουργό της 2k10 By Katerina Kamisi

Η Μαρία Καπρίλη, μια άκρως ξεχωριστή περίπτωση Jewelry designer, που οι επισκέπτες του The Pop up Project εκτιμάνε και αγαπάνε ιδιαίτερα, υποδέχεται τον Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου και την Τζίνα Θανοπούλου

Νικόλας Κατσαρός & Φαίη Μπέη

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: GAEA ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: DYSON ΧΟΡΗΓΟΙ: Gancia Asti , Kayak, Antoinetta Koutsouradi, Mexil, Style Box, Cafe Femenino, Souroti DESIGNED BY: Noetón Architects POWERED BY: FAYSCONTROL.GR

Σας περιμένουμε όλους στο μεγάλο Καλοκαιρινό μας The Pop up Project, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 & Παρασκευή 3 Ιουνίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!