ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

23 Years PRIX DE ΒEAUTÉ: Όλα όσα έγιναν στην μεγάλη απονομή των Βραβείων Ομορφιάς από το περιοδικό ΒEAUTÉ!

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η εκδότρια του BEAUTÉ, Μαρία Καλλιμασιά!

Με μεγάλη επιτυχία και τη λαμπρότητα που της αξίζει πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία η ετήσια εκδήλωση απονομής των Βραβείων Προϊόντων Ομορφιάς PRIX DE BEAUTÉ, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών.

Η Ρένα Μόρφη με την Χριστιάννα Σταματέλου αριστερά , Μαρία Καλλιμασιά και Εφη Μπελέ

Τα PRIX DE BEAUTÉ, που διοργανώνει το περιοδικό BEAUTÉ και τα οποία γιόρτασαν φέτος τα 23 χρόνια από τη δημιουργία του θεσμού, έχουν σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων προϊόντων ομορφιάς που λανσαρίστηκαν από 1/7/22 έως 30/6/23, με κριτήριο την ποιότητα και την καινοτομία. Παράλληλα, επικοινωνούν στο κοινό τα επιτεύγματα του κλάδου της κοσμετολογίας.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ Αναστασία Περράκη

Την εκδήλωση προλόγισαν η εκδότρια του περιοδικού BEAUTÉ, Μαρία Καλλιμασιά και η δημιουργός του θεσμού και Πρόεδρος των PRIX DE BEAUTÉ  Έφη Μπελέ, ενώ για τον θεσμό των PRIX DE BEAUTÉ, μίλησαν ο Πρόεδρος του ΠΣΑΒΚ Θόδωρος Γιαρμενίτης και η Ξένια Κούρτογλου ιδρύτρια της Focus Bari.

Καλλιόπη Καρβούνη Φωτεινή Δάρρα
Ivana Grossi Μ. Καλλιμασιά, Μαίρη Φιξ
Αναστασία Περράκη Χρήστος Μπίρμπας
Κωνσταντίνα Μιχαήλ
Πολίνα Ελλις , Μαρία Ξανθάκου Σαμίου
Κατερίνα Μισιχρόνη, Σοφια Μυλωνάκου, Κωσταντίνα Μιχαήλ

Παρουσιάστρια  της βραδιάς ήταν η τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη. Tα βραβεία PRIX DE BEAUTÉ απένειμαν οι ηθοποιοί Κωνσταντίνα ΜιχαήλΚατερίνα Μισιχρόνη και Σοφία Μανωλάκου, η τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα,  η Αναστασία Περράκη, από το χώρο του modelling και οι γνωστοί και καταξιωμένοι στο χώρο τους, Βασίλης Ζούλιας, σχεδιαστής μόδας και ο Φρέντυ Καλομπράτσος, ιδρυτής της σχολής ομορφιάς Fredy MakeUp Stage.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!