ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Φανή Λεβέντη: Μία κινούμενη “βόμβα” θετικής ενέργειας.

Έφηβες ήμασταν. Κορίτσια όμορφα με μακριά μαλλιά και διακριτικές ανταύγειες…Μοιραζόμασταν όνειρα , ενέργεια , πλάκες και ανέμελες στιγμές. Πόση ανεμελιά…Κανείς και τίποτα δεν στεκόταν εμπόδιο μπροστά της!

ok faniΗ Φανή, ψηλή, αγέρωχη, πάντα άκρως εντυπωσιακή, χόρευε. Μία ζωή…Φορούσε τα πολύχρωμα της, τα τεράστια κοσμήματα της, άφηνε τα υπέροχα μαλλιά της κάτω, και χόρευε… Πηγαίναμε παντού μαζί, σε δείπνα φιλανθρωπικά, σε εγκαίνια εκθέσεων, σε όμορφα εστιατόρια, σε θεατρικές πρεμιέρες…Μα η Φανή “πάμε κάπου να χορέψουμε βρε Φαιούλα…” έλεγε και τα μάτια της άστραφταν από χαρά!
Πάντα περιποιημένη! Τόσα ταξίδια μαζί, τόσες εκδρομές, τόσους πρωινούς καφέδες μαζί, αμακιγιάριστη ή αχτένιστη ή έστω με μία αθλητική μόνο φόρμα, δεν την έχω δει ποτέ. Την περιμένω σπίτι να γυρίσει από το γυμναστήριο, και η Φανή γυρίζει σαν από δεξίωση. Και ας έχει κάνει μία ώρα spinning, άλλη τόση βαράκια και εκατό κοιλιακούς! Καθημερινά…Πως μπορεί;
Της κάναμε surprise party σπίτι της, μαγείρεψα για όλους τους φίλους, χαρά πολύ. Την ντύσαμε και νύφη. Τι όμορφη νύφη ήταν αυτή…Μία γοργόνα! Όχι, μία νεράιδα ήταν…
Έκτοτε, στην παρέα ενσωματώθηκαν και οι άντρες μας. Διοργάνωνε αξημέρωτες μουσικές βραδιές η Φανούλα στο συγκλονιστικό της σπίτι στη Πολιτεία, ο Νικόλας έπαιζε πιάνο, ο Πάρης κιθάρα, τραγουδούσαμε, ξενυχτούσαμε τις όμορφες στιγμές μας… Ήρθαν και τα παιδιά μας στην παρέα…Τα πήραμε αγκαλιά και τα νανουρίσαμε με όμορφες καντάδες.
Όχι, δεν ήταν ποτέ όλα ρόδινα. Πως θα μπορούσε; Όμως ο πάντα καλός, παρηγορητικός λόγος της Φανής, οι γενναιόδωρες ευχές της , αυτή η ανεξάντλητη ενέργεια της, στάθηκε πάντα φύλακας άγγελος πάνω από τα ξανθά μαλλιά της. Μα δεν συννεφιάζει ποτέ; Συννεφιάζει. Μα ξέρει πως θα φέρει πίσω τον ήλιο…
Τις προάλλες δειπνούσαμε σπίτι μου. Φορούσε τζιν, ένα υπέροχο μαύρο μπούστο, είχε κάτω τα μακριά της ξανθά μαλλιά , και δύο κομψά πλεγμένες πλεξούδες, άφηναν τα χαμογελαστά της μάτια να φανούν. Όμορφη! Ενθουσιασμένη με την καινούργια της δραστηριότητα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.1vintagedress.com που δημιούργησε , με αυθεντικές δημιουργίες κορυφαίων σχεδιαστών, όπως Chanel, Christian Dior, Christian Louboutin, Givenchy, Gianni Versace, Manolo Blahnik και Elie Saab , σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Ολοκαίνουργα ρούχα, δημιουργίες haute couture, επιλεγμένες μία μία με το γούστο της Φανής και τις τιμές της εποχής. “Μία ζωή μέσα στο ρούχο, από τα καταστήματα της μητέρας μου και τις φίνες δημιουργίες του Οίκου Lanvin, έως το μεγάλο στοίχημα με την Escada, θεωρώ πως αυτό το eshop είναι μέσα στο πνεύμα της εποχής. Συγκλονιστικά ρούχα που δεν θα είχαμε πλέον άλλη ευκαιρία να τα αποκτήσουμε…” μας λεει και συνεχίζει μεθυσμένη από χαρά, έστω κι αν πίνει μόλις ένα αναψυκτικό “Αδιαμφισβήτητα, το vintage αποτελεί πλέον τάση, σε μια περίοδο που η νοσταλγία του παρελθόντος, των χρυσών δεκαετιών και των αισθητικών καινοτομιών μας ωθεί να παίρνουμε ιδέες απʼτο παρελθόν, να τις εφαρμόζουμε στο παρόν, θεμελιώνοντας το μέλλον μας. Αυτή είναι η φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία του 1vintagedress.com, που ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συλλογές του από κομμάτια υψηλής ραπτικής, τα περισσότερα καινούργια με τιs ταμπέλεs τουs ακόμη πάνω τουs, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικά προσιτές τιμές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής μας.Αποποιούμενοι τα ανορεκτικά πρότυπα γυναικών που προστάζουν οι επιδείξεις μόδας, εμείς προσφέρουμε αυθεντικά ρούχα επώνυμων σχεδιαστών που αναδεικνύουν τη γυναικεία ομορφιά, για κάθε μέγεθος, ηλικία και περίσταση. Μεταξύ άλλων στο 1vintage dress.com μπορεί κανείς να βρει κομψά σύνολα , σακάκια και παλτά Chanel, μοναδικά βραδυνά φορέματα Elie Saab, Chanel, Valentino, Moschino,ευκολοφόρετα blazer Moschino, Gianfranco Ferre, Escada, Rena Lange, Emanuel Ungaro, υπέροχα παλτά και γούνες Escada, Sonia Rykiel, Montana και συλλεκτικές δημιουργίες Gianni Versace. Ομολογουμένως, παρόλο που η αξία των προϊόντων μας είναι συνυφασμένη με την ποιότητα και την επώνυμη υπογραφή τους, οι τιμές μαs ανταποκρίνονται στο πνεύμα των «ισχνών αγελάδων» με πληθώρα εποχιακών και μη εκπτώσεων έως 90%!”

Η αεικίνητη Φανούλα ετοιμάζει για τη Δευτέρα 15 Απριλίου ένα tea party για να μας παρουσιάσει όλα αυτά τα αριστουργήματα στις φίλες της, σε όλον τον κόσμο, και από κοντά. Θα είμαι κοντά της και σε αυτή τη χαρά, το fayscontrol.gr θα είναι αυτόπτης μάρτυρας και σε αυτή της την επιτυχία.
Την επόμενη του δείπνου μας , βρήκα ένα μήνυμα της Φανούλας στο κινητό μου: “Ήθελα να σου πω πως σε αγαπώ πολύ! Αν δεν στο έλεγα , θα έσκαγα!”
Και εγώ σε αγαπώ Φανή μου, πολύ! Όλες οι χαρές είναι μπροστά σου….

Δημιουργία Haute Couture Chanel, 1.900 ευρω!

Δημιουργία Haute Couture Chanel, 1.900 ευρω!

Οι επιλογές της Φανής Λεβέντη ξεχωρίζουν πάντα για την κομψότητα και την διακρητική πολυτέλεια τους...

Οι επιλογές της Φανής Λεβέντη ξεχωρίζουν πάντα για την κομψότητα και την διακρητική πολυτέλεια τους…

Moschino, από 1.600 ευρώ, 400 ευρώ

Moschino, από 1.600 ευρώ, 400 ευρώ

 

Azarro evening long dress, από 4.350 ευρώ, στο 1vintagedress.com, 1.600 ευρώ

Azarro evening long dress, από 4.350 ευρώ, στο 1vintagedress.com, 1.600 ευρώ

Guy Laroche Couture, από 4.200 ευρώ, 1.400 ευρώΤο αγαπημένο μου! Guy Laroche Couture, από 4.200 ευρώ, 1.400 ευρώ

Prada sandals, 280 ευρώ

Prada sandals, 280 ευρώ

 

error: Content is protected !!