ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το «Four Hands Dinner» του Athens Capital Hotel-MGallery Collection ενώνει αρμονικά την ελληνική με τη γαλλική κουζίνα!

Μια μοναδική εμπειρία υψηλής γαστρονομικής απόλαυσης με την υπογραφή του Executive Chef του ξενοδοχείου, Δημήτρη Μπούτσαλη, και του προσκεκλημένου Γάλλου Chef Clément Convard του εστιατορίου «Le Cénacle» του ξενοδοχείου La Cour des Consuls Hotel & Spa-MGallery Collection στην Τουλούζη, που έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin, θα προσφέρει το Athens Capital Hotel-MGallery Collection, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, στο βραβευμένο «MFlavours», το ατμοσφαιρικό εστιατόριο που βρίσκεται στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου.

Στην ανοικτή κουζίνα του εστιατορίου, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους δύο διακεκριμένους Chef να συνεργάζονται αρμονικά για τη δημιουργία ενός μενού υψηλών απαιτήσεων, γεύσης και αισθητικής που παντρεύει την ελληνική με τη γαλλική κουζίνα και αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα διαχρονικά υλικά της μεσογειακής κουζίνας και κουλτούρας. Το γευστικό ταξίδι θα ξεκινήσει στις 20:00, με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν ένα ποτήρι σαμπάνιας Deutz, ενώ τα πλούσια πιάτα του μενού θα συνοδεύονται από εκλεκτά ελληνικά και γαλλικά κρασιά, προσεκτικά επιλεγμένα σε συνεργασία με την εταιρεία Deals SA, που από το 1986 αποτελεί τον κρίκο της γεύσης στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Ο ταλαντούχος Executive Chef του ξενοδοχείου Athens Capital Hotel-MGallery Collection, Δημήτρης Μπούτσαλης, διαθέτει μία σημαντική πορεία σε διακεκριμένα εστιατόρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, την οποία αξιοποιεί και εξελίσσει δυναμικά για να προσφέρει, με την έμπειρη ομάδα του, μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις και έντονες γευστικές αναμνήσεις στους επισκέπτες του Αθηναϊκού ξενοδοχείου των 5 αστέρων. Η φιλοσοφία του πηγάζει από την αξία της απλότητας των πρώτων υλών που δημιουργούν γευστικά αριστουργήματα, ενώ οι επιλογές μενού των τριών εστιατορίων του ξενοδοχείου, «Mflavours», «Mappemonde» και «Galerie Café», εξερευνούν δημιουργικά και αναδεικνύουν γευστικά τον πλούτο των υλικών της ελληνικής γης, τις αλλαγές των εποχών, την αξία της μεσογειακής διατροφής, τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις, και όλα αυτά με περισσή φαντασία, τέχνη, προσήλωση στην ποιότητα και στόχο τη δημιουργία μαγικών, γευστικών εικόνων που συνοδεύουν τους επισκέπτες και ταξιδιώτες σε όλες τις γωνιές του κόσμου και μεταφέρουν το μήνυμα της διαχρονικότητας και της διατροφικής αξίας της ελληνικής κουζίνας.

Clément Convard

Με φόντο τις παραμυθένιες ροζ προσόψεις της Τουλούζης που δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό, το εστιατόριο «Le Cénacle» στο ξενοδοχείο La Cour des Consuls Hotel & Spa-MGallery Collection και ο Chef, Clément Convard, ταξιδεύουν τους επισκέπτες με τις εκλεπτυσμένες και τολμηρές γεύσεις τους που δένουν αρμονικά την παραδοσιακή γαλλική με τη μεσογειακή κουζίνα. Με σημαντική εμπειρία σε πολυβραβευμένα εστιατόρια ανά τον κόσμο και έχοντας μαθητεύσει δίπλα σε διάσημους Chef, όπως ο Gilles Goujon, ο Clément αναζητά καθημερινά πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς για να συνθέσει δημιουργικά ένα σύγχρονο μενού υψηλής γαστρονομίας και να προσφέρει μία αξέχαστη και αυθεντική γευστική εμπειρία στους επισκέπτες.

Για κρατήσεις, αναφορικά με το «Four Hands Dinner», επικοινωνήστε με το τηλ. 214 444 2000 ή με την ηλεκτρονική διεύθυνση HB3X8-FB@accor.com

error: Content is protected !!