ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

50 Shades of Grey: Άσε μας κουκλίτσα μου!

Το διάβασα σήμερα το πρωί στον λογαριασμό της στο facebook και έκλαψα από τα γέλια! Μετά από τόσο ντόρο, τόσα βιβλία που διαβάσαμε στις παραλίες, την επίσημη προβολή της ταινίας, και φυσικά δεκάδες τοποθετήσεις σχετικά με αυτήν, η αγαπημένη μου φίλη κάνει την δική της κριτική για το 50 Shades of Grey! Απολαύστε την…

Από την ΕύηBlond (con) fusionΦέτση

Είδα το 50 Shades of Grey χτες, και δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω… Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι διεκδικεί βραβείο ξενερωσιάς. Αυτή παίζει την αθώα παρθένα στο όριο πριν την νοητική στέρηση. Και χρειάζεται επειγόντως bikini wax. Αυτός παίζει τον σαδιστή στο όριο πριν να πέσουμε κάτω να κυλιστούμε απο τα γέλια. Και παρόλο που είναι αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος, οι συμφωνίες δεν δείχνουν να είναι το φόρτε του… Γιατί την αθώα παρθένα που δεν είναι και το sharpest knife in the kitchen, την ψήνει σε όλη την διάρκεια του έργου να υπογράψει ένα συμβόλαιο 11 σελίδων στο οποίο εκείνη έχει άγνωστες λέξεις όπως το but plug!!! και όταν του ζητάει να της δείξει το worst case scenario, αφού της κάνει ολόκληρο lecture μην τυχόν και ξεχάσει τα safe words της, της τις βρέχει στον κώλο με την ζώνη του. 6 φορές. Για τέτοιο cruelty μιλάμε… Πως είναι κάτι τύποι που σε πρήζουν για το πόσο μεγάλη την έχουν, και πόσο θα πονέσεις που θα σε σουβλίσουν σαν τον Αθανάσιο Διάκο, και πόσο προετοιμασμένη πρέπει να είσαι γι΄αυτό που θα αντικρύσεις, και μετά βγάζουν το παντελόνι τους και σου δείχνουν το μικρό φιδάκι τον Διαμαντή? Αυτό.

1D274906429135-x_tdy_fifty_shades_trailer_140724.blocks_desktop_large
Και στο μεταξύ, μέχρι εκείνη να το σκεφτεί (γιατί έχει και άγνωστες λέξεις είπαμε) της έχει αγοράσει καινούριο laptop – Mac Book Air– καινούριο αυτοκίνητο – ένα Audi sport– ρούχα, την έχει πάει βόλτα με το ελικόπτερο, της έχει εξομολογηθεί την δύσκολη παιδική του ηλικία, της έχει κάνει ζήλιες, έχει πάει να την βρει σε clubs, εστιατόρια που τρώει με την μαμά της και άλλα σχετικά, και της έχει γνωρίσει και την οικογένεια του… Κατάλαβες… Υπάρχουν και χειρότεροι απο τον Βαρουφάκη στις διαπραγματεύσεις.
Γενικά, είχα να βαρεθώ τόσο σε έργο χρόνια. Ευτυχώς που υπήρχε ο ευρηματικότατος σχολιασμός του κοινού και τουλάχιστον γελάσαμε. Προς το τέλος βέβαια, είχε πέσει μεγάλη μούγκα – είναι άτιμο πράγμα οι πολυθρόνες της Gold Class άμα το έργο κάνει κοιλιά- κάποιος μάλιστα ροχάλιζε κανονικά… Κρίμα την ωραία εισαγωγή, εκεί που ο πρωταγωνιστής λεει στην άδολη κόρη με πολύ ύφος “I don’t make love. I fuck. Hard.” Και μετά τα είδαμε τα χαμπέρια του..

Ασε μας κουκλίτσα μου…

error: Content is protected !!