Η Ana Beatriz Barros ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της από την Αθήνα όπου βρίσκεται για τον Οίκο Danelian!

13/09/2019 • PEOPLE

Στην Αθήνα, καλεσμένη της οικογένειας Δανελιάν για τις ανάγκες της φωτογράφισης της νέας καμπάνιας του Danelian Diamond Club, βρίσκεται η Ana Beatriz Barros, η οποία βρήκε την καλύτερη ευκαιρία για να ανακοινώσει -και επίσημα- την εγκυμοσύνη της, φορώντας διαμαντένια σκουλαρίκια με την υπογραφή Danelian, ενώ στο δάχτυλο της μία συγκλονιστική βέρα που την στολίζουν διαμάντια του γνωστού Οίκου.
Το διάσημο αγγελάκι της Victoria’s Secret και μία από τις πιο δημοφιλείς Instagrammers του κόσμου, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως περιμένει το δεύτερο παιδί της, από τον γάμο της με τον Ελληνοαιγύπτιο μεγιστάνα Κarim El Chiaty, με τον οποίο παντρεύτηκαν πριν λίγα χρόνια στη Μύκονο και έχουν ήδη αποκτήσει ένα γιο.

Το Fay’s Control εξασφάλισε σε αποκλειστικότητα τις πρώτες backstage φωτογραφίες από τον μαγικό φακό του Rene Habermacher

Η Ana Beatriz Barros βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην Αθήνα, ως κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας του Οίκου κοσμημάτων Δανελιάν, και τόσο η άψογη σχέση της με την Ειρήνη, την Μπάρμπαρα και την Μυρτώ Δανελιάν, όσο με όλους τους επαγγελματίες που πλαισίωσαν την μεγάλη αυτή παραγωγή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην καλλονή από την Βραζιλία, η οποία φαίνεται ενθουσιασμένη που μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η Ειρηνη, η Μπάρμπαρα και η Μυρτώ Δανελιάν, οι οποίες επιμελούνται την κάθε λεπτομέρεια της παραγωγής για την φωτογράφιση, σε ένα υπέροχο στιγμιότυπο με την Ana Beatriz Barros, κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας του Οίκου Danelian Diamond Club.

Το Fay’s Control εξασφάλισε σε αποκλειστικότητα τις πρώτες backstage φωτογραφίες από τον μαγικό φακό του Rene Habermacher, ενώ ολοκληρωμένο το μαγικό φωτογραφικό υλικό, το αναγνωστικό κοινό του Fay’s Control θα έχει την ευκαιρία να το δει πρώτο -και σε αποκλειστικότητα- μέσα από αυτές εδώ τις σελίδες. Stay tuned!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons