ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το πιο κομψό κόσμημα της χθεσινής βραδιάς! Και είδα πολλά….

Πόσο διαφορετική ήταν η χθεσινή βραδιά που διοργάνωσε η ΕΛΕΠΑΠ , από παλαιότερες εποχές…Μόνο ο ιερός σκοπός του ίδιου του Σωματείου, οι ανάγκες των παιδιών με αναπηρία θύμιζε τον σκοπό της προσέλευσης μας.

Καταρχήν, το θέμα της ίδιας της βραδιάς: Η έκθεση του Robert Wilson! Όχι dinner gala, ούτε καθιστά δείπνα. Ένα cocktail party ακολούθησε της εκπληκτικής έκθεσης, στο εντυπωσιακό roof garden της “Hytra”, με έξυπνα εκτελεσμένα cocktails και finger food δια χειρός Νίκου Σκρέμπου. Οι ενδυματολογικές επιλογές των καλεσμένων, στο ύφος της εποχής. Casual chic, bohemian look, little dresses , όχι απαραιτήτως σε boring black…
Τα κοσμήματα…Ήσυχα. Άφηναν την λάμψη τους και τον κομψό σχεδιασμό τους να πουν τις μαγικές τους ιστορίες, όχι τα καράτια τους. It was about time! Στους πιο “πολύτιμους” καρπούς είδα ευφάνταστα χαϊμαλιά, στους πιο elegant λαιμούς διακριτικά κομψοτεχνήματα που μαρτυρούσαν το στυλ και τη φινέτσα αυτής που το φορούσε. Που μαρτυρούσαν και τους θησαυρούς της υπόλοιπης συλλογής της.
Και λάτρεψα αμέσως αυτό….

diamonds

Black beaded diamonds and white rose cut diamonds…. Love it!

Από το Diamond Club του Οίκου Danelian φυσικά…www.diamondclub.gr

To ποια κυρία το φορούσε, λίγη σημασία έχει. Έως καμία…

error: Content is protected !!