ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το The Omni στο The Pop Up Project «Under the Greek Sun»!

THE OMNI: διαχρονικές, καλοκαιρινές συλλογές για τη γυναίκα πολίτη του κόσμου!

THE OMNI: Πυξίδα, μας προσανατολίζει προς τη γραμμή του χρόνου μας, ταξίδι στο χρόνο, ανάμεσα στο μελλοντικό και το νοσταλγικό. Φοίνιξ, συνεχώς εξελισσόμαστε, αναδημιουργούμε τον εαυτό μας μέσα από τις αναζητήσεις, τις περιπέτειες των ταξιδιών μας 🧭 Το THE OMNI είναι η μηχανή του χρόνου.

Με δημιουργό την Μαργαρίτα Φιλιππότη, το THE OMNI προσφέρει ένα διαχρονικό στυλ που είναι κοσμοπολίτικο, εκλεπτυσμένο και πλούσιο σε επιρροές. Φτιαγμένη από υφάσματα διαλεγμένα για την ποιότητά τους και σχεδιασμένα για να φοριούνται συνεχώς, η κάθε συλλογή είναι εξαιρετικά δομημένη – οι ευέλικτες σιλουέτες και η ποικίλη χρωματική παλέτα επιτρέπουν στα ρούχα του THE OMNI να ξαναταιριάζονται και να ανα-χαρακτηρίζονται κάθε φορά.

Κομμάτια από διαφορετικές συλλογές μπορούν να συνδυαστούν εύκολα ενώ διατηρούν μια άνετη φόρμα γύρω από το σώμα καθώς κινείται. Μερικά στοιχεία είναι δανεισμένα από παραδοσιακά και αρχαία Ελληνικά ενδύματα: ο μινιμαλιστικός χιτώνας (το καφτάνι), το αιθέριο σχέδιο, και η αλληγορία της εσωτερικής ισορροπημένης ζωής σαν προστατευτικός ξενώνας μιας έντονης και περιπετειώδους προσωπικότητας.

Τα καθημερινά φορέματα δίνουν πρακτικότητα και συνέχεια στα κομμάτια των συλλογών. Η χρωματική παλέτα περιέχει ευρεία ποικιλία έντονων και υποτονικών αποχρώσεων που αναδεικνύουν την ίδια τη θηλυκή ένταση της σιλουέτας και συμπληρώνουν τις εκφράσεις του σώματος και του προσώπου.

Κάθε συλλογή είναι σχεδιασμένη και αναπτυγμένη μέσα από το πάθος για τα ενδύματα που είναι φτιαγμένα προσεκτικά, από τα αρχικά σχέδια μέχρι τις παραδόσεις.

Καφτάνια resort με χειροποίητες λεπτομέρειες που δίνουν προσωπική υπογραφή στυλ. Διαχρονικά και μοναδικά.

Το δίκτυο συνεργατών του The Omni είναι εσκεμμένα ποικίλο τόσο σε εμπειρίες όσο και σε ειδικότητες όπου η συνεργασία με τεχνίτες έχει αναδείξει εφευρετικές φόρμες με καινούργιες προσεγγίσεις σε παλιές τεχνικές.

“Μας αρέσει να εξερευνούμε διαφορετικές διαδρομές έκφρασης αλλά δεν ζητάμε να πούμε μια νέα ιστορία σε κάθε συλλογή. Αντί να στοχεύουμε στο εντυπωσιακό, στο υπερβολικό, στο καινούργιο, προσπαθούμε να βρούμε αυθεντικές παραλλαγές, να επικεντρώσουμε στις λεπτομέρειες, να δημιουργήσουμε ρούχα που είναι πιο ταιριαστά, πιο διαχρονικά, που παλιώνουν με ανεπίσημη κομψότητα. Έτσι οι συλλογές μας είναι μια συνεχής γραμμή που επεκτείνεται από εποχή σε εποχή με την άφιξη νέων κομματιών”, εξηγεί στο Fay’s Control η δημιουργός του The Omni, Μαργαρίτα Φιλιππότη.

“Στο THE OMNI είναι αρχή μας να δημιουργούμε σχέσεις βασισμένες στο δίκαιο και στο σεβασμό, είναι σημαντικό για μας να δίνουμε και να λαμβάνουμε επιρροές από τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε, με τους οποίους συν-δημιουργούμε το όραμά μας για το brand αλλά και πέρα από αυτό”.

It’s good to know: Με εμπειρία στις επιχειρήσεις και στην ψυχολογία ως στέλεχος σε έργα στο εξωτερικό, η Μαργαρίτα Φιλιππότη δημιούργησε το THE OMNI μετά από πολυετή ενασχόληση με την ίδρυση εμπορικών και κυβερνητικών brands. Κέρδισε εμπειρία ειδικά στο να συνδυάζει το σύγχρονο με το παραδοσιακό στην εξιστόρηση της κουλτούρας & ταυτότητας ενός έργου, σε έργα διαπολιτισμικά και ανάπτυξης νέων πόλεων στη Μέση Ανατολή. Έχει πάθος με την επιχειρηματικότητα. Η προσέγγισή της προς τη δημιουργία είναι να επικεντρώνει στην απλότητα και στη διαύγεια του μηνύματος, στήνοντας εφευρετικά έργα που μπορούν διαρκώς να εξελίσσονται.

SS23: Πλανεύτρα του Χρόνου

Ξεσηκώνεσαι με αυτή την αφορμή –

να ξανασυνδεθείς με την επαναστατημένη σου καρδιά,

το κομμάτι σου που του αρέσει να σπάει τα όρια και να τα προσπερνάει.

Η Πλανεύτρα είναι το Άλφα θηλυκό

που δεν φοβάται να ξεχωρίσει από το πλήθος.

Είναι ατίθαση, αφιλτράριστη και απελευθερωμένη.

Είναι φωτεινή οδηγός. Η αυθεντική πηγή.

Εκπροσωπεί την ενέργεια του άγριου και του άγνωστου,

και μας ενθαρρύνει να βγούμε μπροστά.

Ελευθέρωσε τη μάγισσα μέσα σου

και δημιούργησε αυτό που θέλεις να εκφράσεις

τον αληθινό εαυτό σου, τον αληθινό βορρά σου.

Πάρε τον έλεγχο του χρόνου σου

γιατί η ζωή που θέλεις είναι εδώ, τώρα!

Κάνε ένα βήμα μέσα.

Η συλλογή του καλοκαιρού 2023 είναι έντονα χρωματική, μια ζωντανή παλέτα, ατίθαση, σαν τη γυναίκα του THE OMNI που της αρέσει να σπάει τους κανόνες και να ζει αυθεντικά. Φορέματα απαλά, μεταξένια, αεράτα, άνετα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως και το βράδυ και από την άνοιξη ως το φθινόπωρο.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop Up Project «Under the Greek Sun», την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

error: Content is protected !!