ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα premium καλλυντικά που αγόρασα σε μοναδικές προσφορές από τo scarletbeauty.gr!

Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις το scarletbeauty.gr , αν όχι, γιαυτό είμαι εγώ εδώ, για να σου πω τα νέα, μιας και πρόκειται για το νέο eshop που μπαίνω σχεδόν καθημερινά. Τα οποία νέα, αν σε γνωρίζω όσο νομίζω, θα σε ενθουσιάσουν. Αν σου πω ότι αγόρασα το αγαπημένο μου Tom Ford lipstick 12,5 ευρώ και τα καλύτερα eye shadows της MAC 3 ευρώ, το θρυλικό serum concealer της Bobbie Brown 12.5 ευρώ και τα λατρεμένα αρώματα της Jo Malone 29 ευρώ, δεν θα ενθουσιαστείς? Όχι πες μου…

Λοιπόν, ναι, καλά κατάλαβες, πρόκειται για ένα νέο, πρωτοποριακό ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών με διάσημα beauty brands, σε πραγματικά μοναδικές τιμές για όλους!

👉Αυτές είναι οι δικές μου επιλογές ❤

Pine & Eucalyptus Home Candle, Αρωματικό κερί για το σπίτι. € 35,00/ 200g

English Oak & Redcurrant Body Creme 175ML Πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος. € 25,00/ 175ml

Pine & Eucalyptus Room Spray 175ML Αρωματικό σπρέι χώρου. € 25,00 / 175ml

Orris & Sandalwood Cologne Intense EDC 50ML€ 29,00 / 50ml

Πρόκειται για μια νέα αυθεντική εμπειρία ομορφιάς, με κορυφαία επώνυμα και premium brands καλλυντικών. Στο πρωτοποριακό scarletbeauty.gr διατίθεται πραγματικά ελκυστικές προσφορές σε διάσημα και πολυτελή επώνυμα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, για γυναίκες και άνδρες.

Art Stick Liquid Lipstick Κραγιόν σε υγρή μορφή για έντονο χρώμα.€ 6,50

Σε ένα σύγχρονο, δυναμικό και λειτουργικά εύκολο στη πλοήγηση ηλεκτρονικό περιβάλλον, θα ανακαλύψεις μια μεγάλη γκάμα από αυθεντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών, μακιγιάζ, αρωμάτων, αντηλιακών και πολυτελών κεριών, η οποία ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς.

Double Wear Stay-In-Place Makeup SPF 10
24ωρη Διάρκεια. Αψεγάδιαστο, Φυσικό, Ματ Αποτέλεσμα. € 20,00

Στο ολοκαίνουριο scarletbeauty.gr θα βρεις ειδικές αποκλειστικές προσφορές και μοναδικές εκπλήξεις σε κορυφαίες μάρκες καλλυντικών επιλεκτικής διανομής όπως Estée Lauder, Clinique, MAC, La Mer, Tom Ford, Bobbi Brown, Jo Malone London, Cartier κ.α., καθώς και αγαπημένων Designer Fragrances όπως Michael Kors, Tommy Hilfiger, DKNY, Valentino, Trussardi κ.α.

Lip Lacquer
Lipstick με πλούσια κρεμώδη υφή, € 12,50

Lip Spark
Lip Color με μεταλλική λάμψη, € 12,50

Επιπρόσθετα, στις κατηγορίες προϊόντων που διατίθενται στο scarletbeauty.gr θα βρεις δερμοκαλλυντικά με φυσικά και βιολογικά ή vegan συστατικά και συνθέσεις, καθώς επίσης επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου για περιποίηση και styling. Τέλος, στο νέο site θα βρεις επίσης προσφορές σε καλλυντικά προϊόντα ευρείας διανομής.

Skin Mat Lotion 50ml, € 21,00
/ 50ml

Το scarletbeauty.gr εγγυάται μια μοναδική εξυπηρέτηση για τις online αγορές μας μέχρι την παράδοση τους στο σπίτι, καθώς διαθέτει άριστη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και ένα υπερσύγχρονο κέντρο διανομής-logistics, με κορυφαίες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Serum Concealer, € 12,50

«Αποστολή μας είναι να κάνουμε τους μεγαλύτερους Οίκους καλλυντικών προσιτούς σε κάθε καταναλωτή, δίνοντάς του την ευκαιρία να εξερευνήσει τον κόσμο της ομορφιάς χωρίς περιορισμούς. Αποτελεί δέσμευση για εμάς πως κάθε δράση του scarletbeauty.gr θα χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο ποιότητας, αξιοπιστίας και συνέπειας και θα γίνεται πάντα με γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο» είπε στο Fay’s Control η Χρυσάνθη Ντάφλα, marketing manager scarletbeauty.gr.

Είχα δίκιο που στα έλεγα? 💙

Το scarletbeauty.gr είναι μία πρωτοβουλία της οικογένειας Σαράντη.

error: Content is protected !!