ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Strangers in the Night» με τον Τάκη Ζαχαράτο για τα 20 χρόνια του Lifeline Hellas!

Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas την φιλανθρωπική παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου με τίτλο «Strangers in the Night» στο θέατρο Παλλάς για τα 20 χρόνια λειτουργίας του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Σκοπός της ήταν η υποστήριξη των παιδιών της Ουκρανίας και η συνέχεια του έργου προσφοράς θερμοκοιτίδων στο Νοσοκομείο «‘Έλενα Βενιζέλου».

Βασίλης Κούρτης, Πριγκίπισσα Αικατερίνη και Πρίγκιπας Αλέξανδρος.

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος με τους χορηγούς Ανδρέα Παναγιώτου και Γιώργο Καβάδα και τον David Andrews

Βάσω Παρνασσά, Πριγκίπισσα Αικατερίνη και Πρίγκιπας Αλέξανδρος, Αντώνης Λακιώτης

David Andrews και Άντζι Andrews με τον Βασίλη και την Αλεξία Σαβράμη

Αλεξάνδρα Παναγιώτου και Ανδρέας Παναγιώτου

Μαρίνα Βερνίκου και Λένα Αρώνη με την κόρη της Ζένια

Ο Τάκης Ζαχαράτος, παρά την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του, καθήλωσε το κοινό μέσα από την παράσταση «Strangers in the Night» δίνοντας ένα θριαμβευτικό ρεσιτάλ διεθνούς επιπέδου απογειώνοντας την βραδιά στο κατάμεστο Παλλάς που ήταν sold out ημέρες πριν, δίνοντας την δυνατότητα στο ιερό σκοπό του Lifeline Hellas να επιτευχθεί.

Γιώργος Περρής, Μάριος Φραγκούλης, Tom Volf

Η σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου που χορογράφησε άψογα το 10 μελές μπαλέτο μαζί με τις υπέροχες ενορχηστρώσεις του Δημήτρη Δημόπουλου και την συμφωνική ορχήστρα Λουτρακίου απογείωσε την βραδιά με το κοινό να χειροκροτεί ασταμάτητα. Στο πλαίσιο του προγράμματος του Lifeline Hellas «Παιδιά βοηθούν Παιδιά» ο υπέρ-ταλαντούχος Αλέξανδρος Andrews, ο δεκατετράχρονος εγγονός του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας, τραγούδησε για να συμβάλλει και αυτός στον σκοπό της παράστασης με την υπέροχη φωνή του.

Τάκης Ζαχαράτος, Αλέξανδρος Andrews

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη μαθαίνοντας την φιλανθρωπία από την παιδική ηλικία πιστεύει ότι πρέπει να δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να προσφέρουν για να αισθάνονται την χαρά της προσφοράς και να γίνει μέρος όλης τους της ζωής.

Ντέπη Σιδεράκη, Rana Zein

Ηλίας Ψινάκης και Έμη Λιβανίου

Κατερίνα Καινούργιου

Μάκης Κασνακίδης και Μαρίλια Βαζαίου

Η Μαρίνα Βερνίκου με την μητέρα της Ντέμη Βερνίκου

Σούλα Λιάκου, Γιώργος Ντάβλας.

Βασίλης Κούρτης

Γιάννης Σαχίνης και Φανή Σαραντοπούλου

Μπέττυ Ρουμελιώτη και Χριστίνα Δόγκα

Η οικογένεια Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη

Η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα με τον σύζυγο της Γιώργο Παπαβασιλείου και τα παιδιά τους.

Φανή Λεβέντη, Μαρία Κοτρώτσιου, Λίτσα Λάβδα, Σάντυ Μπήτρου

Νίκος Χαρλαύτης, Ειρήνη Νταϊφά

Νανά Βενέτη Dean και Nigel Dean

Σοφία Γιαννικοπούλου και Ναλίτα Καρρέρ

Λένα Κολοκυθά και Αλεξία Κουλούρη

Γιώργος Ντάβλας και Βάσω Παρνασσά

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες MCCL, Pharmex, Λακιώτης, Αθανασία Μαρινάκη, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, η Έμη Λιβανίου με την «Δύναμη της Προσφοράς», Portioli, ODC Οδύσσεια Κωνστάντουρα, Margariti Dental Clinic Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, Φίλιππος Νάκας, Begnis Catering, Bergman Kord, Heraion Tours, Godibile, 5226 by Celia Kritharioti, Kayak, Bikos, Anassa, FCA Hygiene, Medical Antiaging Center, Vitex, Evritos, Οδοντική Ανάπλαση, Λάμψη 92.3, Davlas ana partners. Υποστηρικτές της βραδιάς ήταν η Αγγελική Αγγελίδη, η Ρένα Φλεβαράκη, η Μαρίλια Βαζαίου, η Ρίτα Μωραϊτάκη, η Ελένη Κάτσου, η Ντέπυ Σιδεράκη, η Κική Δημητριάδη και η Ελένη Τόρου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ STUDIO PANOULIS

error: Content is protected !!