ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

15th White Tie and Tiara Ball: Love is in my Blood…

Για 15η πλέον χρονιά, ο SirEltonJohn και ο DavidFurnish άνοιξαν τις πόρτες του εντυπωσιακού σπιτιού τους στο Old Windsor, για τον θρυλικό WhiteTie & TiaraBall, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Chopard. Το talk of the world private party φιλοξένησε μια πλειάδα διασημοτήτων που έλαμψαν με δημιουργίες της Chopard.

OK

Οι καλεσμένοι…

Ονόματα οπως Uma Thurman, Elizabeth Hurley, Eva Herzigova, David Gandy και Samantha Barks, Natalie Imbruglia και Freida Pinto. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι Chris Martin, Jerry Hall, Grace Jones, Lily Cole, Matthew Morrison, και Boris Becker.

Ντέινιντ Φέρνις, Καρολίν Σεφέλ, Έλτον Τζων

Ντέινιντ Φέρνις, Καρολίν Σεφέλ, Έλτον Τζων

 

Duchess of York, John Caudwell

Duchess of York, John Caudwell

 

Eva Herzigova
Eva Herzigova

 Caroline Scheufele, Uma Thurman

Caroline Scheufele, Uma Thurman

Το θέμα…

Για την 20η επέτειο του EJAF, το θέμα της βραδιάς ήταν… Love. Το θέμα που επελέγη φέτος, αποτελεί τη συνέχεια της καμπάνιας στα κοινωνικά διαδικτυακά μέσα Love Is In My Blood που λανσάρισε τον περασμένο Φεβρουάριο το Ίδρυμα του Ελτον Τζών για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Ο χορός είχε το θέμα του έρωτα σε κάθε παραμικρή λεπτομέρεια της διακόσμησης. Οι τεράστιοι θάμνοι με την λουλουδένια καρδιά υποδέχονταν τούς καλεσμένους στους όμορφους κήπους. Το κόκκινο ήταν πάντα το χρώμα του Έρωτα, έτσι κατευθυνόμενοι στον χώρο του δείπνου, οι καλεσμένοι θαύμαζαν βιτρίνες με κόκκινες βελουδένιες καρδιές που περιείχαν μοναδικά ρολόγια και κοσμήματα, πάνω από τις οποίες κρεμόντουσαν καρδιές με φωτισμό νέον σε φωτεινό κόκκινο χρώμα. Παντού στον χώρο του δείπνου υπήρχαν Love Hearts με φωτεινά χρώματα εμπνευσμένες από τα κλασικά γλυκά και την Pop Art. Το μπαρ, επίσης σε σχήμα καρδιάς ενώ πίσω του έπαιζε ένα βίντεο εμπνευσμένο από το ‘Love is OUR Blood’ του Ai Weiwei.

MORE DECO OKEva_Herzigova DECO OK

Samantha Barks

Samantha Barks

Το δείπνο…

Οι καλεσμένοι απήλαυσαν το δείπνο, όλο εμπνευσμένο από το θέμα του έρωτα , το οποίο ολοκληρώθηκε με το Loving Spoonful επιδόρπιο, και απαρτιζόταν από μια Μπόμπα από passion fruit που είχε επάνω μια κόκκινη καρδιά.

BAR OKFOOD STYLING OK

Η δημοπρασία…

Στην δημοπρασία που ακολούθησε υπέρ του Ιδρύματος, οι τυχεροί λαχνοί περιελάμβαναν δώρα όπως …ένα αυτοκίνητο Audi με την υπογραφή της Gwyneth Paltrow, ένα έργο τέχνης από τον Marc Quin και την ευκαιρία να απολαύσει γεύμα με τον Ελτον και τον Ντέηβιντ Μπέκαμ αλλά και μια αξέχαστη ευκαιρία να πάρει γεύση από την λάμψη του διάσημου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, που προσέφερε η Chopard. Χάρη στην υποστήριξη των καλεσμένων συγκεντρώθηκε το ποσό των 3 εκατομμυρίων Λιρών Αγγλίας υπέρ του EJAF!

Eva_Elizabeth_H_Uma OK

Το πάρτι…

Στη συνέχεια της βραδιάς, την σκυτάλη ανέλαβαν οι Coldplay με μια μοναδική ερμηνεία και ένα ντουέτο με τον Elton John, επέλεξαν να ερμηνεύσουν τα πιο γνωστά τους hits   ‘Viva la Vida και Your Song’…

GENIKI OK

Borris Becker

Borris Becker

error: Content is protected !!