ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

9th Nobu Food Festival at Matsuhisa Athens!

Το πολυαναμενόμενο 9ο Nobu Food Festival πλησιάζει.
Ο Nobu Matsuhisa θα δώσει το παρών για δύο μέρες, στις 5 & 6 Αυγούστου στο Matsuhisa Athens, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.
Ο πολυβραβευμένος διεθνής chef Nobuyuki (Nobu) Matsuhisa, δίνει και φέτος ραντεβού με τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας, στο πλαίσιο του καθιερωμένου πλέον «Nobu Food Festival», προκειμένου να συνδιαλλαγεί μαζί τους και να τους επικοινωνήσει τη μοναδική φιλοσοφία και τεχνική της μαγειρικής του κουλτούρας.

okMK3_1417
Για λίγες ημέρες θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσετε, τη Nobu style cuisine, μια κουζίνα απαράμιλλης ισορροπίας και γευστικής φινέτσας, με επιρροές από την ιαπωνική και περουβιανή κουζίνα δια χειρός Nobu Matsuhisa. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Nobu food festival “απαιτεί” την καθιερωμένη βόλτα του Nobu και σύσσωμης της ομάδας του εστιατορίου στην ελληνική αγορά για πρώτες ύλες και τοπικά ελληνικά προϊόντα.
Η συνέχεια, στην κουζίνα του Matsuhisa Athens για νέες γευστικές δημιουργίες, υπό την καθοδήγηση του Ιάπωνα chef. Τα νέα πιάτα θα “τρέχουν” στο μενού του Matsuhisa όλο το καλοκαίρι.
Tαυτόχρονα τις ημέρες αυτές στο πλευρό του Nobu θα βρίσκεται ο διακριθείς bartender Aλέξης Σιμωνίδης, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο World Class Bartender of the Year για το 2016.
Oι προτάσεις του Αλέξη περιλαμβάνουν, τόσο ένα welcome martini με το εξαιρετικό premium gin Tanqueray No.Ten, όσο και επιλογές ποτού που θα συνοδεύσουν το γεύμα με βάση το gin Τanqueray  No. Τen, και την βότκα Ciroc, από το world class portfolio της Diageo.

Ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία για όσους επιλέξουν να απολαύσουν από κοντά τις δημιουργίες του, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Matsuhisa Athens
Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη 16671
Astir Palace, Athens Riviera

error: Content is protected !!