ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Φιλανθρωπικό Γεύμα του Lifeline Hellas με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας!

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του Νεογνολογικού Τμήματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» με την προσφορά θερμοκοιτίδων. 

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 7η χρονιά το φιλανθρωπικό γεύμα με τίτλο «Μητέρα, Γυναίκα, Εργαζόμενη», αφιερωμένο στην Ημέρα της Μητέρας, υπό την αιγίδα και την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης στον υπέροχο χώρο του Anassa City Events. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του Νεογνολογικού Τμήματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» με την προσφορά θερμοκοιτίδων. 

ΔΡ. ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ, ΔΡ. ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΣΟΦΙΑ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, το Golden Catering, το Anassa City Events και όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της βραδιάς.

ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΣΗ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΔΡ. ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΡΙΧΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΕΞΙΑ ΜΑΝΤΖΑΡΗ

Τους παρευρισκόμενους συγκίνησε ιδιαίτερα η  Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και της προσφοράς στην ζωή και ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό του Lifeline Hellas κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine, την Κυρία Ελένη Μπούση καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης, την εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων KVK και τον κύριο Βασίλειο Κασιωτάκη, την Ame Nomade και τo εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Enigma.

ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΛΟΥΚΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ, ΔΡ. ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ
 ΡΕΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΔΡ. ΑΝΤΖΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ANDREWS, ΔΡ. ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ, ΔΡ. ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ
ΔΡ. ΔΩΡΑ ΨΑΛΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΡ. ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΔΡ. ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ

H Πριγκίπισσα Αικατερίνη, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου και η Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews απένειμαν το βραβείο του σωματείου στην Δρ. Αντωνία Τριχοπούλου, Ακαδημαϊκό, ομότιμη καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόσεδρη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Yale, HΠΑ.

 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΥΝΟΛΑΚΗ

Επίσης, τιμήθηκαν με το βραβείο του Lifeline η κυρία Σοφία Κουνενάκη – Εφραίμογλου, η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, η Δρ. Θεοδώρα Ψαλτοπούλου – Δημοπούλου, Καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής του ΕΚΠΑ και η κυρία Ρένα Βασιλάκη, Πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως, για την διάκριση τους σε ανδροκρατούμενους έως τώρα τομείς.

ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΔΡ. ΑΝΤΖΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ANDREWS

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου. Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι του Αλέξανδρου Andrews, εγγονού της Πριγκίπισσας και συνεχίστηκε με την κυρία Πέννυ Μπαλτατζή και την ορχήστρα της. Οι παρευρισκόμενοι επίσης, απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση που επιμελήθηκε η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide.

ΕΜΗ ΤΡΙΚΑΡΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ, ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΟΛΟΔΑΝΩΦ
 ΡΙΤΑ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ, ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΒΡΑΜΗΣ
ΣΑΝΤΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ, ΛΟΥΚΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ
 ΡΙΑ ΠΡΙΝΟΥ, ΡΕΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ
ΕΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΗΣ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ

Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από τις εταιρείες Ame Nomade, Aveda, Έληγος – Enigma και Friesland Campina.  Το Lifeline Hellas προσέφερε στους παρευρισκόμενους του Mother’s Day Lunch μία επίσκεψη στην Εθνική Γλυπτοθήκη πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Στην Εθνική Γλυπτοθήκη στεγάζεται η μοναδική έκθεση γλυπτικής στην Ελλάδα η οποία αποτελεί μία συνοπτική ιστορία της σύγχρονης ελληνικής γλυπτικής.

 ΔΡ. ΦΩΦΗ ΚΑΜΠΟΣΙΩΡΑ, ΡΕΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΕΡΣΗ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ
 ΠΑΝΑΓΗΣ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗΣ ΝΑΥΡΙΔΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΚΡΙΣΤΟΦ
ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΡΙΑ ΝΤΟΥΜΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΣΙΩΤΑΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΗ ΔΡΑΓΝΗ ΚΑΙ ΑΓΝΗ ΜΑΡΜΑΡΙΔΟΥ
ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ ΚΑΙ ΒΙΛΛΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ANDREWS, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΕΣΠΟΤΙΔΗΣ
 ΛΟΡΕΝΖΟ ΚΑΙ ΚΕΛΛΥ ΚΑΜΠΑΝΗ, DAVID ANDREWS, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΗΣ

Χρυσοί Χορηγοί Lifeline Hellas: Οικογένεια Τσάνη, A.S. Marine LTD., Βασίλης Μέρμηγκας Αρκουδέας. Χορηγοί Εκδήλωσής: Anassa City Events, Golden Catering, KVN Business Innovators, ΕΛΗΓΟΣ – Enigma, Ame Nomade, Lamva Development, Αγγελική Αγγελίδη, DNA centers, Margariti Dental Clinic, Μαρμαρίδης Έπιπλα, Kayak, ΒΙΚΟΣ, ΜΕΤΑΞΑ, Domaine Agrovision, Οίνοι Αδάμ, Λήδα Θωμάκου, Friesland Campina, AVEDA, SOCIEL, Artemide, JGK & Associates.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ , STUDIO PANOULIS

error: Content is protected !!