ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

19μελής μπάντα με χάλκινα για το pre-opening party του Franco Manca!

Την πρώτη μέρα του Μαρτίου στήθηκε το πραγματικό γλέντι για το pre-opening party του δεύτερου καταστήματος Franco Manca στο Περιστέρι. Δύο μόλις μήνες μετά το πρώτο κατάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια, η διάσημη αλυσίδα επεκτείνεται με ένα δεύτερο κατάστημα στο Περιστέρι υπό την καθοδήγηση πάντα των James Ravano, Nabil Mankarious, των αδελφών Λιάκου και του Πάνου Ιωαννίδη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Giuseppe Mascoli, ένας εκ των ιδρυτών του πρώτου Franco Manca στη Βρετανία και ο άνθρωπος που του χάρισε το συγκεκριμένο όνομα, αλλά και άνθρωποι από το χώρο της εστίασης, του καλλιτεχνικού στερεώματος, της γαστρονομίας και της εγχώριας lifestyle σκηνής.

Σπύρος Λιάκος, Giuseppe Mascoli, Βαγγέλης Λιάκος

Σπύρος Λιάκος, Γιάννης Ζουγανέλης, James Ravano

Οι φίλοι της slow-rising sourdough pizza δοκίμασαν μερικές από τις ήδη δημοφιλείς πίτσες του Franco Manca, όπως πίτσα με βιολογική ντομάτα, σκόρδο και φρέσκα μυρωδικά, πίτσα με ελαφρώς καπνιστό πικάντικο σαλάμι, ιταλική μοτσαρέλα, βιολογική ντομάτα, καραμελωμένα κόκκινα κρεμμύδια και φρέσκο βασιλικό αλλά και με σάλτσα τρούφας, μοτσαρέλα και ποικιλία μανιταριών συνοδεία Aperol Spritz.

Δημήτρης Μακαλιάς & Αντιγόνη Ψυχράμη

Αλέξανδρος Γκικόπουλος & Σπύρος Λιάκος

Ελένη Βαΐτσου & Σοφία Μανωλάκου

Τη μουσική επιμελήθηκε το αγαπημένο ραδιοφωνικό δίδυμο, Λατέρνατιβ (Παναγιώτης Μένεγος και Σταύρος Διοσκουρίδης), ενώ την παράσταση «έκλεψε» η «Αγία Φανφάρα» η 19μελής μπάντα με χάλκινα από το Μεταξουργείο.

Έλενα Παπάζογλου & Νανά Δαρειώτη, Διευθύντρια του περιοδικού Olive Magazine

Ελένη Βαΐτσου & Σοφία Μανωλάκου

Μάνος Μαγιάτης & Χριστίνα Νάνη

Ευφροσύνη Πολυζώη

Γιώργος Κατίδης & Θεοδώρα Βαρελά

Έλενα Παπάζογλου & Μαρία Ρεπούσκου

Σάκης Ντάντουλας & Σπύρος Λιάκος

Η Franco Manca έχει συνδέσει το όνομά της απολύτως με τη Ν(ε)απολιτάνικη πίτσα και σκοπός της είναι να μυήσει όλο και περισσότερους στην αξία της πίτσας που γίνεται από προζύμι αλλά και στην αναζήτηση τοπικών, οργανικών πρώτων υλών και υλικών που σέβονται την εποχικότητα και το περιβάλλον.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!