ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

3ο Santa Run Athens: Γέμισε η Αθήνα Αϊ Βασίληδες που έτρεξαν για τα παιδιά!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, χθες το πρωί, το Santa Run Athens.
Εκατοντάδες Αϊ Βασίληδες ξεχύθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και συμμετείχαν σε έναν αγώνα χωρίς ανταγωνισμό, για καλό σκοπό προσφέροντας χριστουγεννιάτικο χρώμα στο κέντρο της στολισμένης πόλης. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και τη φετινή χρονιά καθώς το όριο των συμμετοχών συμπληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ!

Pelagia_Karaniklola_IMG_2883
Η εκκίνηση δόθηκε στο City Link στις 11.30 π.μ. με τους Αϊ Βασίληδες να διανύουν μια απόσταση 2,5 χλμ. στην καρδιά της πρωτεύουσας για να καταλήξουν στο ίδιο σημείο για τον τερματισμό. Με θετική διάθεση, χαμόγελα και κέφι οι δρομείς έστειλαν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και καλής θέλησης καθώς το σύνολο των κερδών θα διατεθεί στο Σωματείο «Παιδικό Τραύμα» και στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηνών.
Το 3ο Santa Run Athens συνδιοργανώθηκε από τα Holmes Place, την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (OΠΑΝΔΑ).

Nikos_Karanikolas-81

Nikos_Karanikolas-129

Pelagia_Karaniklola_IMG_2499
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος των Holmes Place, κα Έλλη Φλέγγα είπε σχετικά: «Ο αγαπημένος θεσμός του Santa Run Athens αποτελεί μία εκ των σημαντικότερων δράσεων κοινωνικής προσφοράς που αναλαμβάνουμε ως Holmes Place στο πλαίσιο της ευρύτερης φιλοσοφίας μας για μία πιο δραστήρια, υγιή, όμορφη ζωή υπό το σύνθημα “Enjoy the Journey”. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία του που στηρίζεται στη συμβολή κάθε συμμετέχοντα. Σας ευχαριστούμε όλους!».
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας επικοινωνίας Communication Lab, Δρ. Μαρίνα – Λύδα Κουταρέλλη, επεσήμανε: «Η ομάδα της Clab στηρίζει πάντα με ιδιαίτερη χαρά δημιουργικές εκδηλώσεις προσφοράς. Με την πολύτιμη εμπειρία μας συμβάλαμε στη διοργάνωση του Santa Run Athens, καθώς προάγει την αξία της συμμετοχής και του ευ ζην, έννοιες που ταυτίζονται απόλυτα με το όραμά μας».
Τέλος, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, κ. Χρήστος Τεντόμας, είπε: «O πιο Χριστουγεννιάτικος αγώνας, το Santa Run Athens, είναι μία ακόμα εκδήλωση που προσκαλεί τους Αθηναίους πολίτες να αθληθούν και να προσφέρουν κοινωνικό έργο. Χαιρόμαστε που ολοκληρώθηκε για ακόμη μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία».

error: Content is protected !!