ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το faycontrol.gr σας κάνει δώρο ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο στο “Mykonos Theoxenia”!

Τις πρώτες ημέρες του fayscontrol.gr on air, ημέρες Χριστουγέννων, σας ζητήσαμε να κάνετε “like” στην σελίδα μας για να κερδίσετε ένα αξέχαστο διήμερο στο ξενοδοχείο “Crystal Mountain Hotel” στην Ορεινή Ναυπακτία.

Σήμερα, τρεις μήνες μετά, το fayscontrol.gr σας προσκαλεί, να έρθετε την Παρασκευή 12 Απριλίου στο ξενοδοχείο “Semiramis”, στο bazaar “Celebrate Easter with Style”, να γνωριστούμε από κοντά, και να κερδίσετε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο στην Μύκονο, και στο λατρεμένο “Mykonos Theoxenia”.
Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να φέρετε μαζί σας ένα πακέτο μακαρόνια ή ρύζι. Ή ίσως, μία συσκευασία σε γάλα σκόνη, για να βοηθήσουμε το έργο του “Δεσμού”.

poolcover

Το Fay’s Control θα σας περιμένει, να πιούμε καφέ, να μας αφιερώσετε τις ευχές σας, και να μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη κιόλας ημέρα.
Ένα “ευχαριστώ” για την καθημερινή μας παρέα. Για την παρέα που έχει μεγαλώσει τόσο πολύ , μέσα σε τρεις μόλις μήνες…

cover

Το “Mykonos Theoxenia” του Ομίλου Louis και μέλος της διεθνούς αλυσίδας Design Hotels, συνδυάζει αρμονικά όλες τις σύγχρονες ανέσεις, με την ιστορική ταυτότητα του κτιρίου και ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του lifestyle της Μυκόνου. H θέση του κάτι περισσότερο από προνομιακή: πάνω στην θάλασσα και στους Μύλους, το πιο χαρακτηριστικό σημείο του νησιού απέχοντας μόλις ένα βήμα από τη μικρή Βενετία και το κέντρο της Μυκόνου.

superior_04_blue
Λειτουργώντας από το Μάιο έως και τα μέσα Οκτωβρίου, το “Μykonos Τheoxenia” δημιουργεί με την ιδιαίτερη αισθητική του μία μοναδική ατμόσφαιρα διακοπών, μέσα από τα 41 δωμάτια και τις 11 σουίτες, αλλά και τους υπόλοιπους χώρους που βρίσκονται στη διάθεση των πελατών του. Την διακόσμηση των 52 πολυτελών δωματίων, σουιτών και κοινόχρηστων χώρων ανέλαβε ο γνωστός interior designer Άγγελος Αγγελόπουλος, ο οποίος σέβεται την αρχιτεκτονική του διατηρητέου κτιρίου, που δημιούργησε την δεκαετία του ‘60 ο διάσημος αρχιτέκτονας Άρης Κωνσταντινίδης.
Για το λόγο αυτό άλλωστε, καθιερώθηκε ως η απόλυτη επιλογή για τους κοσμοπολίτες ταξιδιώτες, που αναζητούν στις διακοπές τους πολυτέλεια, συνδυασμένη με αξεπέραστη ποιότητα υπηρεσιών και υψηλής αισθητικής design. Υπάρχει καμία καλύτερη πρόταση; Φέτος, θα κάνουμε  τις Πασχαλινές διακοπές μας στο “Mykonos Theoxenia”…

spaok
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΩ ΜΥΛΟΙ, ΜΥΚΟΝΟΣ, Τ.Κ. 84600
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 22890-22230 FAX 22890-23008
ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 22890-22230
E-MAIL info@mykonostheoxenia.com
WEBSITE www.mykonostheoxenia.com

Σας περιμένω,

Φαίη

error: Content is protected !!