ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Rania Kroupi στο «The Pop Up Project: Christmas in the Garden»

«Η ανάμνηση του να περπατάω ξυπόλητη τα παιδικά μου καλοκαίρια στους αμμόλοφους της Ελαφονήσου καθόρισε για πάντα τη σχέση μου με τα παουτσια και πως μια γυναίκα θέλει να αισθάνεται όταν περπατάει»Rania Kroupi Shoe designer

Τα πολυτελή υποδήματα Ράνια Κρούπη ξεχωρίζουν για τον υψηλό σχεδιασμό τους, την κοσμοπολίτικη αισθητική τους από τις 4 Μητροπόλεις που έχει ζήσει η σχεδιάστρια – Αθήνα, Ρώμη, Λονδίνο Μιλάνο -, τις ανατομικές τους λεπτομέρειες -προσπαθώντας να αποδώσει την αισθηση του να περπατάς ξυπόλητη στην άμμο από τα παιδικά της καλοκαίρια στην Ελαφόνησο– τις αναφορές στην ιστορία και τη μυθολογία της Αρχαίας Ελλάδας τις οποίες παρουσιάζει με μία σύγχρονη απέριττη σχεδιαστική προσέγγιση όπως φιλτράρεται από τις διαφορετικές σπουδές και εμπειρίες της.
O σκοπός της σχεδιάστριας είναι να προσφέρει τα πιο πολυτελή χειροποίητα ελληνικά υποδήματα, εφάμιλλα των πιο γνωστών ιταλικών brands, της χώρας στην οποία έχει ζήσει, σπουδάζοντας και δουλεύοντας, και επισκέπτεται συχνά για να επιλέξει τα ξεχωριστά της υλικά. Αν θέλετε να αποκτήσετε loafers με την καλύτερη ποιότητα pony skin στον κόσμο, τότε θα πρέπει να γίνετε κάτοχος ενός ζευγαριού loafers RANIA KROUPI.

Η Ράνια Κρούπη αρχικά σπούδασε οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων, εργάσθηκε στο Μιλάνο στην καρδιά της μόδας, ταξίδεψε πολύ, είχε προσλαμβάνουσες, για 13 χρόνια ήταν διευθύντρια για δύο χώρες σε πολυεθνική εταιρεία μόδας και ειδών πολυτελείας ενώ παράλληλα έκανε μαθήματα σχεδιασμού υποδημάτων στο CENTRAL SAINT MARTINS, στο UAL και αργότερα στην Αθήνα. Παρακολούθησε το Venture Garden του Alba για να μεταβεί στην επιχειρηματικότητα. Είναι διπλωματούχος σχεδιάστρια υποδημάτων και υποδηματοποιός και κάτοχος μίας πατέντας ευρεσιτεχνίας κατασκευής υποδημάτων, για αυτό και οι κολεξιόν της πάντα ξεχωρίζουν και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς σε Αγγλία και Βόρεια Αμερική.

Στη φετινή της κολεξιόν, F/W 21/22 ξεχωρίζουν τα υπέροχα μποτάκια και loafers.
Λατρέψαμε τις μπότες ΑΜΑΖΟΝ με τα υπέροχα θηλυκά tassels που ακολουθούν την κίνηση του γυναικείου σώματος και μπορούν να φορεθούν με 2 τρόπους: χωρίς τα αποσπώμενα tassels για office looks και με τα «παιχνιδιάρικα» tassels για δυναμικές εμφανίσεις ως αγέρωχες και αισθησιακές σύγχρονες Αμαζόνες. Για πιο επιλεκτικές εμφανίσεις, συνδυασμένες με ένα όμορφο φόρεμα τις εορταστικές βραδιές, επιλέγουμε τις AMAZON Exotic με λεπτομέρειες από γνήσιο φίδι για εκλεκτικές εμφανίσεις που μαγνητίζουν.

Αν θέλουμε τα καλύτερα δερμάτινα loafers από τα πιο πολυτελή υλικά αναβαθμίζοντας τα looks με χαμηλό τακούνι, ξεχωρίζουμε τα loafers MYSTIC, ARTEMIS και ZEBRA. Φτιαγμένα από το εκλεκτότερο Pony skin με ή χωρίς φίδι, μεταμορφώνουν τις εμφανίσεις μας.


Γνώριμο σχεδιαστικό εύρημα της RANIA KROUPI, είναι η δυαδική σχεδιαστική χρήση πολλών μοντέλων. Έτσι σχεδιάζει το κλασικό concept του loafer με υπερπολυτελή υλικά, απέριττες γραμμές και το συνδυάζει με ένα leather Αnklet ΝARCISSUS , μεταμορφώνοντας το σε μία στυλιστική επανάσταση. Η επιλογή κάθε NARCISSUS LEATHER ORNAMENTS, δηλαδή δερμάτινων anklets, δερμάτινων τσόκερ ή δερμάτινων cuffs & με charm 22, έχει και φιλανθρωπική διάσταση. Με κάθε αγορά NARCISSUS ένα μέρος των εσόδων, δωρίζεται στο ALMA Zωής. Πότε άλλοτε τα χαμηλά γυναικεία υποδήματα δεν ήταν τόσο σέξι και δυναμικά.

Άλλωστε η σχεδιάστρια, δηλώνει: “Η σχέση μου με τα παπούτσια είναι σχεδόν ερωτική. Είναι η πιο ουσιώδης και ουσιαστική πολυτέλεια. Είναι η σύνοψη της κομψότητας, στου σχεδιασμού, του ερωτισμού και της καλύτερης δυνατής στήριξης που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας. Είναι η επιλογή που κάνουμε πρώτα για εμάς και όχι για τους άλλους. Τα παπούτσια που φοράμε λένε πάρα πολλά για τον χαρακτήρα μας. Εγώ καταλαβαίνω πάρα πολλά για κάποιον από τα παπούτσια του την πρώτη φορά που τον βλέπω και είναι κάτι που δεν με έχει διαψεύσει. Τα παπούτσια μας αποκαλύπτουν για εμάς περισσότερα απ’ ότι τα λόγια μας.“


Tα παπούτσια RANIA KROUPI θα τα βρείτε στο νέο atelier της σχεδιάστριας, στην οδό Ηρακλείτου 16 στο Κολωνάκι, ενώ ολοκληρωμένη τη συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop Up Project “Christmas in the garden”, σήμερα Παρασκευή 10 και αύριο Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του κήπου του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.


Join us & Bring friends!

Follow The Pop Up Project on Instagram!

error: Content is protected !!