ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

5226: One Year Christmas Celebration!

Όλοι έχουμε ανάγκη από μια αφορμή για γιορτή! Η Σίλια Κριθαριώτη προσκάλεσε τις αγαπημένες της φίλες στο 5226 Store το Σάββατο που μας πέρασε,  για ένα μεσημεριανό, Χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Μια γιορτή με καλό σκοπό: όλα τα έσοδα από την πώληση του t- shirt 5226 δόθηκαν για τους σκοπούς του Elpida Youth…

ce2
Με αφορμή τον έναν χρόνο λειτουργίας του 5226 Store στο Golden Hall, στήθηκε για μια ακόμη φορά ένα παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Η βιτρίνα με τους 20 πολυελαίους που σχεδίασε και εκτέλεσε ο διεθνούς φήμης διακοσμητής, Douglas Little γέμισε φως το 5226 Store, η όμορφη τραγουδίστρια Josephine πλημμύρισε χριστουγεννιάτικες μελωδίες κι έδωσε παλμό στο κατάμεστο εμπορικό κέντρο, η Starbucks πρόσφερε απολαυστικά ροφήματα και η Max Perry χειροποίητες σοκολάτες.

Follow me…

ce1b

c1a

ce3
Όπως είπαμε, ήταν ένα πάρτι με καλό σκοπό: ειδικά για την ημέρα, η Σίλια Κριθαριώτη σχεδίασε ένα συλλεκτικό t- shirt 5226 και όλα τα έσοδα θα δοθούν στους σκοπούς του Ελπίδα Youth, μιας νέας πρωτοβουλίας που προσφέρει ψυχολογική και συναισθηματική υποστήριξη στα παιδιά και είναι κοινή προσπάθεια της Μαριάνας Γουλανδρή, Τατιάνας Μπλάτνικ και Λάουρας Μακροπούλου της οικογένειας Λαλαούνη. Η Τατιάνα Μπλάτνικ ήταν από τις πρώτες καλεσμένες που κατέφθασε στη γιορτή, εκπροσωπώντας τον νεοσύστατο φιλανθρωπικό θεσμό.

Σίλια Κριθαριώτη, Τατιάνα Μπλάτνικ

Σίλια Κριθαριώτη, Τατιάνα Μπλάτνικ

Η Σίλια Κριθαριώτη είχε τη χαρά να υποδεχτεί και να δεχτεί τις ευχές των δικών της ανθρώπων: του συζύγου της, Νίκου Τσάκου, των τριών παιδιών της, της αδερφής της Λένιας, του αδερφού της Νίκου Κριθαριώτη και της μητέρας τους Μπέτυς Κριθαριώτη. Επίσης, το παρών έδωσαν οι κυρίες Κορίνα Καμμένου, Μάιρα Τσαβλίρη, Μαρία Διαμαντίδη, Αλεξία Παπανδρέου, Μαρίζα Φασιάνου, Τάνια Παπακωνσταντίνου, Μαρία Χατζηγιάννη, Ντόρα Πάλλη, Μαίρη Παναγιωτίδη, Σοφία Δοξιάδη, Χριστίνα Μήτση, Ροζμαρι Χατζηιωάννου, Χριστιάνα Παπαγεωργίου, Μάρα Ζαχαρέα, Βέτα Στεφανίδου Τσουκαλά, Ελενα Μακρή Λυμπέρη με την κόρη της Φιλίππα, η Μαργαρίτα Σφέτσα.

Μάιρα Τσαβλίρη, Ρόζμαρι Χατζηιωάννου

Μάιρα Τσαβλίρη, Ρόζμαρι Χατζηιωάννου

Αλεξία Παπανδρέου, Τζίνα Σεντούκα

Αλεξία Παπανδρέου, Τζίνα Σεντούκα

Χριστίνα Μήτση, Σίλια Κριθαριώτη

Χριστίνα Μήτση, Σίλια Κριθαριώτη

Φαίη Μπέη, Σοφία Κούστα, Κορίνα Καμένου

Φαίη Μπέη, Σοφία Κούστα, Κορίνα Καμένου

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν οι Μαίρη Συνατσάκη, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Ιλένια Ουίλιαμς, Βασιλική Τσεκούρα, Κατερίνα Γκαγκάκη, Σάσα Σταμάτη, Φαίη Μπέη, Θέμης Γεωργαντάς, Αρης Καβατζίκης, Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Αννίτα Ναθαναήλ, ο Αποστόλης Γκόφας, η Χρυσάνθη Κιτσινέλη και πολλοί ακόμη δημοσιογράφοι και fashion bloggers. Εκεί ήταν και όλες οι εκλεκτές φίλες του brand Celia Kritharioti και της prêt a porter σειράς που υπογράφει η Σίλια Κριθαριώτη, «5226», οι οποίες στηρίζουν το όραμα το σχεδιάστριας περισσότερα από εικοσιπέντε χρόνια και τώρα πια μπορούν να βρίσκουν τις δημιουργίες 5226 και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.celiakrithariotieshop.com. Στη συναυλία της Josephine, η οποία πραγματοποιήθηκε έξω από το 5226 Store, τρεις γενιές απόλαυσαν το χριστουγεννιάτικο σόου.

Josephine Wendel

Josephine Wendel

Σε μια εποχή που η χώρα μαστίζεται από οικονομική κρίση, η Σίλια Κριθαριώτη θεωρεί υποχρέωσή της να συνεχίζει να επενδύει και να δημιουργεί: τόσο με το 5226 Store στο Golden Hall, όσο και με την παραγωγή της prêt a porter σειράς 5226. Τα γυναικεία ρούχα 5226, τα παιδικά 5226 Princess και η σειρά βαπτιστικών, σχεδιάζονται από τη Σίλια Κριθαριώτη και παράγονται στην Ελλάδα. Ένας μεγάλος κύκλος επαγγελματιών και εργαζομένων συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία: από τους παραγωγούς υφασμάτων, τις μοδίστρες και κεντήστρες –ειδικότητες που με τα χρόνια χάνονται, και τους τεχνικούς πολλών ειδικοτήτων, μέχρι τους φωτογράφους, τους στυλίστες, τα περιοδικά. Η μόδα δεν αφορά μόνο εφήμερες τάσεις, αλλά αποτελεί μια δυνατή βιομηχανία, στην οποία δραστηριοποιούνται πάρα πολλές επιχειρήσεις.

Λάμπρος Κωνσταντάρας, Σίλια Κριθαριώτη, Θέμης Γεωργαντάς

Λάμπρος Κωνσταντάρας, Σίλια Κριθαριώτη, Θέμης Γεωργαντάς

Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, Σίλια Κριθαριώτη

Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, Σίλια Κριθαριώτη

Σάσα Σταμάτη, Τατιάνα Μπλάτνικ

Σάσα Σταμάτη, Τατιάνα Μπλάτνικ

Τάνια Παπακωνσταντίνου, Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, Αρετή Δαλακούρα

Τάνια Παπακωνσταντίνου, Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, Αρετή Δαλακούρα

Χάρης Κοτζαμανίδης, Σίλια Κριθαριώτη, Ηλίας Μιχαλόλιας

Χάρης Κοτζαμανίδης, Σίλια Κριθαριώτη, Ηλίας Μιχαλόλιας

Ήταν μια μέρα που θα θυμόμαστε, μια φωτεινή, ζεστή, χαρούμενη ημέρα στην καρδιά του χειμώνα…

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

error: Content is protected !!