ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Swiss Bright & Black Friday is the perfect matching!

Δευτέρα απόγευμα επιστρέφω από την Άλμπα, Τρίτη πρωί έχω ραντεβού στο Swiss Line στην Κηφισιά για την προγραμματισμένη θεραπεία μου Swiss Bright “το διαμάντι του στέμματος”, όπως χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο facial treatment ο Ελβετικός Οίκος, στις καλύτερες κλινικές του κόσμου, όπου εφαρμόζεται.
Αυτό ήταν το προγραμματισμένο. Γιατί η έκπληξη με βρήκε με το που μπήκα στο υπέροχο και άκρως ασφαλές περιβάλλον του κομψού city spa, στο κέντρο της Κηφισιάς, όταν το ευγενέστατο και άκρως εξυπηρετικό προσωπικό του Swiss Line με ενημέρωσε για τις προσφορές στα high-end luxury καλλυντικά του Οίκου, που ισχύουν για αυτή την εβδομάδα και έως την επόμενη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, με αφορμή το Black Friday.


Έως και την επόμενη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ο luxury Ελβετικός Οίκος προσφέρει 30% έκπτωση σε όλες τις high-end θεραπείες -προσώπου και σώματος- καθώς και σε όλα τα προϊόντα! Μπες εδώ και κάνε τώρα τις αγορές σου, είναι μία μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσεις τα πολύτιμα προϊόντα της Swiss Line!

 

“Και το γενναιόδωρο 30% δεν ισχύει μόνο για τα καλλυντικά του Οίκου αλλά και για όλες τις θεραπείες, συμπεριλαμβανομένου και του Swiss Bright facial treatment , που θα απολαύσετε σήμερα” είναι η τρίτη ευχάριστη έκπληξη της ημέρας. Lucky me!!!!


Follow me….


Η Swiss Bright facial treatment για πρόσωπο και λαιμό έχει ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες, μεγιστοποιεί την φωτεινότητα του δέρματος, μειώνει τις κηλίδες, ο τόνος γίνεται ομοιόμορφος,  αποκαθιστώντας τις βλάβες από την ηλιακή ακτινοβολία. Και πίστεψε με, μετά το τριήμερο γαστρονομικού ενδιαφέροντος στην Άλμπα της βόρειας Ιταλίας, η επιδερμίδα μου χρειάζεται όλα όσα έχει να τις προσφέρει η μοναδική αυτή θεραπεία.
Η αγαπημένη μου πλέον Χρύσα, η οποία φροντίζει προσωπικά όλες τις προγραμματισμένες θεραπείες για την επιδερμίδα μου, αφού με συνοδεύει στην πολυτελέστατη καμπίνα, ξεκινάει τη διαδικασία με το CS WHITE FACIAL CLEANSING FOAM το οποίο απομακρύνει απαλά τους ρύπους της επιδερμίδας αποτρέποντας την αφυδάτωση ενώ παράλληλα χαρίζει λάμψη. Στη συνέχεια απλώνει απαλά την CELL SHOCK FACIAL BOOSTING ESSENCE η οποία δίνει ενέργεια, φρεσκάρει το δέρμα, βελτιώνει την ελαστικότητα και ενισχύει την φωτεινότητα και την διαύγεια του δέρματος.

Στη συνέχεια εφαρμόζουμε το AGEPEEL 20% AHA το οποίο περιέχει γλυκολικό και λακτικό οξύ και απολεπίζει το δέρμα και το ενυδατώνει βελτιώνοντας τον τόνο του δέρματος. Αυτό είναι και το πιο αγαπημένο μου από όλη τη θεραπεία.

Το λατρεύω αυτό το προϊόν, γιατί βοηθάει ώστε να δω άμεσα τα ευεργετικά αποτελέσματα

“Μετά την αφαίρεση του, θα απλώσουμε την αμπούλα BRIGHT-OXYGEN η οποία περιέχει bright complex , ένα τριπεπτίδιο, που ρυθμίζει την παραγωγή της μελανίνης και εμποδίζει την εμφάνιση λεκέδων και oxygen complex, το οποίο είναι σόγια και εκχυλίσματα βοτάνων που βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία για να διπλασιάσουν την ροή του οξυγόνου στα κύτταρα και το δέρμα φαίνεται άμεσα πιο φωτεινό και υγείες” μου εξηγεί η Χρύσα και εγώ, έστω και ξαπλωμένη και με κλειστά τα μάτια όσο απολαμβάνω κάθε βήμα της θεραπείας μου, νοιώθω ήδη τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της,  Είναι απίστευτο, το ξέρω, όμως νοιώθω σαν να μη χρειάζεται καν να δω την επιδερμίδα μου στον καθρέφτη, είμαι σίγουρη πως όλα όσα υπόσχεται, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Όμως το όνειρο δεν σταματάει εδώ αλλά συνεχίζει με ένα massage ανόρθωσης προσώπου-λαιμού-ντεκολτέ με την BOTANICAL MASSAGE CREAM– η οποία έχει ισχυρές ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες και είναι αντιφλεγμονώδες, χαρίζοντας μου φρεσκάδα , βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, και αποκαθιστώντας την υγεία και τη λάμψη της επιδερμίδας μου.

Τέλος, και 20′ πριν συνεχίσω τα υπόλοιπα προγραμματισμένα ραντεβού της ημέρας, η Χρύσα ολοκληρώνει το Swiss Bright facial treatment τοποθετώντας μου την PEARL PEEL-OFF MASK  η οποία περιέχει ascorbic acid, μία σταθερή μορφή βιταμίνης C, πρωτεΐνες και αμινοξέα που επανορθώνουν τον φραγμό του δέρματος, λευκαίνουν, φωτίζουν και έχουν αντιφλεγμωνώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. “Επίσης έχει εκχύλισμα lotus root το οποίο περιέχει αντιοξειδωτικά, φλαβονοειδή και πολυφαινόλες που επανορθώνουν τις βλάβες και τα σημάδια γήρανσης”, με ενημερώνει με ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης για την όλη διαδικασία.

Λίγη ώρα αργότερη είμαι έτοιμη να συνεχίσω το πρόγραμμα της ημέρας…

Κορίτσια, τώρα είναι η ευκαιρία και ως και την επόμενη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, να πάρετε και εσείς τηλέφωνο στο  στο +30 210 6233700 και να κλείσετε το δικό σας πολύτιμο ραντεβού με 30% έκπτωση στις θεραπείες αλλά και στα καλλυντικά, πιστέψτε με, είναι απίθανη προσφορά για έναν Οίκο τόσο πολυτελή!

error: Content is protected !!