ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

80 Χρόνια Λειτουργίας & Προσφοράς της ΕΛΕΠΑΠ!

Σε μια λαμπρή και, σε πολλές στιγμές, συγκινητική εκδήλωση, η ΕΛΕΠΑΠ -Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, γιόρτασε στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, τα 80 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς της στα παιδιά και τους ενήλικες με κινητική αναπηρία και νευροαναπτυξιακά προβλήματα, παρουσία του Εξοχότατου Προέδρου της Δημοκρατίας κου Προκόπιου Παυλόπουλου.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΣΧΟΥ, ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ, ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΣΧΟΥ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Η Κεντρική Σκηνή της Στέγης γέμισε από παιδικές φωνές γεμάτες θάρρος και δύναμη, από βιώματα και αναμνήσεις γονέων που στέκουν χέρι χέρι με την ΕΛΕΠΑΠ για χρόνια, από λόγια γεμάτα αγάπη και αλληλεγγύη. Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, τα «Γενναία Παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ και τα δυνατά μηνύματά τους: «Όταν η ψυχή είναι δυνατή, τίποτε δεν είναι αδύνατο» . «Όταν η ζωή βάζει εμπόδια, η θέληση ανοίγει μονοπάτια». Οικοδέσποινα στον εορτασμό των 80 χρόνων προσφοράς της ΕΛΕΠΑΠ, η πρόεδρός της κα Μαριάννα Μόσχου, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε: «Τα εμπόδια δεν μας σταματούν , αντίθετα μας πεισμώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς. Έναν έναν κατακτάμε τους στόχους μας και με συλλογική δουλειά, συνεργασία και κοινή προσπάθεια, βλέπουμε τα οράματά μας να υλοποιούνται. Παρά τις δυσκολίες των καιρών σχεδιάζουμε και δουλεύουμε ασταμάτητα όλοι μαζί, γονείς εργαζόμενοι, εθελοντές, διεύθυνση και διοίκηση και στα 6 Παραρτήματα. Δεν σταματάμε! Δεν εφησυχάζουμε!…. Χωρίς εσάς, τους πολύτιμους συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους, ΔΕΝ θα τα καταφέρναμε, ΟΜΩΣ, παρά το ζήλο και την υπερπροσπάθεια! Η εκδήλωση σήμερα είναι ΤΙΜΗ σε ΣΑΣ όλους! Με σεβασμό, ευγνωμοσύνη και συγκίνηση , σας την αφιερώνουμε…»

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΣΧΟΥ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΣΧΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΝΝΑ ΜΑΡΑΒΕΑ, ΛΟΥΛΑ ΚΕΡΤΣΙΚΩΦ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΗΡΩ ΚΟΒΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΡΡΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΟΣΧΟΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΣΧΟΥ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΟΣΧΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΤΑ ΠΑΓΙΔΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΗΡΩ ΚΟΒΑ, ΑΡΕΤΗ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΛΙΛΑ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΣΧΟΥ

ΚΟΡΙΝΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΑΝΗ ΒΟΥΓΑ-ΜΟΡΝΤΩ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΣΧΟΥ

ΗΡΩ ΚΟΒΑ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ, ΕΛΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΣΧΟΥ

Το σπουδαίο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, επιβράβευσε στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ η εκδήλωση αποτέλεσε έναν ελάχιστο φόρο τιμής στους Μεγάλους Ευεργέτες και Χορηγούς της ΕΛΕΠΑΠ που τη στηρίζουν σε βάθος χρόνου, στους τόσο δύσκολους, οικονομικά καιρούς. Και εκείνοι που τους βράβευσαν ήταν τα ίδια τα παιδιά…

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!